ÖGRETMEN SORUNU !!!!!ÇOK YORULDUMMM

Şikayet etmeli miyim bu ogretmeni???,

• evet

OY: 49 53,3%
  • hayir

OY: 43 46,7%

• Ankete Katılan
    92
Bu konuda size katiliyorum velinin de kabullenmesi gerekenler var. Bu donemki duygusalligina veriyorum ben. Anladigim kadariyla veli naif bir insan kiran doken biri degil. O yuzden bu kadar tepeden bakiyor bence ogretmen. Ama bu ogretmenin vasat alti olusunu degistirmiyor ne yazik ki.

hocayi sikayet edin. cocugunda kaydini baska devlet okuluna alin. Kimsede sizi ezemez kocaniz yok diye. Arkanizda kimse yok diye.Siz annesiniz ekmeginizi bu sogukta merdiven silerek cikariyorsaniz sizi yanliz degil güçlü goruyorum .Bir ogretmen olarak meslektasimi kiniyor size de hayatta gonulden basarilar ve mutluluklar diliyorum.Lutfen sikinti etme emekci kardesim Allah sabredelerle beraberdir...

ya neresi anlayissiz size birsey demedim ki sadece cocuklara biraz ilgi sizi kotulemedim..
bazi ogretmenler islerine geldigi gibi davraniyor bunu kabul edin lutfen..
zenginin cocuguna el pençe fakirin cocugunu atmak ..
bu bazi ogretmenlerin en iyi yaptigi bir iş..

4 sinif var..
sabah grubu da var..
ilgilenmek istemiyorlar ya kisaca..
Ozaman ısrar etmeyin çocuğu mutlu olmadığı ortamda bırakıp daha fazla hırçınlaştırmayın. Müdürle konşp neresi uygunsa oraya verin bencede..

O konuda size katılıyorum evet. Geçen sene kızımın sınıfındaki erkek çocuklar oynarken sürekli kızıma zarar veriyolardı.

Oyun dediysem kutu kutu pense değil tekmeli tokatlı oyun, çete olurşturmuştu 3 çocuk.
Bi defasında sene sonuna doğru koşarken kızıma çarpmştı gözü hafiften morarmıştı ve önce telefonla ve yüzyüze müdüre sonra çook uzun bir mektupla öğretmene detaylıca içimden geçenleri söyledim.
onlarda hergün şikayette bulunuyoruz ailelere zaten artık gözetim altında tutuyoruz özellikle demişti.
Bu sene onlar olacaksa asla göndermicem dedim.
Allahtan ilkokula başladılarda kurtuldum.

Biraz çocuğunu almamakta inatçı gördüm veliyi ve şey tavrı var nasıl desem "Benim çocuğumun aslında hiçbir sorunu yok", ama çok fazla sorun diye nitelendirilebilecek davranış anlattı. Çocuk ya ortama uyum sağlayamamış ya da yaşı küçük olduğundan henüz toplum kurallarına uyum sağlayamamış. Veli de oturmuş öğretmenle inatlaşıyor. Tamam şikayetini etsin ama inatla da çocuğum orada kalsın demek mantıksız. Çocuk mutsuz olur zaten, en kötü MEB'e başvurup "Ben okul bulamadım, çocuğumu kendi yaş grubunun olduğu bir okula yerleştirin" diye dilekçe verebilir.

Hoooppp diye giriş yapmak istedim bian o nasıl öğretmen etkinlik yırtmak fln öğrenciniz kaynaştırma öğrenciside olabilirdi ki benim sınıfımda çok vardı yası küçükse almasalardı bi öğretmenin bunu alın deme gibi bi hakkı yok hele devletse..konu sahibi yanlı olabilir o bi anne biz ne veliler görüyoruz ama su gerçek öğretmenin yaptığı hoş değil rehberliksiniz yaptığı yas problemi var evet ama o zaman almıcaklardı tavsiyem alın ordan ama önce güzel bi şikayet edin il milli eğitime gidin anlatım derdinizi maddi imkanlarınızı doktor raporlarınızı çare bulunacaktır

Valla benim gözümde zengin, fakir yoktur.
En sevdiğim velim okuma yazma bilmeyen fakir bir köy velisidir.
Önümde ceketini iliklemeyi bilen saygılı bir adamdır çünkü.

