- 9 Şubat 2010
- 18.364
- 1
- 41.498
- 798
Hangi sendikaya gittin. Eğitim bir sen sana bu muameleyi yapanların sendikasıdır zaten oradan cevap alamazsın, diğer sendikalarla bağlantı kur, eğitim sen bu konuda içini ferahlatacak cevaplar verecektir sana orada, onlara git.Aradım. Bakarız deyip geçiştirdiler.
Kıçı kırık ilçede olana bak ya, telefonlarını açma bari, sadece günü gelince milli eğitime git ve göreve başlamanı yaptır. Hatta bulabilirsen yanında bir avukatla git göreve başlamaya, avukat olduğunu söylemene gerek yok kişinin, olanlara şahitlik etmesini sağla.Ben zaten sakindim ama sürekli telefonla taciz ediliyorum. Ve söyledikleri her şeyi inkar ediyorlar. Benim söylemediğim şeylerle suçluyorlar. Yani ortada normal amir memur ilişkisi yok. Tamamen çirkeflik ve bezdirme üzerine bir politika izleniyor.
Neyin sorununu çözmeye çalışıyorsun. Zamanı gelince oraya gidip “merhaba ben began, x okuluna atandım, göreve başlama işlemlerimi yapmak için geldim” diyecektin. Telefon melefon nedirBen bu adamlarla bir aydır görüşüyorum. Sorunu çözmeye çalışıyorum ama bir adım bile ilerleyemedik. Ayrıca benim kararnamem daha gelmedi, evrakları teslim etmedim, resmi olarak memur olmadım. Aday memur bile değilim. Dolayısıyla silsileden beni vuramazlar.
kesinlikle ya partiden ya da bakanlıktan üst düzey birini arattır. bunlar anca bu dilden anlarlar.Ben bir partinin il başkanının telefonunu aldım lazım olursa diye. Birkaç şube müdürüyle de görüştüm tam detaya girmedim ama konuyu çıtlattım. Herhangi bir tepki vermediler.
Eğitim gücü sen de ilgilenirDurup durup aynı şeyleri yazıyorum ama eğitim iş ve hür eğitim sen şu anda üye toplamak için çok ilgili davranıyor. Onların merkez teşkilatlarıyla da iletişime geçebilirsin, hakların ve onların yapamayacakları hakkında net bilgi verirler sana, gerekirse sosyal medyaya bile taşırlar. O zaman karışır ortalık
Susarsan korktugunu sanacaklar daha fazla ustune gelebilirler muhtemelen sikayetini yap.mudurunle profosyenel bir dille konus. Cok sacma cocukca geldigini soyle bu durumlarin. Ama oraya gittiginde iftita suc tarzi seyler atarlarmi bilemedim belliki pislik bunlar.sen dikkatli ol yinede. Melegi oyna orda herkesle aran iyi olsun. Ama onlara dişini göster.Benden öncekiler susmuş. Ben susmayayım diyorum ama bilemedim.
neden başka bir okul pekiSon gelişmeleri yazıyorum hanımlar.
Burada tahmin edildiği gibi herkes birbiriyle bağlantılı bir şekilde akraba ya da hemşericilik çok yoğun. Sonunda kaymakamla yüz yüze görüştük biraz fırçaladı ama bütün sorunlar halloldu gibi. İnşallah başka bir okulda göreve başlayacağım.
Umarım yeni okulunuz merkeze yakındır öyleyse Batman merkezde ya da ilçe merkezde kalıp servisle gidiş geliş yaparsınızSon gelişmeleri yazıyorum hanımlar.
Burada tahmin edildiği gibi herkes birbiriyle bağlantılı bir şekilde akraba ya da hemşericilik çok yoğun. Sonunda kaymakamla yüz yüze görüştük biraz fırçaladı ama bütün sorunlar halloldu gibi. İnşallah başka bir okulda göreve başlayacağım.
Görevlendirme de sıkıntılı bir süreç .. nereye verecekleri belli değil. Hadi diyelim iyi bir yer oldu dönem ortasında okula atama vs olursa kadronuzun bulunduğu okula dönmek zorundasınız. Anladığım kadarıyla sizin atandığınız okul iyi bir okul ki bu kadar kıymete binmiş . Şu an onların tam da istediklerini yapmış oldunuz.Son gelişmeleri yazıyorum hanımlar.
Neden kendi okulunuzda başlamıyorsunuz? Ne dedi kaymakam size?Son gelişmeleri yazıyorum hanımlar.
o ne demekmiş öyle. söz konusu bile olamaz. elinize yazılı -sözlü hiçbir şeyin hükmü yoktur- belge vermelerini ve grekçeyi yazmalarını isteyin. sonra da cimere yazın milli eğitime şikayet edin. o ne demek yaHanımlar son gelişmeler şöyle; milli eğitimdeki yetkililer de bu öğretmenlerden yana. Bana mobbing uyguluyorlar. Atandın ama göreve başlatmayız diyorlar.
Ben napacağımı şaşırdım artık. Yaradan'a havale ediyorum hepsini.
arkadaşım eş durumundan merkezi bi okula atandı. ona da aynı şeyi yapmaya kalktılar okuldaki öğretmenler ek dersleri düşmesin diye.onu da dağ başı bir köye görevlendirmeye kalktılar.arkadaşım dişli çıktı söke söke aldı hakkını. şimdi okulunda mis gibi çalışıyor. hakkınızı yedirmeyinSon gelişmeleri yazıyorum hanımlar.
zaten yeni atanmış o şekilde kafalamışlar. kendi okulunda ücretli çalışacak o başka okula görevlendirilecek şaka gibi. bu yasal olmadığı için de katakuliye getirecekler muhtemelenİnş yeni başlayacağınız okul daha merkezi ve daha iyidir. Onun haricinde yapılan mantıksız, neden ordan oraya o okuldan bu okula sürüklenesiniz? Neden kadronuzun olduğu okul değil? Bir de nasıl o 2 öğretmene eyvallah ettiniz? Başlayacaktınız ve işinize bakacaktınız. Müdür sizi çok görevlendirmek istiyorsa resmi yazıyla görevlendirecekti. Devlette işler yazıyla yürür, sözle tehditle değil. Çok acemisiniz çok…
Ders programlarına, kendilerine ayırdığı DYKlarına eyvallah etmedim diye bana bile kendi çaplarında mobbinge başladılar. Hiiiç umursamadan işime baktım. Laflarına cevap dahi vermedim bıyık altından gülüp geçtim. Ben güldükçe daha da çıldırdılar onlar çıldırdıkla daha da pis pis güldümarkadaşım eş durumundan merkezi bi okula atandı. ona da aynı şeyi yapmaya kalktılar okuldaki öğretmenler ek dersleri düşmesin diye.onu da dağ başı bir köye görevlendirmeye kalktılar.arkadaşım dişli çıktı söke söke aldı hakkını. şimdi okulunda mis gibi çalışıyor. hakkınızı yedirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?