- Konu Sahibi Mavi dalgalarrr
-
cocuklara serefsiz ibne ve daha bir cok kufuru dediginimi soyleyim kulaklarini tirnakladiginimi soyleyeyim.yoksa cocuklara siddet uygulayip yuzlerini mosmor yaptginimi soyleyeyim.mudur hicbirsey yapmiyor. sinifta degistirmiyorlar kardesim bu sene nakil oldu o okula ve sinif birincisi olan kardesim pisirigin teki oldu adamin yuzunden.napacagmizi sasirdik yemin ederim hic kimse el atip care olmuyor milli egitim dahil
Burdaki bütün konuları tek yönlü dinliyoruz ve ona göre yorum yapıyoruzBimere şikayet edin diyenler biraz insaflı olun derim tek yönlü konuyu biliyoruz öğretmeni idareyi dinlemedik bile..
Anasınıfi yönetmeliğini bilmiyorum ama Anasınıfi zorunlu değil ülkemizde bu nedenle okulun öğrenciyi seçme hakkı olabilir belki diye düşündüm
Etkinlik kağıdını yırtmış demişsiniz hiçbir öğretmenin böyle birşey yapabileceğine inanmak istemiyorum bunu size çocuğunuz mu söyledi ve yanlışlıkla yırtilmış olabilir mi
Çocuğunuz küçükse zaten o sınıftan verim alamaz ya sınıf ya da okul değiştiriniz
Son olarakta diyelim ki öğretmen hatalı çocuğunuzu istemiyor peki idare rehber öğretmen bunların ne çıkarı var sizin çocuğunuzun o okuldan gitmesinde
Tüm sayfaları okumadım eksik bildiğim ya da yanlış anladığım birşey varsa şimdiden affola..
Burdaki bütün konuları tek yönlü dinliyoruz ve ona göre yorum yapıyoruz
Ve evet bu öğretmen anlattığı gibiyse şikayet edilmeli
Okul babasının tarlası mı kimi nerden alın diyor
Yok anlattığı gibi değilse zaten çıkar ortaya
Bimer sorgusuz sualsiz adam asıp kesen bir yer değil
Korkacak birşeyi olmayan vicdanı rahat olan insan şikayet edilmekten rahatsız bile olmamalı
Hiç bir öğrencinizin velisine çocuğu okuldan alın dediniz mi ya da yırttınız mı kağıdınıBugüne dek hiç şikayet edilmedim.
Bir kez 15 tl kitap parası dedim diye kendi istekleri ile alacakları kitabın parası için müdüre
gitmişti biri ne parası bu diye.
O bile yetmişti benim içimdeki insani duyguları öldürmeye.
Çok üzülmüştüm ve o veliyi özür dilediği halde affedememiştim.
Suçum olmadığı halde, evet vicdanım rahat yaptığım işten uyduruk bir sebeple şikayet edilsem
içimdeki tüm güzel duygular ölürdü.
Bu yeterli rahatsız olmak için.
İyi niyetimin öldürülmesini istemiyorum çünkü..
Hiç bir öğrencinizin velisine çocuğu okuldan alın dediniz mi ya da yırttınız mı kağıdını
Ya da şöyle bir soru sorayım
Bu öğretmen özel bir okulda çalışsaydı da aynı tepkilerimi verecekti çocuğa ya da veliye okuldan alın diyecekmiydi
Sadece konuyu değil konu sahibinin bütün konularını biliyorum ben zira sizinde birçok konunuza denk geldim.Naif olduğunuzu düşündüren o kadar çok ifadeniz vardı ki bu konudaki yorumlarınızı okuyunca tuhafıma gitti.Yaşanmışlığa veriyorum ama meslektaşsınız diye zor çocuklar gördünüz diye hala "öğretmene gelene kadar çocukta şöyle yapmış böyle yapmış" demeniz bile bir garip.4 yaşındaki çocukla kazık kadar kadını mı yarıştıralım yani hatalar silsilesinde.Konunun tüm sayfalarını okumasanız da hiç değilse son iki sayfayı da okusanız daha
sağlıklı bir yorum yapma şansınız olur.
Konu sahibi eksik bilgiler verdi.
Kızı başkalarına vuran, arkadaşının sırtına kalem batıran bir çocuk.
Öğretmenin etkinlik yırtmasına kadar konuşacak sorun çok yani.
Ben özelde de olsam farklı biri olmazdım o öğretmeni bilemem.
Ortama göre şekil değiştiren biri değilimdir.
Cevap yazmayayin dedim ama buna dayanamayacagim artik.hanimefendi zengin velinin parasi ogretmenin cebine girmiyor ya da fakirinki ogretmenden cikmiyor.hele ki devlet okulunda hic.hele hele anasinifinda hic ama hic.ozel ders veercek hali yok ya cocuklara.ogretmenin belli bir maasi vardir.velisi ister zengin ister fakir olsun ogretmen o maasi alir.o yuzdende cocugun zengin ya da fakir olmadi ogretmeni hic ilgilendirmez.ne sacma bir dusunce yarabbin yaya neresi anlayissiz size birsey demedim ki sadece cocuklara biraz ilgi sizi kotulemedim..
bazi ogretmenler islerine geldigi gibi davraniyor bunu kabul edin lutfen..
zenginin cocuguna el pençe fakirin cocugunu atmak ..
bu bazi ogretmenlerin en iyi yaptigi bir iş..
Cevap yazmayayin dedim ama buna dayanamayacagim artik.hanimefendi zengin velinin parasi ogretmenin cebine girmiyor ya da fakirinki ogretmenden cikmiyor.hele ki devlet okulunda hic.hele hele anasinifinda hic ama hic.ozel ders veercek hali yok ya cocuklara.ogretmenin belli bir maasi vardir.velisi ister zengin ister fakir olsun ogretmen o maasi alir.o yuzdende cocugun zengin ya da fakir olmadi ogretmeni hic ilgilendirmez.ne sacma bir dusunce yarabbin ya
Hiç etkinlik yaptırmayın öğretmenim o zmn illa kağıt mı kesmeli 4 yaşında ki çocukKimse meslektasini cok kotu bir durum olmadigi surece uyaramaz oyle bir hakki yok. Bana niye cocugun etkinligini yapiyorsun derlerse seni ilgilendirmez der gecerim.
Etkinlik konusuna gelirsek, 4 yasinda cocugun makas tutma becerisi cok zayif olur (benimkiler oyle) makasla kendine zarar vermemesi icin mecburen boyle durumlarda ben yardim ediyorum haliyle etkinligi ben yapmis oluyorum.
Bir de duzgun kesilmemis yapilmamis etkinlikleri veli gordugunde "bu ne? Bu nasil etkinlik?" Vb cumlelerle cocugun ozguvenini alt ust edebiliyor.
Bu durumda evet anaokullarinda eve giden etkinliklerin %80 ini ogretmen yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?