- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.440
- 31
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Yetim maaşı yemekle suçluyor.Akli sıra eşim babalarindan nafaka almadan kardeşlerine bakmış.Baba vefat edince daha adamdan maaş bile yatmadi.Esimin borcu bitene kadar alacaktı.Suan eşimin maaşına zamda geldi.Para falan aldığı yok.Verseler bile borç vereceklerdi.Esim 14 yaş var kardesiyle arasında bakmaya mecburmuydu.Babasi varken.Baba bakmamis.Ben daha eşimle aynı evi bile paylasmadi,Dimi canım, anca üçer beşer buzdolabı alsın o, hiç.
ben sizi tutuyorum.
Merak etme bende çalışıyordum.Nikahta bıraktım.İnsallah birgun burada sizinde açığınizi arayanlar çıkar.Evliyim.23 yıldır kendi paramı kazanıyorum.Kocamın da durumu iyi.Senin gibi kayınvalide eline de bakmadım hiç.
Nisanliyken Nikahlanip Ayrılmayı Düşünmek ?
Mantıklı olanı bende biliyorum da niyeyse vazgeçemiyorum. düğün olmadan sevişin aklınız kalmasın düğünden önce boşarsınız olur biter.www.kadinlarkulubu.com
Ayrıca 150 Gr altin değildi o.100 gramdi.Dugun takılari 100 gram gelir dedik.Onu mehir olarak istedik.Veyahutta 10 20 senede kazanabilecek para.Ve ayrıca sadece erkek tarafı altın takmıyor.Dugunde.Evliyim.23 yıldır kendi paramı kazanıyorum.Kocamın da durumu iyi.Senin gibi kayınvalide eline de bakmadım hiç.
Nisanliyken Nikahlanip Ayrılmayı Düşünmek ?
Mantıklı olanı bende biliyorum da niyeyse vazgeçemiyorum. düğün olmadan sevişin aklınız kalmasın düğünden önce boşarsınız olur biter.www.kadinlarkulubu.com
Ben kimseyle savaşmiyorim.29 yasimdayim 24 yasimdan beri çalışıyorum.Azda olsa biriktirdim.400 lira kenara koymakla onun yerine çeyrek altın almak bir mi onu soyledim sadecejhsf. Kızlar bu saatte savaşılmaz, anca anca sevişilir. N'oldu birden yav.
Yetim maaşı konuları.Neyse.Herkes kalbinin ekmeğini yer.Konu sahibi kusura bakma.Altın deyince dayanamadım.️
Eşim de senin gibi para harcamaya düşkündü Gr altın aldırdım biriktikce hevesleniyor aylığından arttırıp hadi al diyo külçe olacak şekilde Gr altın alabilirsin zaten biriktikce hoşuna gidecek :) döviz de olabilir ama dövizi bozmak altını bozmaktan daha kolay geliyor şahsen bana :) oyum altindan yana çünkü artık 0.10gr bile var 3-5 eline ne geçerse cevir.Selam hatun kişileri.
Okuldan boş vakit kalınca çalışıyorum, para harcamaya aşırı düşkünüm ama artık şöyle biner biner para biriktirip koymak istiyorum.
nakitte mi biriksin, gram mı alayım, nabayım ya...
Eşim de senin gibi para harcamaya düşkündü Gr altın aldırdım biriktikce hevesleniyor aylığından arttırıp hadi al diyo külçe olacak şekilde Gr altın alabilirsin zaten biriktikce hoşuna gidecek :) döviz de olabilir ama dövizi bozmak altını bozmaktan daha kolay geliyor şahsen bana :) oyum altindan yana çünkü artık 0.10gr bile var 3-5 eline ne geçerse cevir.
Gr lik kulceden bahsediyor :)külçe pahalı bisi değil mi yav, hayatimdaki ilk yatirimi külçeyle yapacak kadar vizyonum geniş değil...
allah bereket versin.
İnan bana çok hoşuna gidecek :) inşallah birin bin olur canım bereketli olsun :)Ay heyecanlandım valla.
evet, külçeyi ben bir tek şu ağır dikdörtgen altınlar olarak sanıyordum. dedim ona çuval para yetmez. meğersem baktim netten gazoz kapağı gibi bişiymiş grlık külçe. 1 gram alacağım değil mi ben?Gr lik kulceden bahsediyor :)
Evet 1 gr üstünü tamamlayabilir sen 24 ayar daha cok kazandırır. Kuyumcudan kuyumcuya değişmekle birlikte ortalama 20-30tl kar koyalarlar örneğin Tv'de Gr altın 1165 yazıyor ama kuyumcu senden 1180isteyecekevet, külçeyi ben bir tek şu ağır dikdörtgen altınlar olarak sanıyordum. dedim ona çuval para yetmez. meğersem baktim netten gazoz kapağı gibi bişiymiş grlık külçe. 1 gram alacağım değil mi ben?
O zaman simdi gram gram anca, dahası inşallah mezun olup iş güç sahibi olunca firsat kalırsaEvet 1 gr üstünü tamamlayabilir sen 24 ayar daha cok kazandırır. Kuyumcudan kuyumcuya değişmekle birlikte ortalama 20-30tl kar koyalarlar örneğin Tv'de Gr altın 1165 yazıyor ama kuyumcu senden 1180isteyecek
Biriktirdikce çoğalacak rica ederim güzel günlerde biriktirip harcamanız dileğiyle :)O zaman simdi gram gram anca, dahası inşallah mezun olup iş güç sahibi olunca firsat kalırsaCok tesekkür ederim alakaniz icin
Ay Allah iyiliğinizi versin nedense gülümsedim mesajınıza İtalyan model kolyelere bayıldığım için herhaldegeçen sene bi kuyumcuya girip(güya yatırım yapacağım ya) bi ton paraya italyan altını kolye aldim.
aylar geçti, bozdurmaya gidince aşırı az para söylediler
ALTININ AYARINA DEĞİL Kİ İŞÇİLİĞİNE VE MARKASINA VERMİŞSİNİZ DİYO KUYUMCU...
sonra dedim bari takayim napacağım bunu bu fiyata bozup.. kaldı öyle elimde saf saf.
hiç anlamıyorum bu işlerden, anam da uğraşmıyor..