- 17 Temmuz 2013
- 2.429
- 2.952
Amiiiinnnn insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiinnnn insallah
Sukur bitti sayfalar.ama en cok yaliyla borcam muhabbetine guldum.siz cok yasayin emiOku oku gül gül geberdik
Hangi kız?Bu kız nerde?
Valla mine koşan ya bir şey içmiş ya da nockini başkası kullaniyor
Kız valla görmesin hemen munis uyeipeqbojuqu seeeen benimle konuşmaaaaa senden agnes diyip duaya başlamanı istedik ne dua var ne bişey. L lmnt sevdalı da biz neyiz a canım
Ben hem azimliyim de. Yazıklar olsun yalılı demiyceksin işte zengin dedik yanımıza aldık bedava duayı bile esirgiyo ne anladık
Agnese sevdiği aslan parçasını evinin direği çocuklarının babası yapma duası alabilir miyiz et cemaat-i kk
Sanırım biraz fazla kacirmisimValla mine koşan ya bir şey içmiş ya da nockini başkası kullaniyor
yazım şekli tanıdığımız minekosan deil
Hadi gülüüüüüm aç ellerini uzunca yaz da kavuşturun bizi beee biz de seviyoruz aramız daha da ısınsın hayırlısıyla başımız bağlansın göxü benden başkasını görmesin kalbi benden başkasını bilmesin gönderin gelsinKız valla görmesin hemen munis uye
istediğim dua olsun okuyanlar amin deyin
Hanginden içtinSanırım biraz fazla kacirmisim
Puhaha gönderdim geldiHadi gülüüüüüm aç ellerini uzunca yaz da kavuşturun bizi beee biz de seviyoruz aramız daha da ısınsın hayırlısıyla başımız bağlansın göxü benden başkasını görmesin kalbi benden başkasını bilmesin gönderin gelsin
Boyu kısa ama ne demek lan kız nası diyim 1.10 değilim de yani bi çıtı pıtı bi miniğim boyu kısa ama demiş arkadaş millet konu açıyo o kadar taksaydım kafama şuan Nasıl koyardı yazdığın bu nası duaAllahım şu en minis üyemiz gör artık boyu kısa felan ama gör isteklerini.
sevgi di adam bu minise deli gibi aşık olsun agnes gönlünün prensesi diye aeslensin.
Rabin büyüksün kimseyi karşılıksız aşka koyma.aklındaki ni kalbine yaz.
rabin büyüksün ateşten kiZceler evlilik teklifi aldım haberlerini duymayı biz aciz kullarina nasip.et
AMINN
Böyle dua zaytungda bile yokAmin deyin uyuzlar:/