Time Traveler Hope is a good thing and no good thing ever dies tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Haziran 2015 1.282 3.140 27 Haziran 2015 Konu Sahibi ananotherlife #61 ananotherlife .!.: Tekrardan Merhaba :) tavuklarım o kadar güzel olmuş ki ... hepinize teşekkür ederim :) yedikçe yedim . Yerken bir yandan da oh olsun teyze sana dedim tekrardan sağolun ... Genişletmek için tıkla... Kendim yemiş kadar sevindim. Bak açgözlü cazgır teyzeler sayesinde mutfak maceran başladı. Nice ziyafetlere, nice güzel sofralara inşallah!
ananotherlife .!.: Tekrardan Merhaba :) tavuklarım o kadar güzel olmuş ki ... hepinize teşekkür ederim :) yedikçe yedim . Yerken bir yandan da oh olsun teyze sana dedim tekrardan sağolun ... Genişletmek için tıkla... Kendim yemiş kadar sevindim. Bak açgözlü cazgır teyzeler sayesinde mutfak maceran başladı. Nice ziyafetlere, nice güzel sofralara inşallah!
ananotherlife Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2014 876 553 27 Haziran 2015 Konu Sahibi ananotherlife #62 Time Traveler .!.: Kendim yemiş kadar sevindim. Bak açgözlü cazgır teyzeler sayesinde mutfak maceran başladı. Nice ziyafetlere, nice güzel sofralara inşallah! Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah :)
Time Traveler .!.: Kendim yemiş kadar sevindim. Bak açgözlü cazgır teyzeler sayesinde mutfak maceran başladı. Nice ziyafetlere, nice güzel sofralara inşallah! Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah :)