Merhaba arkadaşlar.
Bu sene 4.sınıfları okutuyorum,sınıf öğretmeniyim.
Bir öğrenci velisini öğrenciyi pskiyatre göndermesi için ikna edemiyorum.
Durum şu şekilde:Çocuk akademik düzeyde aşırı geri,okuma yazma birinci sınıf düzeyinde.Davranış problemleri var.Döverek sevme,enseye indirip arkadaşını yere fırmatma ve bunları da sevmek zannetme.Bugünkğ vakamızda erkeklerin pantolonlarınu indirme..
konuşma problemi var,bebeksi konuşuyor.
Sınıf düzenini aşırı şekilde bozuyor.
Söylediklerimi anlaması için yanına bir kaç defa gelip yönlendirmem gerekiyor.
Bunu yapsam da beş dakika sonra aynı soruyu tekrar soruyor.
Veli hiç bir şekilde benimşe iletişim kurmuyor,hakaret edip gidiyor.
Çocuğun kendine zarar veren davranışları da var.Yüksek yerlere tırmanmak,tehlikeli işler yapmak gibi.
Yüksek bir ihtimalle zihinsel gerilik olduğun düşünüyorum.rehberliğe yönlendirdim.Aynı yönlendirmeyi onlar da yaptı.
Celhasıl kelam,çocuk gözümün önünde eriyor.
Hiç bir faydam dokunmuyor.Bazen sabrım taşıyor..Kızınca vicdan azabı çekiyorum.Uyarıyorum ,anlamıyor.Şoka girmiş gibi davranıyor..
Be yapacağımı bilmiyorum.
Bu sene 4.sınıfları okutuyorum,sınıf öğretmeniyim.
Bir öğrenci velisini öğrenciyi pskiyatre göndermesi için ikna edemiyorum.
Durum şu şekilde:Çocuk akademik düzeyde aşırı geri,okuma yazma birinci sınıf düzeyinde.Davranış problemleri var.Döverek sevme,enseye indirip arkadaşını yere fırmatma ve bunları da sevmek zannetme.Bugünkğ vakamızda erkeklerin pantolonlarınu indirme..
konuşma problemi var,bebeksi konuşuyor.
Sınıf düzenini aşırı şekilde bozuyor.
Söylediklerimi anlaması için yanına bir kaç defa gelip yönlendirmem gerekiyor.
Bunu yapsam da beş dakika sonra aynı soruyu tekrar soruyor.
Veli hiç bir şekilde benimşe iletişim kurmuyor,hakaret edip gidiyor.
Çocuğun kendine zarar veren davranışları da var.Yüksek yerlere tırmanmak,tehlikeli işler yapmak gibi.
Yüksek bir ihtimalle zihinsel gerilik olduğun düşünüyorum.rehberliğe yönlendirdim.Aynı yönlendirmeyi onlar da yaptı.
Celhasıl kelam,çocuk gözümün önünde eriyor.
Hiç bir faydam dokunmuyor.Bazen sabrım taşıyor..Kızınca vicdan azabı çekiyorum.Uyarıyorum ,anlamıyor.Şoka girmiş gibi davranıyor..
Be yapacağımı bilmiyorum.