Öğretmenler arası entrika

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok detay veremiyorum ifşa olmamak adına. Kimsenin gitmek istemeyeceği kadar uzak ve berbat bir dağ başından merkeze alındım. Sadece o kadar söyleyebilirim.

Evet onu dedim kendi bile garanti değil bir gece de toplanıp gidiyor. Neyin sözü yahu. Hata üstüne hata.
Bir de yeni okul iyiyse bu denilen torpilli arkadaşlar kapardı konu sahibine yedirmezler. Problemli bir yeri kakalamışlar gibi geldi bana ama hayırlısı. Kamuda kadro kalıcıdır gerisi geçici, müdürler, yöneticiler herkes gider bir gün.
Konu sahibi sizin biraz sıkıntı yaşayıp pişmeniz gerekiyor fazla fevrisiniz.

Çok detay veremiyorum ifşa olmamak adına. Kimsenin gitmek istemeyeceği kadar uzak ve berbat bir dağ başından merkeze alındım. Sadece o kadar söyleyebilirim.
Anladım. Merkezde veliler ve öğretmenler tuhaf olabiliyor inşallah rahat edeceğiniz bir yerdir. Devam etmezse ya da memnun kalmazsanız kendi okulunuza dönme hakkınız var bunu bilin. Norm fazlası olmadıkça kimse sizi rızanız dışında görevlendiremez

Kimse garanti veremez. Çünkü İstanbul'daki öğretmen arkadaşım ölümle tehdit edilmiş. Ücretli öğretmenler hakkını yemiş, müdürü göz yummuş. Yani olan her yerde oluyor. Ben şu an elimden geleni yaptım. Allah fırsat vermesin ne diyeyim.

Kadro bile geçici ben daha yeni yaşadım. Beni aday iken gelen ilk müfettiş ile attırmaya çalışan insani müfettiş çözüp mahkemesini hızlandırıp attirmisti. Memuriyetten men geldi 30 yıllık tazminat yandı. Sebep sadece ilçe dışı olmamdı. Aradan 10 sene geçti kişisel olarak gr hoşlanmadığım birine 4.5 sene katlandım. Defalarca mobing yaptı hastalık anlamadı ölüm anlamadı. Sonra teftişe 1 hafta kala kacti gitti. Şimdi mahallenin köpekleri bile gülüyor arkasından. O nefret ettiğim insanla bile iş konusunda anlaştım çünkü isle ilgili her zaman ciddi oldum oda bu ciddiyete hayır demedi. En son sen hallet ya işte, sen bilirsin dedi gitti.
O okul yuzde seksen çok problemli ama olan olmuş artık. Arkasından ne çıkacak merak ediyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun kötü bir başlangıç oldu meslek hayatınıza umarım güzellikle devam eder. Olan oldu bozmayın moralinizi siz de memnunsanız.

Batmanda çalıştım atandığınız ilçeyi az çok tahmin ediyorum uzaklık açısından.
İlla orda çalışmak isteyen öğretmen kim olabilir nerde oturuyor olabilir çözemedim.
3 sene nasıl söz verdiler size?
3 sene o normu siz varsınız diye kapalı mı tutacaklar onu da anlamadım.
Branş öğretmeni misiniz siz?
Bence kabul etmemeliydiniz

Hakkınızda hayırlısı olsun kötü bir başlangıç oldu meslek hayatınıza umarım güzellikle devam eder. Olan oldu bozmayın moralinizi siz de memnunsanız.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

3 yılın garantisini size kaymakam değil, bakan bile veremez . Sizin görevlendirme gittiğiniz okulun şu an normu açık görünüyor ve atama vs. olduğunda dolma ihtimali yüksek . O kaymakamın bile 3 yıl orada olacağının garantisi yok .

Neyse began günlerdir bu işin içinde olan herkes sana yapma diyor ama sen bildigini okuyorsun . EN iyi ders kendi yaşadığın hayattır demişler. Umarım yaşadıkların sana ders olur . Olaylar karşısında sessiz kal, ezik dur demiyorum ancak öncelikle kanunları, yönetmelikleri çok iyi bil ve sonrasında da fevri olmayan davranışlarda bulunmaya çalış .

3 yılın garantisini size kaymakam değil, bakan bile veremez . Sizin görevlendirme gittiğiniz okulun şu an normu açık görünüyor ve atama vs. olduğunda dolma ihtimali yüksek . O kaymakamın bile 3 yıl orada olacağının garantisi yok .

Neyse began günlerdir bu işin içinde olan herkes sana yapma diyor ama sen bildigini okuyorsun . EN iyi ders kendi yaşadığın hayattır demişler. Umarım yaşadıkların sana ders olur . Olaylar karşısında sessiz kal, ezik dur demiyorum ancak öncelikle kanunları, yönetmelikleri çok iyi bil ve sonrasında da fevri olmayan davranışlarda bulunmaya çalış .

Daha iyi olmus sanki yeriniz öncekine göre

Bizim kurumda memuriyetini yakmıyorlar pek kuruma göre değişebilir bu sanırım. Kamunun hiç sevmediğim yanı da bu sokakta görsem yolumu değiştireceğim tipler çalışma arkadaşı, Amir oluyor başıma katlan dur millete.
Konu sahibi sıkıntılar yaşayacak o kesin de tecrübe olur pişer fevriliği törpülenir diye düşünüyorum. Konu sahibi koç burcu musunuz merak ettim?

Bizdeki olay çok ilginçti ve ibretlik Üst kurum ile işlem yapıyorlar Karşı kurumda adam hata yapıyor bizim deli de onun hatası için birsey yapıyor. Bu olay mahkemeye nasıl yansıyor bilmiyorum ama mahkemeyi de hakimler savcılar üst kurula şikayet ediyor en son hatalı görüldü görevi kötüye kullanmaktan atıldı. Çok eski mevzu, anlattığım insanda yaşadığı yerin kedilerine bile düşman kötülük bekçisi bir insan. Ettiğini buldu işte ne diyelim

Ben hiç ettiğini çeken birini görmedim yaptıkları yanına kalıyor milletin sizinki cidden ibretlikmiş şaşırdım ben. Memurluk dışarda kolay görünüyor ama Kamu kurumları cidden leş ben Kamu hastanesinde çalışıyorum öyle rezillikler gördüm ki inanamazsınız.

Umarım böylesi sizin için daha hayırlı olur. Bu şekilde ilk atandığı yere değil farklı yere görevlendirilen arkadaşlarım oldu. Görevlendirmeler yıllık değerlendirilir. Bu biraz da çalıştığınız okulun müdürünün insiyatifindedir. Bir açıdan o insanlarla aynı okulda olmak zorunda olamayacağınızı sevindim. Yanlış hatırlamıyorsam cocuklariniz da sizin okulunuzzda devam edecekti. Onlar için de iyi olmuş.

Biz çok gülüyoruz ya geçen esprisi döndü leşler kaç oldu diye sayamadık

Cocuklariniz varmis hakkinizda hayirlisi olsun. Tabii eger cocuklar olmasaydi size bu olayin ustune gidin derdim. Ben bu olayi haber bile yaptirabilirdim sosyal medyada yayar rezil ederdim bunlari. Herhalde cok cirkef oldugum icin yasamiyorum ben boyle seyler. Soyle soyliyim ortaligi velveleye verirdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…