Öğrenciyim ufak tefek para biriktiriyorum, gram altınla mı biriktireyim?

Öncelikle detaylı açıklaman ve ilgin için teşekkür ederim,
ankara'da ikamet ediyorum. kapımın önü kuyumcu dolu lakin kim kimdir ne kadara satar bilmem
açık konuşmak gerekirse üzerine konulan karın kuyumcudan kuyumcuya göre değiştiğini dahi burada öğrendim. Dolar bir bakayım altın bulamaz isem yakında

Ben geçen seneden beri garanti bankasındaki hesabımdan altın hesabına yatırım yapıyorum. Uzun vadede altın almak çok daha kârlı bence. Oraya atıp onu tamamen unutuyorum.
Ama işte şuanda da başka bir bankadan mı hesap açıp orada biriktirsem diye düşünüyorum. Yüksekten alıp düşükten satmış olacağım garanti bankasından. Her gram alımında komisyon ücretide baya kesiyor. Bankaların altın hesaplarında makas aralığına bakmak gerekiyormuş ama hiçte anlamam o işlerden. Anlayan varsa el atabilir mi ya Kuveyt Türk bankası için altın hesabı iyi diyorlardı.

herkes sussun yatırım tavsiyemi sadece ağustos hnmdan alacağım,
kafam kadar tuğralı altın alan kadın beni çok farklı yerlere taşıyabilir. jshf
5i bi yerde o şaka bi yana altın güzel yatırım arkadaşlar. Zincir ile 40 bine aldım şuan zincirle 50e yakın bir fiyatı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…