Öğrenim kredisi ödemesi

IncIpek04

Güzel günler yakındır
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
5.652
7.046
198
Arkadaşlar ben bu yaz mezun oldum pazartesi işe başlayacağım. Öğrenim kredisi aldim ilk odemem 2019 Temmuz ayında. Fakat benim sigortam başlayınca krediyi ödemem gerekiyor mu yoksa 2 yil sonra ödesem de olur mu? Ve hesaplanan şuanki ücreti mi ödeyeceğim yoksa iki yil sonra tekrar hesaplama olur da onu mu öderim? Suan bankaya gidecek zamanım yok o yüzden bilen birileri varsa yardimci olabilir mi

Enflasyona endeksli artmasını kabul ediyorum diye imzalıyorsunuz zaten. İmzaladığınız senet, ödeme zamanınızda yeniden hesaplanacak.

Bildiğim kadarıyla cevaplıyorum, mezun olup sigortalı işe başladığınızda ödemeler başlıyor.

Ben 2 sene sonra ödemeye başladım. Öncesinde ise girmiştim sigortalı ama o zamanlar ödeme çıkmamıştı. Siz bu sür e zarfında yine de sık sık kontrol edin e devletten..

Yok gerekmiyor bir süre veriyor zaten 2019 demiş ozMn başlarsın ama bence aen ödeyebiliyorsan imkanın varsa öde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…