• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğrenciyken harçlığınızı nasıl çıkarırdınız?/ çıkarıyosunuz

mutlugunlerdenkalma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
626
1.067
33
iyi akşamlar kızlar,

sabahtan akşama düzenli bi işe giremiyorum, çünkü o zaman okula gidemiyorum 2.öğretim değilim.

part time mağazaya başvurdum haber bekliyorum ama birikim yapmamı gerektiren bir konu var. yani şöyle söyleyeyim, ek birşeyler daha yapmam lazım part time iş yanında.

stand hostesliği için giden arkadaşlarıma haber verdim, bekliyorum.

başka neler önerirsiniz? nasıl para kazanabilirim? açıkçası kardeşlerime de para gönderiyorum o yüzden sadece part time ücreti yetmeyecek.

fikirlerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden yardımınız için

edinmeye çalışayım. ne gibi mesela?
Meaela genelde isme ozel seyler cok satiliyor
Instagramdaki su boyali tepsiler

Kokulu taşlar vs
Ama diyorsan ki bunlar icin ugrasamam ve musterim hazir değil.
Atki orup satabilirsin elin hızlıysa. Cevrendeki kisilere orsen yine biraz kazanilir.

Ya da iskura da basvurabilirsin umarim sana uygub bir is cikar

Açıkcası Üniversiteside çok ağır bir bölüm okuduğum için uzun süre çalışamadım ama bir arkadaşım kendi grubunu oluşturup fuarlara Host hostes götürüyordu, sadece bir fuarda 12 13 bin civarı para kazanmıştı. Öğrenci için part time uygun ama bazı kan emici patronlar part time fiyatına full time çalıştırıyor öğrencileri. Call center işleri de düşünebilirsiniz. İnşallah iyi bir yer bulursunuz Hoppa

iyi akşamlar kızlar,

sabahtan akşama düzenli bi işe giremiyorum, çünkü o zaman okula gidemiyorum 2.öğretim değilim.

part time mağazaya başvurdum haber bekliyorum ama birikim yapmamı gerektiren bir konu var. yani şöyle söyleyeyim, ek birşeyler daha yapmam lazım part time iş yanında.

başka neler önerirsiniz? nasıl para kazanabilirim? açıkçası kardeşlerime de para gönderiyorum o yüzden sadece part time ücreti yetmeyecek.

Bölümünü bilmiyorum ama sayısalsan özel derste verebilirsin, derslerin iyise.

Son düzenleme:
Açıkcası Üniversiteside çok ağır bir bölüm okuduğum için uzun süre çalışamadım ama bir arkadaşım kendi grubunu oluşturup fuarlara Host hostes götürüyordu, sadece bir fuarda 12 13 bin civarı para kazanmıştı. Öğrenci için part time uygun ama bazı kan emici patronlar part time fiyatına full time çalıştırıyor öğrencileri. Call center işleri de düşünebilirsiniz. İnşallah iyi bir yer bulursunuz Hoppa
call centerda konuşurken tansiyonum düştü bi kere :rolleyes: ders çalışamıyorum beyni dönüyo insanın. bedenen yorulmayı tercih ediyorm(:

hosteslik için başvurdum stand hostesliği için. ama bazı firmalar ödemiyomuş para:( güvenilir firmalar biliyorsanız başvurayım onlara da

Ben hem okuyorum hem part time çalışıyorum. Bir de geçen yıl (bebekler,sevgililer,eşler için) kanaviçe işleyip panolar yapıp sattım. Günde bir tane bitirdiğimde yaklaşık 60 lira kazanıyordum, ama parmaklarım kan içinde kalıyordu acıdan ağlıyordum artık. El becerin varsa düşünebilirsin..

iyi akşamlar kızlar,

Ben ders veriyorum iyi de kazaniyorum, özel ders vermeyi düşünebilirsiniz.

iyi akşamlar kızlar,

Düğünlerde fotoğraf satmıştım .. işe fotoğrafçıdan girmiştim. Düğün boyunca masa masa gezip foto satıyorsun 7 sene önce 30 tl idi. Kötü yanı müzikten kafa davul oluyordu bir de gece yarısına kadar sürüyordu.. ben mecbur değildim değişiklik olsun diye öylesine yapmıştım . Ama dikkatli olmakta fayda var bazı kızlar farklı işler peşindeydi... ben okuduğum ve çok şükür aklı başında olduğum için yanlış bi şey yapmadım ama şuan Hala dikkatimi çekiyor bazı gençler çalışırken beğenilme duygusuna kapılıp değişiklik davranış sergiliyor..Allah yardımcın olsun aileden destek gelmiyor mu veya bursun yok mu?

Burger king mcdonalds gibi yerler bazen günlük eleman istiyorlar
Sadece hafta sonu için garson isteyen yerler var çok yorucudur ama

Benim üniversite hayatım sürekli odev yapmakla geçti nefes aldirmadan odev veren hocalarim vardi maalesef
Bir gün bile calisamadim sigorta yaptiramadim buda beni hala kotu etkiliyor

Back
X