- 24 Mayıs 2017
- 7.479
- 14.647
- 33
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Siyir yazmadigin zamanlarda mi biriktiriyosun?Selam hatun kişileri.
Okuldan boş vakit kalınca çalışıyorum, para harcamaya aşırı düşkünüm ama artık şöyle biner biner para biriktirip koymak istiyorum.
nakitte mi biriksin, gram mı alayım, nabayım ya...
Kendimi gördüm nedense bende aynı böyleyim hiç briktiremem.Benim birikim tavsiyelerim hep zarar eder.Bankadan gram altın hesabı da bana göre değil,çünkü bozdurup harcayabiliyorum.Vadelide vadeyi bozuyorum.Döviz onu da harcarım.Takipteyim konunuzu.
Altın alacaksanız haftasonu ve saat 5den sonra çok fark olur. Bankadan alıp hemen 3 ay sonra bozdurayım derseniz de alım-satım farkı çok koyuyorlar. Gram hesabını ben pek sevemedim. Külçe altın ki heryerde olmaz nuriosmaniyede bulabilirsin bütçene göre ya da ata altın almak en güzeli. Satarken zarar etmezsin. Ama genç olduğun için çekip kullanabilirim ne bileyim yazın tatile giderim diyorsan eğer tam şeklinde dolar hesabı al. Yani şöyle 1000tl karşılığı dolar değil de 50 dolar karşılığı al. Çünkü çekerken bankadan elden çekersin döviz bürosunda bozdurursun. Kuruşları felan çekemezsin kalır. Bozdurmak için de Eminönü’nde nuriosmaniyeden aşağı sallanınca herkesin bildiği bir döviz bürosu var orası baya iyi. Tabi söylediğim istanbul için geçerli ama her daim döviz büroları daha iyi bozuyor.
Ben çok iradeliyimdir o konuda:)yaparım altın,dolar,euro yok sayarım.Benim birikim tavsiyelerim hep zarar eder.Bankadan gram altın hesabı da bana göre değil,çünkü bozdurup harcayabiliyorum.Vadelide vadeyi bozuyorum.Döviz onu da harcarım.Takipteyim konunuzu.
konusu tutmadı galiba...Siyir yazmadigin zamanlarda mi biriktiriyosun?
tesekkür ederimhelal olsun diyor, yatırımları altın üzerinden gerçekleştirmeni öneriyorum
ahahahaBiner biner biriktirme kısmı beni çok etkiledi. Ben bir sene boyunca biriktirmiştim. Kumbarayı kırınca 873 lira çıkmıştı
Altınlarımın görselini atasım geldi. 100 gram altına çok diyor sadece 30ar gramlık bileziklerim selam çaktı buradan
ÇIKAR GÖSTER ALTINLARINI!!?!?Altınlarımın görselini atasım geldi. 100 gram altına çok diyor sadece 30ar gramlık bileziklerim selam çaktı buradan
Yüz görümlüğü isterim kalanınaÇIKAR GÖSTER ALTINLARINI...
maşşşşalllahhh..Yüz görümlüğü isterim kalanına
herkes sussun yatırım tavsiyemi sadece ağustos hnmdan alacağım,
5i bi yerde oherkes sussun yatırım tavsiyemi sadece ağustos hnmdan alacağım,
kafam kadar tuğralı altın alan kadın beni çok farklı yerlere taşıyabilir. jshf
5li reşat mi oluyor bu :)Yüz görümlüğü isterim kalanına
Evet öyleymiş5li reşat mi oluyor bu :)