- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dusuncelerın ıcın cok cok tesekkur ederım ama henuz o kadar cesaretlı olamam ya. hanı bu dedıgını sonunda ben yapacaksam bıle bıraz daha zaman gecmelı bence bunun ıcın...Arkadaşlar kusura bakmayın birden daldim buraya ama hemen fikir beyan edip cikicam ben komşu topikteyim de. Bi ara baktım fikrin geldi söyleyip gidiyom. L lmnt canım bana soracak olursan al faceni hemen ve direk duygularını anlat. Mesela uzun bir mesaj yaz. Deki ben senden hislaniyorum . sende benden hoşlanıyor musun bilmiyorum. Yok eğer hoslanmiyorsan bu mesajı hiç almasın say de. Ben çok zor karar verdim açılmaya ne olur iş ortamında utanmak istemiyorum hele ki bunu öğrenince seninle aynı ortamda nasıl duracağını bile tahmin edmiyorum de. Siyle ve bekle. Hayat kısa biraz deliliğe vur. Peygamber efendimizin zamanında kız babaları dermiş erkeklere. Bazı erkekler ciddi dusunenler çekingen olur.nacizane fikirlerim ıı aksamlar
markette degıl durakta gordum yıne ay nereye gıdıyo bu fıldır fıldır her aksam her aksam
bizim kızlarda dedıkodu pesinde.markette degıl durakta gordum yıne ay nereye gıdıyo bu fıldır fıldır her aksam her aksam
nasıl gordun.yıne camdan mı arap kızı gibimarkette degıl durakta gordum yıne ay nereye gıdıyo bu fıldır fıldır her aksam her aksam
hıc gulecegım yoktubizim kızlarda dedıkodu pesinde.
gelişmeler var. acil durum
@drotker L lmnt @yegaaa ipeqbojuqu Donusunboylemiolacakti toplan
evveeet :)) gızlıce rontgenledıım yıneeenasıl gordun.yıne camdan mı arap kızı gibi
Ne oldu ne oldu hoca efendi kapiyamibdayandi özet geçin hemenbizim kızlarda dedıkodu pesinde.
gelişmeler var. acil durum
@drotker L lmnt @yegaaa ipeqbojuqu Donusunboylemiolacakti toplan
gizli saklı hıı. hic bakmadımı senin cama.durbunleseydin.evveeet :)) gızlıce rontgenledıım yıneee
duraga dayanmıs.b.z.mki de herzamnki gibi bil bakalaım napmış. gizli gizli RONTGENLEMİŞ.Ne oldu ne oldu hoca efendi kapiyamibdayandi özet geçin hemen
Lmnt bu adam durağı mesken tutmuş nereye gidiyor olabilir?duraga dayanmıs.b.z.mki de herzamnki gibi bil bakalaım napmış. gizli gizli RONTGENLEMİŞ.
İzlesin izlesin.yeni gelin gibibenım evı hala tam olarak bılmıyo. durakta beklerken yol tarafına bakacagına evlerın oldugu yone dogru donmus cevreyı ızlıyodu
bılmıyorum kıı. belkı de onceden de gıdıyodu ama ben farketmıyodum. ay hıc bılemıyorum. belkı kurs gıbı bıseye falan gıdıyodur. alısverıse desem hergun hergun gıtmez heraldeLmnt bu adam durağı mesken tutmuş nereye gidiyor olabilir?
Erkekler ya maca gider hergün ya da ne bilim bu herif nereye gidiyorbılmıyorum kıı. belkı de onceden de gıdıyodu ama ben farketmıyodum. ay hıc bılemıyorum. belkı kurs gıbı bıseye falan gıdıyodur. alısverıse desem hergun hergun gıtmez heralde
gecenlerde sormustum ya hanı acelenız vardı sanırım dıye. o da gıttıgı yerı soylemıstı. o gıttıgı yerlerde genelde kurs tarzı yerler cok var. ıste dıl kursu olur baska bısey olur. oyle bıseye gıdıyodur bence yaErkekler ya maca gider hergün ya da ne bilim bu herif nereye gidiyor