- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
-
- Konu Sahibi ananotherlife
Sadece onlar yetecek mi? Yanına bi de pilav tarifi verelim, veya patates haşlama falan. :)Yağ koymuyorum o zaman . Olduğu gibi yapıyorum . Dediğiniz gibi davlumbaz hemen yakabiliyor ve iyi bir fırın değil . Yardımınız için çok teşekkür ederim
Ah canım çok tatlısın. Ben öğrenciyken nette Yemek tarifi var miydi yok muydu onu bile hatırlayamadım. 1999. Yemek kitapları ile göç etmiştim üniversiteye. Çok şanslısın. Bugün için değil ama genel olarak ihtiyacın olan soğan, salça ve yag
Merhaba iftar için yemek hazırlayacağım öğrenciyim tek başımayım. Tavuk Baget aldım 4-5 tane. Ve knorrun fırın poşetli mangal sosunu aldım. Nasıl pişireceğim ? Üstünde yazıyo fakat karışımın içine yağ dökülüp dökülmeyeceği yazmıyo . Fırınım da davlumbaz . Hem alt hem üst mü pişireyim ? Çok çaresisiz hissediyorum annemi istiyorum
Merhaba iftar için yemek hazırlayacağım öğrenciyim tek başımayım. Tavuk Baget aldım 4-5 tane. Ve knorrun fırın poşetli mangal sosunu aldım. Nasıl pişireceğim ? Üstünde yazıyo fakat karışımın içine yağ dökülüp dökülmeyeceği yazmıyo . Fırınım da davlumbaz . Hem alt hem üst mü pişireyim ? Çok çaresisiz hissediyorum annemi istiyorum
Sadece onlar yetecek mi? Yanına bi de pilav tarifi verelim, veya patates haşlama falan. :)
çok tatlısın
Kıyamam, benim kız kardeşim de ABD' de okuyor, ilk haftalar saat farkına bakmadan bizi arıyordu yemek yapacağı zaman.
Yağa hiç gerek yok zaten suyunu salacak sulu çıkacak tavuk torbadan. Fırını önceden 15 dk 250 derecede ısıtırsan kısa sürede pişer tavuğun yanma riski azalır. Tabii tepsiyi ısıtma onu çıkar sadece fırının içi ısınsın.