• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖGRETMEN SORUNU !!!!!ÇOK YORULDUMMM

Şikayet etmeli miyim bu ogretmeni???,

• evet

OY: 49 53,3%
  • hayir

OY: 43 46,7%

• Ankete Katılan
    92
Aaaaa uslu ceren başka çocuğun sırtını kalemle mi çizmiş bak sen şu işe. Meğer ceren hiç şimdiye kadar arkadaşlarına hiç saldırmıyordu dimi. Konu sahibi senin psikolojin normal değil. Çocukla ilgilenmiyorsun çok belli. Çocuk da sınıf arkadaşlarına saldırıyor olan bu. Watsaptaki veli çok haklı. Çocuğunu madem doğurdun ilgilen doktora götür biraz zahmet olacak senin için ama
Eyvah. Şimdi sana da başlayacak kinadigini yaşamadan ölme vs. Beddualar :(

Aaaaa uslu ceren başka çocuğun sırtını kalemle mi çizmiş bak sen şu işe. Meğer ceren hiç şimdiye kadar arkadaşlarına hiç saldırmıyordu dimi. Konu sahibi senin psikolojin normal değil. Çocukla ilgilenmiyorsun çok belli. Çocuk da sınıf arkadaşlarına saldırıyor olan bu. Watsaptaki veli çok haklı. Çocuğunu madem doğurdun ilgilen doktora götür biraz zahmet olacak senin için ama
ya gecen sene yapti bunu..
bu sene kimseye oyle birsey yapmadj..
gecen sene yapti diye her zamn mi yapti yani..
bende sizin mantiginizi anlamiyorum ya..
Allahim su mantiga bak..
bir insan birseyi bi kere yapti diye hergun mu yapacak oyle bir kaide mi var ya..
bu ne acaip mantik ya..
bana laf soyleyenlerin mantigina bak..

ya gecen sene yapti bunu..
bu sene kimseye oyle birsey yapmadj..
gecen sene yapti diye her zamn mi yapti yani..
bende sizin mantiginizi anlamiyorum ya..
Allahim su mantiga bak..
bir insan birseyi bi kere yapti diye hergun mu yapacak oyle bir kaide mi var ya..
bu ne acaip mantik ya..
bana laf soyleyenlerin mantigina bak..
Evet . 40 sayfadir yazan herkes mantıksız. Bir sen mantiklisin ah ah...

Bak canım. Sorunlu bi evlilik boşanma vs. Çocuğun bunlardan belli ki çok etkilenmiş. Burada kimse buna kızmiyo. Sen çocuğun zor bi dönemden geçtiğini kendinin zor zamanlar yaşadığını ve desteğe ihtiyaç duydugunuzu kabul etmek istemiyorsun. İstiyorsun ki herkes öğretmene saydirsin . Ama oyle bi dunya yok. Sıkıntı burada. Çocukta davranış bozukluğu mevcut. Aynı zamanda sende seninle aynı fikirde olmayan herkese atarlaniyosun. Bu şekilde sorunlar çözülür mu sence.
herkwse kizmiyorum..
ogretmene de kizmiyorum ..
kizdigim nokta hep beraber el birligi ile bu cocugu nasil kazanalim diye kimse bir cozume gitmiyor..
denilen tek sey cocugunuzu baska okula verin..buna kiziyorum..

Kamerası yokmu bu okulun sınıfın. İzleyin bakalım. O sınıfta bütün cocuklar uslu bi sizin kızınızmı yaramazmış:tokat:
O ögretmen o cucugu cokta güzel egitebilir. Elinden tutup yanında dolaştırabilir. Çokmu zor. Ögretmen olmak bunu gerektirir

ya sen yanlis anlamissin ..
sirtini cizen ceren degil baska cocuklar..
baska cocuklarin adini yazdi o veli..
kim dedi ceren cizDi diye ya..

herkwse kizmiyorum..
ogretmene de kizmiyorum ..
kizdigim nokta hep beraber el birligi ile bu cocugu nasil kazanalim diye kimse bir cozume gitmiyor..
denilen tek sey cocugunuzu baska okula verin..buna kiziyorum..
Sayfaları oku. Herkes çocuğun ilgi çekmek için böyle yaptığını, yaşadığı olayları atalatamadigini ,doktora ve okulun rehberlik servisine götürmen gerektiğini söyledi

Buradaki tavrını öğretmene ve okul idaresine de yaptıysan başka çözüm bırakmamışsındır öğretmene..
Burada yardıma ihtiyacı olan sensin ama öğretmene de eyvallahin yok..İdare etsin,şikayet etmesin mantigindasin.Eğer öğretmenin ılımlı olmasını istiyorsan sen ılımlı olacaksın,öğretmenin dediklerine kulak asmalıydın,bi kulağından girip bi kulağından çıkana kadar..

