Öğrenim ve Katkı Kredisi Geri ödeyen var mı?

Benim 5 sene oldu ödemedim.

Önce evlilik kredimi ödeyeceğim. Sonra hepsini birden kapatacağım.
O zaman sizinkide vergi dairesine düşmüştür. Bende 2009 da mezun oldum, sadece son 2 yıl aldım kredi, sonuç faiz ana parayı geçmişti.

O zaman sizinkide vergi dairesine düşmüştür. Bende 2009 da mezun oldum, sadece son 2 yıl aldım kredi, sonuç faiz ana parayı geçmişti.

Muhtemelen öyle.

Üzerine düşmüyorum şu an. Onlar istemedikçe ben 2 yıl daha bekletmeyi düşünüyorum.

Muhtemelen öyle.

Üzerine düşmüyorum şu an. Onlar istemedikçe ben 2 yıl daha bekletmeyi düşünüyorum.
Bana da herhangi bir bildirim yapılmadı, tesadüfen kadınlar kulübünde bir topikte rastladım, bir baktım şok oldum. Sizi uyarmak istiyorum bu konuda faizleri banka faizlerine benzemiyor 4000e yakın almıştım, 10400 olarak ödedim. İhmale gelmeyecek bir konu.

Teşekkür ederim alakanıza.

Şu an baktım 4200 iken 5700 olmuş. Ama dediğim gibi şu an ödemeyi düşünmüyorum. Takip ederim ama sürekli.

Teşekkür ederim alakanıza.

Şu an baktım 4200 iken 5700 olmuş. Ama dediğim gibi şu an ödemeyi düşünmüyorum. Takip ederim ama sürekli.
Bildirim yapıp erteleyin, 1500 TL az mı? Tabikiii ödeyecek gücünüz yolsa sizi zorlayamazlar.

Ben 2 sene önce mezun oldum hiç ödemedim aklıma bile gelmedi açıkçası şimdi de kpss ye hazırlanmak için çıktım işten. Dilekçe mi yazmam gerekli kızlar ?

Ben 2 sene önce mezun oldum hiç ödemedim aklıma bile gelmedi açıkçası şimdi de kpss ye hazırlanmak için çıktım işten. Dilekçe mi yazmam gerekli kızlar ?
2 yıl sonra günü geliyor. Maliyeye aktarılmadan ertelettik, ben ana paranın 2 katı faiz ödedim. Aman ihmal etmeyin.

2 yıl sonra günü geliyor. Maliyeye aktarılmadan ertelettik, ben ana paranın 2 katı faiz ödedim. Aman ihmal etmeyin.
Bize bildirilmesi gerekmiyormu faiz gelmiş mi bilmiyorum nerden öğrenebilirim acaba kyk sitesinde yazmıyor ?

Bize bildirilmesi gerekmiyormu faiz gelmiş mi bilmiyorum nerden öğrenebilirim acaba kyk sitesinde yazmıyor ?
Vergi borcu yansıtılmış olabilir, netten vergi borcu yazıp sadece tc ile de sorgulatabilirsin. Bana tebligat gelmedi ancak imzayı atarken aralık 2011 ödeme başlangıcı yazdığından eminim. Çalışmıyorum sigortam yok erteleniyor diye düşünüyordum, gazete haberinde görmüştüm '100 bin TL yi geçmeden öğrenim kredisini ödeyin' diye yazıyordu. Bi baktım benim borç uçmuş:)

Valla soya soya bitiremediler bizi :) teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :)

Kizlar ben inteenetten baktım 1 ağustos 2016 ödeme ilk ödeme günüm gözüküyor acaba ben şuan o gün gelmeden herhangi bir yere gidecek miyim? Bilgilendirirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…