- 10 Kasım 2007
- 2.209
- 651
- 723
- Konu Sahibi Mavi dalgalarrr
Bu bahsettiklerim hiç bir okulda anlatılmıyor. Evet . Ben dersimi anlatır gideyim deme bir lüx yok anasınıfı öğretmenin . Öğretmen Veli'yi aileyi tanımadan çocuğunu eğitemez yaklaşamaz. Neresinden tutarsa elinde kalır .Bilmiyorum Hangi fakülteden mezunsunuz ama benim okulumda bu bahsedilenlerin eğitimi verilmedi. ne nasıl öğretilir, Çocuğun gelişim dönemleri vs bunları görüp öğrendik Dört yıl boyunca. veli eğitimi diye bir konumuz olduğunu hiç hatırlamıyorum.
Bu mesajı bi saat kadar önce yazdım ama yollayıp yollamamakta kararsız kaldım. şimdi @iyivegucluol un mesajını okuyunca Olduğu gibi yolluyorum. bizler eğitimciyiz. görevimiz akademik eğitimle birlikte toplumsal yaşam konusunda da yol göstermek. birilerini tedavi etmek, birilerinin çocuk bakıcılığını yapmak değil. iki gündür bir çok şey yazdık, hala inanıyorum ki eksiklikler var. anne çıkıp bir Kelime yazmadı. bize 2012 li dedi çocuk için başka bir konuya 2011 li diye yazmış. bu konuda bilmediğimiz çok şey var. bildiklerimiz de yanlı olarak anlatılıyor. keşke Çocuğun öğretmeni ile görüşme imkanımız olsaydı da bir de ondan dinleseydik meseleyi.
Bir günlük eğitim akışını fotoğraflayıp panoya asıp çıkışta konuşsa anlatsa bunu bile yeter.
Olmuyor anlamıyor diyip çocuğun etkinliği yapılması yanlış