Öğretmenler günü..

Benim kızım da anasınıfında . Hem öğretmenine hem çalışan iki tane ablaya alacağım . Bende o okulda sınıf öğretmeniyim inanın o ablalar cok emek sarfediyor düşünceniz cok güzel .
Ben öğretmene gömlek yada çanta ablalar kapalı onlara tunik alacağım . Değiştirme kartı koyarım isterlerse değiştirirler .
Evet öyle tabii. Bende aslında bir şey alip vermek istiyordum ama özellikle mesaj atılıncabvazgeçtim. Ayrıca çiçeği kendimmi goturmeliyim yoksa çiçekcimi okula götürse ?? İlk öğretmenler günü acemiliğim ondan :))

Evet öyle tabii. Bende aslında bir şey alip vermek istiyordum ama özellikle mesaj atılıncabvazgeçtim. Ayrıca çiçeği kendimmi goturmeliyim yoksa çiçekcimi okula götürse ?? İlk öğretmenler günü acemiliğim ondan :))
Çocuğunuz verebilirse daha güzel ama taşıyamaz sıkıntı olur derseniz çiçekçi versin daha havalı oluyor 😂😂

Bir arkadaşımın sınıfında ögretmene alınacak hediye olay oldu.Sınıf annesi ve sınıf annesi yardımcısı ögretmene ögretmenler günü için altın kolye almaya karar vermişler. Herkesten belli miktar para topluyorlarmış. 3 kişi vermemiş. Bunlardan biri benim arkadaşım.Parayı vermeyince sınıf annesi arkadaşımın bayaa üzerine gitmiş.Arkadaşım ögretmenle konusmus. Ögretmen böyle bir hediye ıstemedıgını söylemıs ve net bir dille kolye almayın bana demiş. Herkes arkadaşıma düşman oldu. Ögretmenimize bir hediye alacaktık onu da alamıyoruz diye sınıf grubunda olay çıkarmışlar.

Bir arkadaşımın sınıfında ögretmene alınacak hediye olay oldu.Sınıf annesi ve sınıf annesi yardımcısı ögretmene ögretmenler günü için altın kolye almaya karar vermişler. Herkesten belli miktar para topluyorlarmış. 3 kişi vermemiş. Bunlardan biri benim arkadaşım.Parayı vermeyince sınıf annesi arkadaşımın bayaa üzerine gitmiş.Arkadaşım ögretmenle konusmus. Ögretmen böyle bir hediye ıstemedıgını söylemıs ve net bir dille kolye almayın bana demiş. Herkes arkadaşıma düşman oldu. Ögretmenimize bir hediye alacaktık onu da alamıyoruz diye sınıf grubunda olay çıkarmışlar.
Sınıf whatsapp grubunda rıza almadan mı girişmişler bu işe? Bize grupta hediyelerin resmi atıldı. Hemfikirseniz bunları alacağız denildi.

Bizim de ilk öğretmenler günümüz herkes kendi hediye alıyor. Ben de harfli kupalardan aldım ama Acaba bağış mı yapsaydım velilerden biri yapmış bu gün konuşuldu daha. Bu arada yardımcı öğretmene de aldım ama ablalara almamıştım ay ne yapsam bilemedim küçük yerde yaşıyorum pek imkan da yok

Lisede hiç cool bir şey değil bir öğrenci için ogretmeninin öğretmenler gününu kutlamak. Ilkokul veya okul onces öğretmeni olmak vardi :KK70:
ortaokulda kutluyoruz biz.her öğretmen bir sınıfın sınıf öğretmeni çünkü.böylece hiçbiri kutlanmamış olmuyor.müdürümüzü de unutmuyoruz tabi ki

pahalı hediyeye şiddetle karşıyım.geçende konusu vardı sitede 200 er tl toplamış sınıf annesi şok olmuştum vakko çanta ve ipek eşarp almış.benim hediyeden kastım maddi değeri fazla olmayan hatıra kalabilecek şeyler.hele bu ekonomi de asla alınmaz maddiyatlı hediyeler
Bizde güya 75 gibi birşey toplanacaktı.
Toplu olsun ben de gireyim madem dedim.
Kişi sayısı artmadığı gibi o hediye olsun bu olsun derken meblağ 200 e çıkıverdi.:KK53:
Altun alacağuz.:)
Geri de çıkamadım şimdi çıkarsam kalanlara 50 daha eklerler diye.
Şimdiye kadar ki ilk ve son en pahalı hediyem olsun artık.
Bir daha toplu girmeye tövbe.

