öğrenciyim yemek yapmayı bilmiyorum

yapmayın yazmayın böyle açlıktan öliciiiimmmm

İstanbuldayım .

Yav güzelim Istanbul gibi bir cennettesin. Kalkip iftar cadirlarina gitsene. Eyupte Eminonunde ve cogu yerde iftar cadirlari kuruluyor. Bizim mahallenin yukarisinda bile kuruluyormus. Git oralarda ye. Ah yazik cok uzuldum valla..
O ac gozlu teyzelere de yaziklar olsun. Kimse gormedi mi sizin yemeksiz kaldiginizi ya icim parcalandi..

Ayni yemek bugun bende var :) hatta pisiyor suan.

Canim tavuklarini guzelce yika. Suz. Derin bi kaba al. Sosu uatune dok. Elinle karistir sosun hepsine bulanmasini sagla. Sonra posetle. Posetin agzini kapat ve poaete catalla birkac delik ac. Tuz yag su hicbirsey koyma benim onerim. Cunku tavuk da suyunu ve yagini saliyo zaten. Hatta pistiginde posette bir miktar su/yag oluyor.

Oyle dumduk koyuyosun firina baska bisey eklemene gerek yok posete :) kolay gelsin. Ha bu arada elinin altinda internet var. Yemek aitelerinden kolayca ogrenirsin canim yemek yapmayi :)

öööyyleee dümdük

ay ya ruh halim. konu sahibi çok tatlısın ayriyeten çok akıcı bi konu olmuş bu bi solukta okudum :)

dereotlu bulgur pilavı makarna ve türev yemekler dışında bir şey bilmeyen ben de bahsettiğiniz siteleri araştırıcam şimdi

peri_kizin_masali yazılan enfes yemek tariflerini okudukça ben de aynı tepkileri verdim. açlıktan öliciim:)

Bu tarifi de yazdım sağolun :)

Teşekkür ederim :) o site benim psikolojimi bozuyor her şeyi yapmak her şeyi yemek istiyorum dün akşamki iftar davetim bir fiyaskoydu. Aç kalktık ve hepimiz çok garip hissettik aklıma geldikçe gözlerim doluyo anneme de soramadım sesini duyunca ağlayasım geliyo çare burası :)

İftarı çok geç vakitte açıyoruz yemek yiyip gelene kadar 10.00-11.00 olur. Evde tek başımayım. O vakitte yalnız eve gelmek korkutuyor gözümü . Arkadaşlarım yurtta kalıyor ve ulaşım daha kolay. Benim biraz daha yürümem lazım ve ıssız yerlerden geçiyorum. İster istemez tedirgin oluyorum hadi birisi beni takip ederse diye. Bu yüzden mahalle iftarına gitmek istedim .

O teyzeler sanırım evdr yemek pişirmekten kurtulmak istediler o akşam. Çoluk çocuk işgal etmişler öğrenciler için düzenlenen iftar yemeğini. Erkenden gittik bekliyoruz atılgan teyze kendi arkadaşlarına çocuklarına dağıttı bizi görmezden geldi. Çorba içebildik Allahtan... bizim suratlarımız düştü dokunsalar ağlayacağız . Bizim bu halimizi gören bir teyze tabağındaki 1 köfteyi (!) Üçümüze paylaştırmayı teklif etti . Ve üstüne üstlük bu teyzeler oruç da değillermiş kendi ağızlarıyla söylediler. Ben oruç tutmadıklarına bir şey demiyorum inanç meselesi fakat o etkinliğin bir amacı var. Öğrencilere öncelik tanınabilirdi

ay canım benim ya. o teyzelere yuh diyorum evet sırf akşama yemek yapmamak için gasp etmişler orayı. ve merak ettim hangi semttesin burdan yazamayacaksan mesaj da atabilirsin

O teyzelere 2 laf edemediniz mi ya benim sinirim bozuldu burdan. Aç gözlüler.

O sıra değişik ruh hali içerisindeydim. Cevap vermek istedim fakat teyze cazgır birisine benziyordu . Aslında ağzımı açsam ağlardım herhalde . Çok kırıldım .Bu yüzden büyütmek istemedik sessizce kalktık.

Yerim yaa boşver sen bana bakma doğru olanı yapmışsın ramazanda kalp kırmaya değmez. Büyümüştür umarım totoları.

Yuh be saka gibi. Bi de oruc degiller pes valla ne diyeyim. Keske annen gelseydi yanina. Bu arada okul tatil olmadi mi? Bute mi kaldin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…