Çok detay veremiyorum ifşa olmamak adına. Kimsenin gitmek istemeyeceği kadar uzak ve berbat bir dağ başından merkeze alındım. Sadece o kadar söyleyebilirim.İnşallah doğrudur. Ben de daha önce daha iyi bir okula görevlendirilmiştim.Okulun müdürü ücretli çalıştırmak istememiş, anadolu liselerine geçiş sınavını kazanmış tecrübeli öğretmen talep etmiş. Bana böyle bir açıklama yapmıştı milli eğitim şube müdürü. İmam hatipten anadolu lisesine alınmıştım. Böyle bir deneyimim var yani, görevlendirme her zaman kötü değildir. Ama sizi telefonla aramaları güven sarsıyor maalesef. İnşallah iyi olur sizin için
Bir de yeni okul iyiyse bu denilen torpilli arkadaşlar kapardı konu sahibine yedirmezler. Problemli bir yeri kakalamışlar gibi geldi bana ama hayırlısı. Kamuda kadro kalıcıdır gerisi geçici, müdürler, yöneticiler herkes gider bir gün.Evet onu dedim kendi bile garanti değil bir gece de toplanıp gidiyor. Neyin sözü yahu. Hata üstüne hata.
Anladım. Merkezde veliler ve öğretmenler tuhaf olabiliyor inşallah rahat edeceğiniz bir yerdir. Devam etmezse ya da memnun kalmazsanız kendi okulunuza dönme hakkınız var bunu bilin. Norm fazlası olmadıkça kimse sizi rızanız dışında görevlendiremezÇok detay veremiyorum ifşa olmamak adına. Kimsenin gitmek istemeyeceği kadar uzak ve berbat bir dağ başından merkeze alındım. Sadece o kadar söyleyebilirim.
Kimse garanti veremez. Çünkü İstanbul'daki öğretmen arkadaşım ölümle tehdit edilmiş. Ücretli öğretmenler hakkını yemiş, müdürü göz yummuş. Yani olan her yerde oluyor. Ben şu an elimden geleni yaptım. Allah fırsat vermesin ne diyeyim.Anladım. Merkezde veliler ve öğretmenler tuhaf olabiliyor inşallah rahat edeceğiniz bir yerdir. Devam etmezse ya da memnun kalmazsanız kendi okulunuza dönme hakkınız var bunu bilin. Norm fazlası olmadıkça kimse sizi rızanız dışında görevlendiremez
Bir de yeni okul iyiyse bu denilen torpilli arkadaşlar kapardı konu sahibine yedirmezler. Problemli bir yeri kakalamışlar gibi geldi bana ama hayırlısı. Kamuda kadro kalıcıdır gerisi geçici, müdürler, yöneticiler herkes gider bir gün.
Konu sahibi sizin biraz sıkıntı yaşayıp pişmeniz gerekiyor fazla fevrisiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun kötü bir başlangıç oldu meslek hayatınıza umarım güzellikle devam eder. Olan oldu bozmayın moralinizi siz de memnunsanız.Çok detay veremiyorum ifşa olmamak adına. Kimsenin gitmek istemeyeceği kadar uzak ve berbat bir dağ başından merkeze alındım. Sadece o kadar söyleyebilirim.
Batmanda çalıştım atandığınız ilçeyi az çok tahmin ediyorum uzaklık açısından.Çok detay veremiyorum ifşa olmamak adına. Kimsenin gitmek istemeyeceği kadar uzak ve berbat bir dağ başından merkeze alındım. Sadece o kadar söyleyebilirim.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.Hakkınızda hayırlısı olsun kötü bir başlangıç oldu meslek hayatınıza umarım güzellikle devam eder. Olan oldu bozmayın moralinizi siz de memnunsanız.
Daha iyi olmus sanki yeriniz öncekine göreHanımlar Eksik yazmışım o okuldan daha iyi bir okula merkeze alındım. 3 yılın garantisi de verildi. O Öğretmenlerle de ayrıca görüşecekler. Gerekirse haklarında soruşturma açılacakmış. Çocuklarım olduğu için mağdur olmamam açısından merkeze yakın bir köye alındım.
Bizim kurumda memuriyetini yakmıyorlar pek kuruma göre değişebilir bu sanırım. Kamunun hiç sevmediğim yanı da bu sokakta görsem yolumu değiştireceğim tipler çalışma arkadaşı, Amir oluyor başıma katlan dur millete.Kadro bile geçici ben daha yeni yaşadım. Beni aday iken gelen ilk müfettiş ile attırmaya çalışan insani müfettiş çözüp mahkemesini hızlandırıp attirmisti. Memuriyetten men geldi 30 yıllık tazminat yandı. Sebep sadece ilçe dışı olmamdı. Aradan 10 sene geçti kişisel olarak gr hoşlanmadığım birine 4.5 sene katlandım. Defalarca mobing yaptı hastalık anlamadı ölüm anlamadı. Sonra teftişe 1 hafta kala kacti gitti. Şimdi mahallenin köpekleri bile gülüyor arkasından. O nefret ettiğim insanla bile iş konusunda anlaştım çünkü isle ilgili her zaman ciddi oldum oda bu ciddiyete hayır demedi. En son sen hallet ya işte, sen bilirsin dedi gitti.
O okul yuzde seksen çok problemli ama olan olmuş artık. Arkasından ne çıkacak merak ediyorum
Bizim kurumda memuriyetini yakmıyorlar pek kuruma göre değişebilir bu sanırım. Kamunun hiç sevmediğim yanı da bu sokakta görsem yolumu değiştireceğim tipler çalışma arkadaşı, Amir oluyor başıma katlan dur millete.
Konu sahibi sıkıntılar yaşayacak o kesin de tecrübe olur pişer fevriliği törpülenir diye düşünüyorum. Konu sahibi koç burcu musunuz merak ettim?
Ben hiç ettiğini çeken birini görmedim yaptıkları yanına kalıyor milletin sizinki cidden ibretlikmiş şaşırdım ben. Memurluk dışarda kolay görünüyor ama Kamu kurumları cidden leş ben Kamu hastanesinde çalışıyorum öyle rezillikler gördüm ki inanamazsınız.Bizdeki olay çok ilginçti ve ibretlik Üst kurum ile işlem yapıyorlar Karşı kurumda adam hata yapıyor bizim deli de onun hatası için birsey yapıyor. Bu olay mahkemeye nasıl yansıyor bilmiyorum ama mahkemeyi de hakimler savcılar üst kurula şikayet ediyoren son hatalı görüldü görevi kötüye kullanmaktan atıldı. Çok eski mevzu, anlattığım insanda yaşadığı yerin kedilerine bile düşman kötülük bekçisi bir insan. Ettiğini buldu işte ne diyelim
Bu sadece kamuda mı var ki… özelde de durumlar böyleKamunun hiç sevmediğim yanı da bu sokakta görsem yolumu değiştireceğim tipler çalışma arkadaşı, Amir oluyor başıma katlan dur millete.
Özel sektörde bir ömür aynı yerde, aynı insanlarla çalışmıyorsunuz ama bizde öyle. Eğer başka bir ile tayin almazsam bir ömür aynı insanlarla çalışacağım, spesifik bir mesleğim var benim değişmeyecek.Bu sadece kamuda mı var ki… özelde de durumlar böyle
Ben hiç ettiğini çeken birini görmedim yaptıkları yanına kalıyor milletin sizinki cidden ibretlikmiş şaşırdım ben. Memurluk dışarda kolay görünüyor ama Kamu kurumları cidden leş ben Kamu hastanesinde çalışıyorum öyle rezillikler gördüm ki inanamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?