ortaokulda kutluyoruz biz.her öğretmen bir sınıfın sınıf öğretmeni çünkü.böylece hiçbiri kutlanmamış olmuyor.müdürümüzü de unutmuyoruz tabi ki
Bizde de sınıf rehber ogretmenligi var. Ben bu yil 9larin sınıf rehber öğretmeniyim, belki kutlar onlar bu yil. Daha bir çocuksu oluyorlar ilk yıl:D

Merhaba, oğlum kreşe gidiyor. Öğretmenler günü yaklaşıyor ve ilk kez hediye almayı planlıyorduk ki hediye kabul etmediklerini belirttiler günler öncesinden. İki tane öğretmeni var ikisine de çiçek alacağız ayriyetten ilgilenen bir tane abla var oğlum çok seviyor onada almayı teklif etti. Saçma olur mu? Şimdiden teşekkür ederimm. :)
Alin hediye bence.

Bizde güya 75 gibi birşey toplanacaktı.
Toplu olsun ben de gireyim madem dedim.
Kişi sayısı artmadığı gibi o hediye olsun bu olsun derken meblağ 200 e çıkıverdi.:KK53:
Altun alacağuz.:)
Geri de çıkamadım şimdi çıkarsam kalanlara 50 daha eklerler diye.
Şimdiye kadar ki ilk ve son en pahalı hediyem olsun artık.
Bir daha toplu girmeye tövbe.
altın mı cidden mi?ben sene başında 30 ar tl topladım mevcut 30 dan az vermeyenlerde var.o parayla temizlik malzemeleri tahta kalemleri havluluk faraş seti kolonya ıslak mendil alıyorum devamlı ayrıca görevliye de hediye aldım ayrıca öğretmene müdüre de hediye aldım çiçek aldım hala da paradan var.ha 29 ekimde de ayrıca hediye aldım gene bu paradan.vallahi heykeli dikilecek sınıf temsilcisiymişimm . :KK45:

altın mı cidden mi?ben sene başında 30 ar tl topladım mevcut 30 dan az vermeyenlerde var.o parayla temizlik malzemeleri tahta kalemleri havluluk faraş seti kolonya ıslak mendil alıyorum devamlı ayrıca görevliye de hediye aldım ayrıca öğretmene müdüre de hediye aldım çiçek aldım hala da paradan var.ha 29 ekimde de ayrıca hediye aldım gene bu paradan.vallahi heykeli dikilecek sınıf temsilcisiymişimm . :KK45:
Aslında bir veli yazdı ortak alacağız diye.
Sınıf 24 kişi nasılsa. Yani dedim en fazla 50 lira toplanır heralde ne olacak ki?
Hediye araştırmaktansa katılayım dedim.
Hediye grubu açtılar sınıfın yarısı katılmış.
E hadi dedim az daha olsun vereyim.
Sonra kaldı 8 kişi.
Küçük altın dediler e tamam herkese yaklaşık 150 tuttu.
Biri de çıkıp demesin mi ek birşey daha alalım 50 daha ekleyelim.
Baktım kimseden ses yok ben böyle.:KK57:
Çünkü neden?
Özel okulsan zenginsindir.
Belki başka şeylerden kısıp yolluyorum ne biliyorsun arkadaş?
Velhasıl çıkamadım da şuan çıkmadığıma da pişman oldum.
Yani suyunu çıkartıyor bazısı.

Tebrik ederim sizi budur hesabı bilip ayarlamak.
Nasıl böyle birşeyin içine düştüm anlayamıyorum.

5. Sınıf rehber öğretmeni olduğum bir yıl, çocuklara hediye kabul etmediğimi söylemiştim. Bir kız öğrencim," Kendim yaparsam olur mu?" demişti kulağıma. "Olur" dedim. Ablasıyla beraber koca bir tepsi kek yapıp getirmişti.🥰 Sınıfça yemiştik. Unutamadığım bir hediyedir. Öğrencilerimiz hediye almak zorunda hissetmemeli. Ama özel günleri tebrik etmeyi elbette bilmeli.

Back
X