Evet adaylıkla sözleşmelilikle korkutmuşlar. Hiçbir şey yapamazlardı hiçbir şeyyzaten yeni atanmış o şekilde kafalamışlar. kendi okulunda ücretli çalışacak o başka okula görevlendirilecek şaka gibi. bu yasal olmadığı için de katakuliye getirecekler muhtemelen
Hanımlar Eksik yazmışım o okuldan daha iyi bir okula merkeze alındım. 3 yılın garantisi de verildi. O Öğretmenlerle de ayrıca görüşecekler. Gerekirse haklarında soruşturma açılacakmış. Çocuklarım olduğu için mağdur olmamam açısından merkeze yakın bir köye alındım.
İyi güzel diyorsunuz da bu adamlar sözünü tutacak veya tutmayacak. Ben ne yapacağım adamların üstüne mi çullanacağım? Bana noter tasdikli belge verin mi diyeyim? Sonuçta bu Kurtlar Sofrasında ben elimden geleni yaptım.Devlette evrak konuşur bunların hepsi söz. Ve daha kapıdan çıkmadan unutulma ihtimalini hiç düşünmüyorsunuz. O kaymakam bile bir gece kararname ile toplanıp gidiyor görev süresi bile belli değil neyin 3 yıl sözü?
Kimsenin sözüne güvenmemelisiniz. İlk görev yerimde müdür sürekli ‘Devlet demek belge demek’ derdi. Her adımı belgeli, ispatlı olmalı bir memurun. Şu söz verdi, şu yemin etti gibi şeyler asla geçerli değil.Hanımlar Eksik yazmışım o okuldan daha iyi bir okula merkeze alındım. 3 yılın garantisi de verildi. O Öğretmenlerle de ayrıca görüşecekler. Gerekirse haklarında soruşturma açılacakmış. Çocuklarım olduğu için mağdur olmamam açısından merkeze yakın bir köye alındım.
İyi güzel diyorsunuz da bu adamlar sözünü tutacak veya tutmayacak. Ben ne yapacağım adamların üstüne mi çullanacağım? Bana noter tasdikli belge verin mi diyeyim? Sonuçta bu Kurtlar Sofrasında ben elimden geleni yaptım.
Çok saçma şeyler oluyor.
Kimsenin sözüne güvenmemelisiniz. İlk görev yerimde müdür sürekli ‘Devlet demek belge demek’ derdi. Her adımı belgeli, ispatlı olmalı bir memurun. Şu söz verdi, şu yemin etti gibi şeyler asla geçerli değil.
Çok doğru dediniz söz verdi de kendi kalacak mıymış ki 3 sene söz vermiş. Bugün öyle derler yarın başka birşey. Devlette kadro önemlidir görevlendirmeye güven olmaz pek. Rüzgar sık sık yön değiştirir. Konu sahibi acemi haliyle fazla hata yapıyor.Devlette evrak konuşur bunların hepsi söz. Ve daha kapıdan çıkmadan unutulma ihtimalini hiç düşünmüyorsunuz. O kaymakam bile bir gece kararname ile toplanıp gidiyor görev süresi bile belli değil neyin 3 yıl sözü?
Çok saçma şeyler oluyor.
Kimsenin sözüne güvenmemelisiniz. İlk görev yerimde müdür sürekli ‘Devlet demek belge demek’ derdi. Her adımı belgeli, ispatlı olmalı bir memurun. Şu söz verdi, şu yemin etti gibi şeyler asla geçerli değil.
Çok doğru dediniz söz verdi de kendi kalacak mıymış ki 3 sene söz vermiş. Bugün öyle derler yarın başka birşey. Devlette kadro önemlidir görevlendirmeye güven olmaz pek. Rüzgar sık sık yön değiştirir. Konu sahibi acemi haliyle fazla hata yapıyor.
Hanımlar Eksik yazmışım o okuldan daha iyi bir okula merkeze alındım. 3 yılın garantisi de verildi. O Öğretmenlerle de ayrıca görüşecekler. Gerekirse haklarında soruşturma açılacakmış. Çocuklarım olduğu için mağdur olmamam açısından merkeze yakın bir köye alındım.
Ah çok acemisinizİyi güzel diyorsunuz da bu adamlar sözünü tutacak veya tutmayacak. Ben ne yapacağım adamların üstüne mi çullanacağım? Bana noter tasdikli belge verin mi diyeyim? Sonuçta bu Kurtlar Sofrasında ben elimden geleni yaptım.
İnşallah doğrudur. Ben de daha önce daha iyi bir okula görevlendirilmiştim.Okulun müdürü ücretli çalıştırmak istememiş, anadolu liselerine geçiş sınavını kazanmış tecrübeli öğretmen talep etmiş. Bana böyle bir açıklama yapmıştı milli eğitim şube müdürü. İmam hatipten anadolu lisesine alınmıştım. Böyle bir deneyimim var yani, görevlendirme her zaman kötü değildir. Ama sizi telefonla aramaları güven sarsıyor maalesef. İnşallah iyi olur sizin içinHanımlar Eksik yazmışım o okuldan daha iyi bir okula merkeze alındım. 3 yılın garantisi de verildi. O Öğretmenlerle de ayrıca görüşecekler. Gerekirse haklarında soruşturma açılacakmış. Çocuklarım olduğu için mağdur olmamam açısından merkeze yakın bir köye alındım.
ahlaksız her yerde ahlaksızEvet adaylıkla sözleşmelilikle korkutmuşlar. Hiçbir şey yapamazlardı hiçbir şeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?