Öğrenciyim ufak tefek para biriktiriyorum, gram altınla mı biriktireyim?

Adana burması resmine google dan baktım.Buzdolabı alırım daha iyi.😂
jshf. acımasızsın
Valla ben burayı çok sevdim, çıkış yapınca günlüğüme "bugün evrimsel sürecimde kadın gibi kadın olma konusunda büyük sıçramalar yaşadım" yazacağım.
evdekilere de içinde "adana burması" geçen üç cümle kurup o akıllanıyo bu kız bakışı aldım mı tamamdır. oh.

jshf. acımasızsın
Valla ben burayı çok sevdim, çıkış yapınca günlüğüme "bugün evrimsel sürecimde kadın gibi kadın olma konusunda büyük sıçramalar yaşadım" yazacağım.
evdekilere de içinde "adana burması" geçen üç cümle kurup o akıllanıyo bu kız bakışı aldım mı tamamdır. oh.
Trabzon burması olanlar biraz güzel geliyor gözüme.Ama adana burması yok benlik değil.Kısır günü teyzeleri gibi.
Her şehrin de ayrı burması var neredeyse.

Trabzon burması olanlar biraz güzel geliyor gözüme.Ama adana burması yok benlik değil.Kısır günü teyzeleri gibi.
images (6).jpeg

hmmfs.... bu ne bacım? bunu takacağıma kısırıma petibörlü pasta bulaştırırım daha iyi...

Selam hatun kişileri.
Okuldan boş vakit kalınca çalışıyorum, para harcamaya aşırı düşkünüm ama artık şöyle biner biner para biriktirip koymak istiyorum.
nakitte mi biriksin, gram mı alayım, nabayım ya...
Altın bence en mantıklısı sürekli değerleniyor.Tl nin zamanla değeri kalmıyor.

Senin birarada hiçbir zaman göremeyecegin kadar altın istedim.
Herkes gibi zannetmeyin kendinizi.Eski mesajlarınız duruyor.Yazsam yol olur yaptığınız çiğlikleri.Neyse banane.Siz gidin yetim maaşına çökün.
Konu sahibi iyi yatırımlar size.Sterlin işine girersem haber veririm.Zarar etmeyin.

Herkes gibi zannetmeyin kendinizi.Eski mesajlarınız duruyor.Yazsam yol olur yaptığınız çiğlikleri.Neyse banane.Siz gidin yetim maaşına çökün.
Konu sahibi iyi yatırımlar size.Sterlin işine girersem haber veririm.Zarar etmeyin.
Ben yetim maaşına çökmedim.Cebime giren çıkan olmadı.Git bul eski mesajları.Manyak misiniz nesiniz.

Ben yetim maaşına çökmedim.Cebime giren çıkan olmadı.Git bul eski mesajları.Manyak misiniz nesiniz.

Evliyim.23 yıldır kendi paramı kazanıyorum.Kocamın da durumu iyi.Senin gibi kayınvalide eline de bakmadım hiç.

X