Öğretmenler arası entrika

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet aynen öyle dediler. Kararnamen henüz gelmedi. Memur bile değilsin dediler.

Aaa tiplere bak. Hakkindan gel sunlarin Allah askina. Her yere sikayet et onlarin sana yaptiklarinin katbekat fazlasini yap. Pes etme sakin. Boyle tiplere meydan birakma. Cimer'e de yaz haklarinda sorusturma baslat bu canavarlar ogretmenlik yapmamali. Elinden geleni ardina koyma ya. Burada hic yetkili yoj mu su hanimefendiye yardim etsin su okulu sikayet edelim.

Git gorevine basla atanmissin tayinin cikmis onlar kim kopek karisiyorlar ya? Git hakkinla atanmissi. Allah kahretsin bu tipleri lanet olsun ya. Sakin geri adim atma. Ben olsam direkt gider gorev yerimde baslardim ben de ogretmenim ama meslegimi yapmiyorum. Bunlari okudukca da deliriyorum.

Cimere yazdım bugün. Örgütlü olarak mobbinge uğruyorum diye belirttim.

Göreve başlamam için imza atmaları gerekiyor.

Şikayet edin bide tehditleri delillendirin mahkemeye de verin bu ne terbiyesizlik ya

Ben de öğretmenim geçen yıl atandım maalesef eski öğretmenler arasında gruplaşıp yeni geleni dışlama durumu oluyor, yaptıklarını bir öğretmene yakıştıramadım ama bence sessiz kalıp kendini ezdirme direkt aradıkları zaman söyleseydin siz ne hakla bunları söylüyorsunuz ne sıfatla diye kendilerini milli eğitim bakanı falan sanıyorlar sanırım

Çevrenizde sizinle birlikte atanan bir tanıdığınız varsa ona sorun kararnamesi ulaşmış mı diye? Genelde okul müdürleri ile ilce benzer düşüncede olurlar. Siz en güzeli bakanligi arayın personel işlerini. Bizim de farklı bir durumdan dolayı sorunumuz olmuştu direk Ankara da bakanlığa gittik ve çok yardımcı oldular.

Evet bu iyi fikir.

hiç bişey yapamazlar ortamı bilmediğiniz için ufak tefek moral bozucu şeyler yaşayabilirsiniz vakti geldiğinde siz onların üstüne çıkarsınız HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZLAR yapcak olsalar size gelmezlerdi başka türlü hallederlerdi

Evet bu iyi fikir.
Bir de bu sene atanan öğretmenlerin belgeleri biraz geç ulaşıyor sanırım. Bizim okula da bir öğretmen atandı ama hâlâ kararnamesi gelmediği için göreve baslatilamiyor. Ki şuan müdür kurslar başladığı için biran önce kararnamenin gelmesi için uğraşıyor. Bu yüzden size henüz göreve başlamış değilsiniz demişlerdir. Sürekli kendinize şimdiden olumsuz yükleme yapmayın. İlk zamanlar hic unutulmuyor çünkü. İllaki ogretmenlik hayatında sıkıntılı bir okula denk geliyoruz ama sonrası çok daha güzel olabiliyor. İlk atandığım okulda ben de çok sıkıntılar yaşadım. Ama şuan çalıştığım kurumda kendimi cennete gibi hissediyorum

Yıllardır memurum bu kadarını da ne gördüm ne duydum.

Atanmışsınız siz. Hangi gerekçeyle göreve başlatmayacaklarmış peki? Nasıl olabilir bu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…