Öncelikle konumu yanlış yere açtıysam lütfen ilgili yere taşınsın.
Sorunum şu, ben 2010 yılında önlisans eğitimime başladım, okulum bitti. Ben 2 yl sonra tekrar üniversiteye başladım. Yani şu an ikinci üniversitemdeyim. Sorun şu ki ilk üniversitemde aldığım öğrenim kredimin ödeme zamanı geldi. Şu an öğreniciyim aynı zamanda da çalışıyorum ama bu krediyi ödeyecek durumum yok banka kredisi de ödediğim için. Ben eski üniversitemin kredisini nasıl erteleyebilirim. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun
Dilekce yazip kykyaydi sanirim oraya postaliyosun. Sonra sistemden takip et. Ben de ilk onlisansa gittim orada iki yil aldim sonra dikey gecisle egitimime devam ettim. Tabii odeme tarihim geldi ben de dilekce yazdim sigortam vs yok ertelenmesini istiyorum vs diye imzaladim gonderdim. Sistem bir yil erteledi.
Dilekce yazip kykyaydi sanirim oraya postaliyosun. Sonra sistemden takip et. Ben de ilk onlisansa gittim orada iki yil aldim sonra dikey gecisle egitimime devam ettim. Tabii odeme tarihim geldi ben de dilekce yazdim sigortam vs yok ertelenmesini istiyorum vs diye imzaladim gonderdim. Sistem bir yil erteledi.
Sigorta girisi yapildigi an normalde istiyolar. Ancak durumunu izah eden bi'dilekce yazarsan bence ertelerler cok sıkı degil bu geri odeme olayi. Istersen onden kykyi arayip bilgi al ona gore dilekce gonderirsin.
Sigorta girisi yapildigi an normalde istiyolar. Ancak durumunu izah eden bi'dilekce yazarsan bence ertelerler cok sıkı degil bu geri odeme olayi. Istersen onden kykyi arayip bilgi al ona gore dilekce gonderirsin.
şöyle ilginç bir durumla karşılaştım ben de
okul değiştirdim ve kredim falan kesildi 2-3 ay önce devam etmesi için dilekçe belge vs gönderdim ama devam etmedi ödemem de 2016 eylülde başlıyordu normalde bugün siteye baktım tekrar hesaplanma aşaması olarak görünüyordu ben de türkiye.gov dan baktığımda 2020 ekime ertelenmiş olduğunu gördüm erteletmek için birşey yapmadım şaşırdım
kredi için falan öylesine başvurmuştum acaba dedim birden tekrardan alamıyoruz dimi biz bunu