Ve kızın hangi ay,hangi yıl doğumlu?

Konu sahibini bende desteklemiyorum ama üstüne çok gitmiyor musun artık?
Mecbur üzerine gidiliyor. Cidden aslında cerene de yazık. Çocuğun moralinin bozulduğu ve doktora gidilmesi gerektiği anlatılmaya çalışılıyor. Konu başında benim çocuğum çok normal diğerleri uğraşıyor diyordu çünkü

Mecbur üzerine gidiliyor. Cidden aslında cerene de yazık. Çocuğun moralinin bozulduğu ve doktora gidilmesi gerektiği anlatılmaya çalışılıyor. Konu başında benim çocuğum çok normal diğerleri uğraşıyor diyordu çünkü
Evet farkındayım zaten üye ve tavırlarıyla ilgili de çok yorum yaptım.

Ama her yazdığını alıntı yapmak da doğru gelmiyor bana.

Buradaki tavrını öğretmene ve okul idaresine de yaptıysan başka çözüm bırakmamışsındır öğretmene..
Burada yardıma ihtiyacı olan sensin ama öğretmene de eyvallahin yok..İdare etsin,şikayet etmesin mantigindasin.Eğer öğretmenin ılımlı olmasını istiyorsan sen ılımlı olacaksın,öğretmenin dediklerine kulak asmalıydın,bi kulağından girip bi kulağından çıkana kadar..

Ve kızın hangi ay,hangi yıl doğumlu?
Konu sahibi bu sorunun cevabını bende merak ediyorum

mecburen psiyatriye goturecem ..
ama ordaki doktorlarin yaptigi tek sey hemen ilaç yazmak.benim istedigim bi cocugu incele konus neyi var bi bak..
hemen ilk gidiyom hemen sakinleştirirci ilaç yaziyor..
ben buna kiziyorum..
ilaç olsun ama once bir gozlemle ya neyi var..
hemn ilac yazip gonderme mantigina karsiyim ben...

Psikiyatr ilgilenmez hanımefendi, 10 dk muayene eder hiperaktivite tanısı koyar kendince Ritalin falan artık bir hiperaktivite ilacı yazar gönderir. Çocuğunuzu lütfen ama lütfen bir çocuk "psikoloğuna" ya da pedagoguna götürün ve terapi alsın. Maddi durumunuz yetersizmiş sanırım o yüzden çok da baskılayamıyorum ama psikiyatr size yardımcı olamaz. Ya da terapi yapan bir psikiyatr bulabilirsiniz ama onlar daha da fazla para isteyebiliyorlar. Ama çocuğunuzu heba etmeyin nolur, daha çok küçük. Herkes onun iyiliği için konuşuyor, siz herkesle inatlaşıyorsunuz. Hakaret ettiklerini mi düşünüyorsunuz bilmiyorum ama kesinlikle değil, etkilenmesi çok normal. Keşke siz de terapi alabilseniz, yaşadıklarınız zor şeyler.

Psikiyatr ilgilenmez hanımefendi, 10 dk muayene eder hiperaktivite tanısı koyar kendince Ritalin falan artık bir hiperaktivite ilacı yazar gönderir. Çocuğunuzu lütfen ama lütfen bir çocuk "psikoloğuna" ya da pedagoguna götürün ve terapi alsın. Maddi durumunuz yetersizmiş sanırım o yüzden çok da baskılayamıyorum ama psikiyatr size yardımcı olamaz. Ya da terapi yapan bir psikiyatr bulabilirsiniz ama onlar daha da fazla para isteyebiliyorlar. Ama çocuğunuzu heba etmeyin nolur, daha çok küçük. Herkes onun iyiliği için konuşuyor, siz herkesle inatlaşıyorsunuz. Hakaret ettiklerini mi düşünüyorsunuz bilmiyorum ama kesinlikle değil, etkilenmesi çok normal. Keşke siz de terapi alabilseniz, yaşadıklarınız zor şeyler.
yok iste maalesef oyle bir pedegog..
olsa ben kendim kosa kosa gidecem..
ozel varmiş bir tane oda aylik 80 tl aliyormus bu benim icin cok buyuk meblag..
kaldiki ben bu ay dogalgaz kac gelecek onun hesabini yapiyorum..
ya kimseyle inatlastigim yok..
sadece cocuguma anormal.cocuk muamelesi yapilmasindan rahatsizim ..
bazi hatalari var ama onormal degil..

Back