• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ogrenciye is yok muuu

pinkmafya

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
26
0
6
İstanbul
Aciktan okumak daha bi zor evde kalmak ayrı kotu. Ogrenci olup nerede çalışıyorsunuz kizlarr :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aciktan okumak daha bi zor evde kalmak ayrı kotu. Ogrenci olup nerede çalışıyorsunuz kizlarr :)))

Hangi sehirdensn cnm.

İstedign saat araligi ne

İmmm.istanbulsa hele daha zor ankara deseydin sabah 10dan aksam 5 e is vardi da oraya yonlendircektim.bir yayineviydi.neyse kismet:(

Malesef ya. Bak simdi ankarada olasim geldi istanbul da sokak da zor kendini kolluyorsun ama is lazim istee yayinevi fena olmazdi

Malesef ya. Bak simdi ankarada olasim geldi istanbul da sokak da zor kendini kolluyorsun ama is lazim istee yayinevi fena olmazdi

Burada da zor kolluon merak etme.is görüşmesine gittim adam bacagimi elledi kendine çekdi nasil kactim biliomusun..birçok yere şikayet ettim o is yerinin calisani değilsiniz bisey yapamayiz dediler.su ara başvuruda bulunamiom korkudan

Son düzenleme:
Yaa varya en cokda bu yüzden istemiyorum ama evdede olmuyo hergün

Yaa varya en cokda bu yüzden istemiyorum ama evdede olmuyo hergün

Olmaz tabi.bence elin ekmek tutsun
Ev insani psikolojik Olrk cokertio.havalarda guzellesti calis ancak evinin yakinlarinda bi is yap.sonra benim gbi tacize ugramada.şikayet ediom bişiy yapamayiz diolar ya.biraz üstlerine gitsem elletmeseydin sen yüz vermisindir diyecekler.resmen

Evinin yakinda AVM varmi.şahsi başvuru yapsan?

Cevahir var baya var da nasil girsem ne biliyim hayatımda hiç calismadim yapamasssam diye bi özgüven eksikliği var

Cnm o hep olur.üniversiteye giderken ise basvurunca yeni ortama girince . ben is basvuruordum bu son olaydan evvel.inan hepside gel başla dedi.geri korkuodum :))) nabcam ya anlasamassam nolcak kimseyle arkadas olamassam isi yapamassam bilmem ne. gitmiodum yeni ise bakiodum :))) gidip mağazalara CV birakmqk.istiyorum dicen.vesikalik foton olsun yaninda .seni ararlar.internetten basvuruccada ariolar ama sirayla ariolar .

Hayrli olsun smdiden cnn

İmmm.istanbulsa hele daha zor ankara deseydin sabah 10dan aksam 5 e is vardi da oraya yonlendircektim.bir yayineviydi.neyse kismet:(

canım ben ankarada öğrenciyim bana önerebilirmisin acaba

part time olarak magazada calisabilirsin . yaz sezonu oldugu icin cogu magaza eleman ariyo

Back