• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğretmen eşleri öneri bekliyorum!!

owner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
2.190
3
0
Gaziantep
hanımlar merhaba
ben bir öğretmen eşiyim..
evleneli 2 ay oldu evlenmeden önce eşim köy öğretmeniydi haliyle pek çevresi yoktu
ama önümüzde ki dönem tayinini merkeze alacak neyse sorum şu;
ben muhasebeciyim haftanın 6 günü çalışıyorum sabah 8 akşam 6 çalışma saatlerim
malum eşim öğretmen olduğu için tatilde..kızlar eşim evde çok bunalıyor.çalışmamak onu üzüyor bu zamana kadar yazları ailesinin yanıda çalışmış ama artık öyle bir şansı yok çünkü ailesi başka şehide yaşıyor.çalışması onun için her açıdan iyi olur hem maddi hemde manevi olarak rahatlar..çünkü bir
miktar borcumuzda var..
size sorum eşim okul açılıncaya kadar ki şu 2 ayda ne gibi bir çalışma yapabilir??
lütfen yardımcı olun...
teşekkürler..

İnternetten anlıyorsa site yapsın. Ya da grsin bir yere geçici olarak çalışsın. Taksicilik yapsın. Ne bileyim yav. Benimki bir iş yapmaz da. Heee gerçi çocuklara o bakar hakkını yemiyim.:27:

canım bende çok söylüyorum ona peşine düş bu işin yapacak bişeyler bul akşama kadar evde kalıp ne yapacaksın diye
zaten kendiside istiyor ama çok seçicide aynı zamanda beyimiz
dersane,yaz kursu falan da bak dedim
bakmış 1,2 yere olmamış ama
bak bu site işinide ilk defa duydum o ne olaki..:)

bende öğretmenim.erkek öğretmenler araç alım satımı emlakçılık filan bunların evrak takibini çok iyi yaparlar iyide para bırakır.bi denesin derim

bende öğretmenim.erkek öğretmenler araç alım satımı emlakçılık filan bunların evrak takibini çok iyi yaparlar iyide para bırakır.bi denesin derim

canım bu söylediklerin iyi şeylerde o benim eşimi biraz aşar..
yani çevresi olsa özel ders verir...
dersanelerde aktif değil ramazan dolayısıyla..
daha farklı ne olabilir hiç bilmiyoruz..

el ilanı bastırıp belli yerlere yapıştırıp ders verdiğini etrafa duyursun mutlaka ilgilenen birileri çıkar.dersaneler soru günleri soru çözümleri için öğretmen ararlar yaz dönemi.bi sorsun ramazanla eğitimin ne alakası var anlayamadım konu anlatımları ünv hazırlık kursları ağustosta başlıyor genelde

el ilanı bastırıp belli yerlere yapıştırıp ders verdiğini etrafa duyursun mutlaka ilgilenen birileri çıkar.dersaneler soru günleri soru çözümleri için öğretmen ararlar yaz dönemi.bi sorsun ramazanla eğitimin ne alakası var anlayamadım konu anlatımları ünv hazırlık kursları ağustosta başlıyor genelde

Evet bu söylediğin harika bir fikir çok teşekkürler..
el ilanı bastırsın bu çok mantıklı
:32::32::32:ya 1,2 dersaneye gitmiş onlarda öyle demiş işte ne bilim ben anlamam hiç..
gerçekten çalışması gerek 2 ay evde boş boş durmamalı
borcumuz var zaten sıkıntıdayız
akşama kadar evde tek başına kalıp ne yapıcak ki dimi ama......

tabiki siz işteyken sıkılır evde eşiniz.sizde muhasebeciyim demiştiniz galiba iş yerinize de bir ilan asın ihtiyacı olan biri gelebilir.bir duyulsun yeter zaten kolay gelsin size

eski çalıştığım okulda öğretmen arkadaşım bir dershaneye ait yayınevi için konu anlatımlı tarih kitabı hazırlıyordu. O zaman iyi para kazanacağım ama çook zor demişti.
Eşiniz sınıf öğretmeni ve buna benzer bir kitap hazırlayabilir. Örneğini bir yayınevine götürebilir, ilgilenen olur belki.

eski çalıştığım okulda öğretmen arkadaşım bir dershaneye ait yayınevi için konu anlatımlı tarih kitabı hazırlıyordu. O zaman iyi para kazanacağım ama çook zor demişti.
Eşiniz sınıf öğretmeni ve buna benzer bir kitap hazırlayabilir. Örneğini bir yayınevine götürebilir, ilgilenen olur belki.
canım bende sanmıştım ki eşimin yapabileceği şeyler sınırlı oysa ufak bi araştırmadan sonra anladım ki bi çok şey yapabilir ama malesef kendisi
pek oralı olmuyor bu önerileri ona sununca...:44::44: belliki halinden memnun bunun içinde tartışmak istemiyorum.kendi haline bıraktım onu

ama işte benim hoşuma gitmiyor o evde akşama kadar ben işte tuhaf geliyor bana:40::40::40:

canım bende sanmıştım ki eşimin yapabileceği şeyler sınırlı oysa ufak bi araştırmadan sonra anladım ki bi çok şey yapabilir ama malesef kendisi
pek oralı olmuyor bu önerileri ona sununca...:44::44: belliki halinden memnun bunun içinde tartışmak istemiyorum.kendi haline bıraktım onu

ama işte benim hoşuma gitmiyor o evde akşama kadar ben işte tuhaf geliyor bana:40::40::40:

Bırak dinlensin bebeğiniz olunca bütün yaz ona bakar :1:

Back