Öğretmen arkadaşlar ;

Kahvekokusu34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.700
1.057
133
Herkese iyi geceler çocuğum 2.sinif sözleşmeli öğretmen ile devam ediyor. Bu kadrolu öğretmen alımları nasıl oluyor ne zaman oluyor. Şuan ki öğretmenimiz istediği kadar kala biliyor mu okul müdürü öğretmen açığını belirtmek zorun dami Bu konu da bilgisi olan var mı mesela alim var mı nasıl işliyor bu konular bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim

Sözleşmeli öğretmen normal kadrolu öğretmendir memurdur aslında göreve başladığı ilk yıllar olduğu için şuan sözleşmelidir. Siz ücretli öğretmen mi demek istediniz acaba ?
Pardon evet yaaa ücretli öğretmen şuan ki

şu anda devlet aldığı hiçbir öğretmeni kadrolu almıyor

yeni başlayan herkes sözleşmeli

yanlışsan düzeltin de öyle biliyorum

sözleşmeler 3 yıl, sonra kadroya geçiyor, sonra isterse tayin olabiliyor
yoksa istediği sürece kalır okulunda

ücretli ise durum başka o zaman okula yeni gelen öğretmen durumuna göre değişebilir.

Yanlis yazdım ben şuan ki ücretli öğretmen ve öğretmen de değil öğretmenlik le alakası olmayan bi bölüm den mezun

Öğretmenimiz ücretli düzelteyim yanlış yazdım ve öğretmenlikten uzak bi bölüm mezunu istiyorum ki en azından öğretmen branşın dan eğitim alan bi öğretmen den eğitim alsın, okul müdürü belirttim demişti sene basın da öğretmen açığını ama ben merak ediyorum ne zaman gelir nasıl olur

Yanlis yazdım ben şuan ki ücretli öğretmen ve öğretmen de değil öğretmenlik le alakası olmayan bi bölüm den mezun
o zaman şöyle ki tam şu anda yeni alım yapıldı, belli oldu ve okullara gidip işbaşı da yaptılar bile ataması olanlar
geçen hafta yeni bir öğretmen gelmediyse demektir ki yeni öğretmen gelmeyecek

bundan sonrası da şöyle olur yeni alım görünürde yok
bu seneki gibi yılan hikayesine dönerse bir sonraki alımlar da anca gelecek sene ocaktan başlar sanıyorum

ama
eş durumu tayinleri açılır mesela ağustosta oluyor onlar eylülde okul başlarken başlıyorlar diye biliyorum, eş durumundan bir sınıf öğretmeni gelebilir, benim bildiğim kadarıyla sınıfçı için okul eksikliği bildirmek zorunda -tabi doğum izninde vs. değilse okulun öğretmeni

öğretmenlere bırakıyorum bu noktada sözü, bilgim bu kadar

Of ya gelmedi öğretmen bize o zaman bu sene böyle mi geçecek

Hangi bölüm mezunu çok merak ettim? Birde hangi sehir? Sınıf öğretmenliğine ücretli verildiğini duymamıştım.

Evet gerçekten çok çok üzülüyorum bu duruma ve ilk defa ücretli öğretmenlik yapıyor ve 2.sinif cocuklara
İnş bir an önce öğretmen atanır. O kisiyede kötü bir şey demek istemiyorum ama ücretli öğretmenliği kabul etmemek gerekiyor. İşletme mezunu olup özel eğitimde ücretli yapan biliyorum

İnş bir an önce öğretmen atanır. O kisiyede kötü bir şey demek istemiyorum ama ücretli öğretmenliği kabul etmemek gerekiyor. İşletme mezunu olup özel eğitimde ücretli yapan biliyorum
İşte sonra da eğitim sistemi kötü bilmem ne hepsi zincirleme gidiyor kötü tabi sistem ne kata bilir ki mesela sosyal hizmetler mezunu bu yaş grubu cocuklara

Sizin mesleğiniz işiniz ne acaba acayip merak ettim ne kadar bilinçli bir annesiniz :)

Malesef atamalar oldu artık gelmez.anca raporu biten yada ocakta eş durumu falan oluyo onda biri gelirse olabilir.onun dışında öğretmen istemediği sürece sene sonuna kadar devam edecek.ogretmenlik mezunu olsa neyse ama sosyal hizmetler ne anlasın ogretmenlikten.

Öğretmen açığının çok olduğu yerlerde( güneydoğu Anadolu, doğu Anadolu, son zamanlarda İstanbul) sözleşmeli/ kadrolu öğretmen açığı ücretli öğretmen ile gideriliyor. İstanbul haricinde muhtemelen açık branş dışı ücretli ile gideriliyor. Kadrolu atamaları yeni yapıldı. Ağustosta eş durumu ile gelen olsa bile öncelik 1. Sınıf ihtiyaç varsa 2. Sınıf şeklinde oluyor. Okulunuzda seneye 1 ve 2. Sınıf öğretmenlerinde eksiklik varsa ilk başta onlara kadrolu öğretmen gelir. Doğuda bir çok öğretmen arkadaşımızdan(kadrolu/sözleşmeli) öğrencileri mezun etmeden geri 1. Sınıfa bakılması isteniyor çünkü 1. Sınıflar ücretli öğretmene verilmez.

canim bir ogretmen olarak sana tavsiyem.mudur bu konuda birsey yapmadiysa il ya da ilce milli egitim mudurlugune git cocugunun ogretmeninin ucretli ve ogretmenlik mezunu olmadigini soyle degistirilmesini istiyorum diye.eger onlarda gecistirrse cimere yazacagim de bu konuyu.devlet her zaman acik olan yere atama yapmayabiliyor yani oraga ogretmen senelerce gelmeyedebilir.ucretliyle gecistirilebilir .bari ogretmenlik mezunu biri gelsin.tahminim genelde torpilli tanidik felan oluyor mesela müdürün.o tanidigini koyuyor oraya 3 5 lira kazansin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…