Öğretmen-Veli yardımlaşma Topiği

Benimki de tarihçi. Öğretmenler pinti ve uyuzmuş, öyle diyor. O yüzden her yerde öğretmen olduğunu söylemiyor. Sanayiye falan gidince serbest meslek diyorajsjsjsj
Haklı valla Maalesef öyle. Flörtlerimin yüzde doksanı öğretmendi ve çoğu elini cebine atmaktan imtina eden tiplerdi. Ay korkunçç

Asgahah o ne yasıyormuş yaa öyle
Bende de bir tane var komik olmayan videolar gönderiyor
Ya bu hem sapık hem komik. Allah aşkına izleyin, adam telefon şakası yapıyor abaza dayılara. Bunlarla beni darlayan kız da Ötüken yazarı bu arada. İçi beni yakar sjsjsjks

Anladım, teşekkür ederim. Psikolojisi bozulmuştu. Ailesi de zorlamadı. Kendi evlerine de okullar kapandıktan sonra çıktılar. Düzenleri de yoktu. İlk geldiğinde ikna edilseydi Türkiye'nin en iyilerinden olan okula da girerdi. Neyse artık, üniversite için çabalar. Evine yakın bir liseye gidecek muhtemelen.

Haklı valla Maalesef öyle. Flörtlerimin yüzde doksanı öğretmendi ve çoğu elini cebine atmaktan imtina eden tiplerdi. Ay korkunçç
Benimki şu kriz sonrası pintileşti ama yine de rahatsız edici değil çok şükür.

Yani dedelerim Azerbaycandan gelip buraya yerleşmişler o kadar Malatyalıyım
Ben de Malatyada yaşamıyorum ama akrabalar falan orada , çocukluğumdan beri farklı farklı sehirlerdeyim, Malatya'nın eski konforu kalmadı depremden dolayı, normalde memur için çok rahat bir şehirdi...

Merhaba Ortaokulda kizimi , adres olmadan sadece bagis ile yazdirdim. Bir kac hafta kaydi adresimize yakin olan okulda cikti ama biz bagis verdigimiz okula gonderdik. Mudur nakili daha aonra alabilecegini aoylemisti ve aldi da.

Merhaba Ortaokulda kizimi , adres olmadan sadece bagis ile yazdirdim. Bir kac hafta kaydi adresimize yakin olan okulda cikti ama biz bagis verdigimiz okula gonderdik. Mudur nakili daha aonra alabilecegini aoylemisti ve aldi da.
Bize de okul müdürü bunu söyledi ama söz vermiyorum demesi bile benim için ya olmazsa dedirten türden zira taa salıyı bekleyeceğiz. İnşallah dediğiniz gibi bizim de sorunsuz hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…