O okumuş saygısız, bol paracıklı veliler onun yanında geçemez.
Gözümde zerre kadar değeri olamaz.

Sizin dediğiniz öğretmenler vardır elbet.

Ama inanın günümüzün öğretmenleri eskiye göre daha verici, düşünceli.
Velileri de inadına anlayışsız.

Dünya onların çocukları etrafında dönüyor.
Sorsan hepsinin çocuğu haklı, melek, mükemmel.

Siz de Ahmet'in annesinden daha iyi değilsiniz.
Çocuğunuzun yanlışını kabul etmeyen, sadece kendi özel durumunuzu düşünerek empatiden uzak
fevri çıkışları olan bir velisiniz üzgünüm.

Haa öğretmeniniz de süper demiyorum bakınız.

Ama herkes yanlışını önüne koyup düşünecek.

Kesinlikle oyle. Oldu ki ogretmen uyarildi ve bu davranislarina son verdi yine de cocuk o sinifta yapamaz artik. Cocuk sinifa uyumsuz bu gercek ama ogretmen onun sinifa isinmasini saglamak yerine iyice itiyor.
Bu sekilde davranan cocuk uyum sorunu yasiyordur ama ne cocuklar ne ogretmenler sayesinde ne uyumlar yakaladi gozlerimle sahidim. Bu ogretmense aman ne ugrasicam postalayayim kafasinda.

Bir ilkokulda mudur yardımcısiyim. Hiç bir öğretmen çocuğunuzu sınıfta istemiyorum vs diyemez Müdüre bile anlatsaniz size hak verecektir. En etkili yöntem Bimer i arayip anlatın o öğretmen mutlaka soruşturma geçirir. AMA !! istediğiniz bu mu ona karar verin. Çocuğunuz iyi bir eğitim alsın istiyorsanız ogretmeniyle iyi anlasmaniz gerek. Öğretmen velisiyle çok ciddi sorun yaşadığı öğrenciyi ne kdar istese de sevemez. Başka okula verme şansınız var mı ?

Burda meslektasım velilerle olan problemden bahsetmiş ki haklı evet ama bizim hiçbir çocuğu geri bırakma alın deme hakkımız yok söyle olabilir ona ait sınıf varsa güzel dille yönlendirilir etkinlik yırtmak bişeyler döşemek nedir yasak olmasına rağmen bi sınıfta 3kaynastırma öğrencim vardı 40kisilik sınıf çok zor farkındasnzdır ama bizler birer öğretmeniz velilerden çok saçma tepkilerde aksak biz bize yakışanı yapalım

Allah razi olsun ..
beni azda olsa anladigin icin..
bu ogrtmenin kendisi bana dedi ..
siz ilgili annesiniz bunu biliyorum ama elimden birsey gelmiyor diye..
hergun cocugumu en guzel sekilde hazirliyorum ..
saçlarini hergun baska sekil yapiyorum tertemiz giydiriyorum..
hikaye ojuyorum oyun oynuyorum..
ona nasihat veeiyorum iyi bir anne olmaya çalisiyorum buna ragmen ogretmen ..
cocuga sahop cikmiyor at gitsin diyor ..
ben su kis gunu hangi okulu bulupta kaydedeyim ..
okula giderken bazen ellerim buz tutuyor sogukdan..
en yakin mesafe oldugu halde..
ben napayim ya..
gecen sene gittim psikologa ogretmeni sucladi adam ..
cocugu anlattim normal dedi.

bu cocuk ne badireler atlatti bende..
babasiz ..
babasi ayri anne ayri..
yani cocugun azicik ruh halini anlasa su ogretmen azicik..

baska okul var biraz uzak..
onu dneyecem bilmiyorum ki rabbim yardimcim olsun..

