- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
- Konu Sahibi sunshine900
-
küçücük çocuklar o kadar acımasız olabiliyor ki öğretmen bu durumları kendi engellemeli çocuğu sınıf içinde asla rencide etmemeliAlın teriyle kazanıyor senin baban
onur duy çocuğum. .
Herkes polis olursa, işçiyi nerde bulacağız. .
Gerçekten bazıları laf olsun torba dolsun. .
Çok üzüldüm çocuğa, psikolojisine, alay edenlere. .
ben anlamadım çocuk ilk gün babam polis ikinci gün inşaat işçisi demiş orayı anlamadım
ben de sırf bu yüzden çocuğa anne babasının işini sormuyorum ismi soy ismi büyük olduğu zaman hangi okuldan geldiği
rencide olmasın diye anne babasının işini sormuyorum gelenek olmuş ilk gün laf olsun diye sorulan sorulardan biri onun yerine geçen sene ne yaptınız ? hangi kitapları okudunuz ? tarzı sorular
Hemfikirimküçücük çocuklar o kadar acımasız olabiliyor ki öğretmen bu durumları kendi engellemeli çocuğu sınıf içinde asla rencide etmemeli
ve daha küçükken çocuklara mesleğin önemli olmadığını önemli olanın alın teriyle para kazanmak olduğunu anlatmalı ve bence şu baban ne iş yapıyor sorusu tedavülden kalkmalı
sana ne iş yapıyorsa yapıyor çocuğu ona göre mi ayıracaksın ?
Bence mutlaka gidip müdüre durumu anlatın ve sınıfını değiştirin.
Ne kadar acımasızca bir tutum sergilemiş öğretmen.Asla o sınıfta bırakmayın çocuğu.Kendini ne kadar kötü hissetmiştir yavrucak.
arkadaşım konunuzda haklısınız.ancak ben de bir öğretmen olarak nacizane fikrim direk şikayet etmek yerine önce gidip kendisiyle konuşup durumu anlatsanız.çünkü konunun öncelikli muhatabı öğretmeniniz.belki o an düşünmeden söyledi ve farkında değil.şikayet edersiniz tabi ancak bu süreç çocuğu da yıpratır.inş.öğretmeniniz anlayışlı bir insandır da siz konuştuğunuzda Mehmet'ten artık usulünce arkadaşları içinde özür diler ve konu kapanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?