Bakın sizler veli olarak bu çocukları kurtulunması gereken bir canavar olarak görmüşsünüz mesela.
Ama öğretmen her daim sabırlı olmalı değil mi?
Diğer velilerden gelen tepkilere, şikayetlere, diğer çocukların aldığı yaralara rağmen.
Biz de insanız tahammülümüzün bittiği noktalar oluyor.
Özellikle bir öğrencimin gözünü keyfine mor gördüğümde o kazanılması gereken çocuklara karşı sevgi dolu
ses tonumu kullanmakta zorlanıyorum.. Doğrudur.

Anlattıklarınıza göre öğretmenin tavrı hiç hos değil. Bu saatten sonra o öğretmenle devam etmeniz zor. Çirkinleşmiş durum.

Ancak cogu velinin sorunu su benim cocugum aslında cok iyi ama öğretmen böyle söyle. Yanlıs düşünüyorsunuz öğretmen yanlıs davranmıs olabilir, yanlıs cümleler kurmus olabilir. Siz bırakın öğretmeni simdi cocugunuzu düşünün. Çogunluk tarafından sikayetci olunan bir durum var.Anladığım kadarıyla cocugunuz arkadaslarına agresif davranıyor . Cocugunuzun psikolojik problemleri olabilir.

Ayrıca çalıştıgınız için okuldan alamayacagınızı söylemişssiniz. Acaba öğretmene bakıcı oldugu hissini vermiş olabilir misiniz?

Dediklerim yanlıs anlasılmasın. Öğretmen cok cok hatalı. Ama sizin hatanız ne sorguladınız mı? Ya da cocugunuz gerçekten dediğiniz gibi sorun cıkarmaz mı?
Tekrarlıyorum bu sorduklarımın cevabı ne olursa olsun bu durum öğretmeni asla haklı cıkarmaz. Siz sadece cocugunuzun ve kendinizin farkına varmalı, öz eleştiri yapmalısınız.

#nomunamuchua arkadasim sen bana kiziyorsunda..
bana sunun aciklamasini yapar misin???
ben bu okukdaki rehber ogretmenine gittim durumu anlattim..
dediki senin cocugun gayet normal ..
ben gozlemledim hicbir anormallik yok dedi..
x hoca biraz abartiyor dedi....
senin cocugunu ferştahi gelse atamaz k8msenin boyle bir hakki yok dedi..
bu ogretmen simdi doneklik yapiyor isene gelmiyor kaciyor ugrasmiyor..
hani nerde soyledikleri ..
hani kimse atamazdi noldu?,??,
ne degisti ya..
hani benim cocuk normaldi noldi???
bir gunde ne degisti ya ne???
cunki adamin isine gelmiyor baktiki ofretmenlw zit düsecek ugarsmak istemedi kaçti..
bana dediki ben x ogrtmenle cok samimiyim konusurum..
ven ona ismiyle hitap ederim..
ben hep bazi etkinlikleri ondan yardim alip yaparim dedi..
adam bakti zit dusecek vazgecti bana yardim etmekten..
herkes isine geldigi gibi hareket ediyor..
tabiki kotu veliler var..
ama umursmaaz ogretmenlerde var bunu kabul edin lutfen...

Amin nerde yasıyorsunuz eşinizden ayrı olduğunuzdan bi geliriniz var mı sadece temizlikle mi kazanıyorsunuz güçlü ol kardeşim yanındayız insanlık olmedi benimde kızım var
baska gelirum cocuk parasi aliyorum onun haricinde hicbir gelirim yok ya..
temuxlik olursa gidiyorum..
evin tum eksigi bana ait..

Nomu yorumlarini cok begendigim bir uyesin eminim ogretmenligin de hakkini vererek yapiyorsun hic suphem yok. Bu tuvalet konusunda da haklisin ama sence bu ogretmen cok mu normal peki?

oz elestiri yaparim her zaman..
cocugumda hata var ama ..
okuldan atilacak kadar anormal degil..
sadece insanlar baskalariyka ugrasmak hoslarina gidiyor.
yoksa ven mukemmel bir insan degilim kizimda oyle..
ama kizim anormal cocukda degil..
anormal olsaydi doktor zaten soylerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…