Öğrencimin velisiyle bir ilişkiye başlamak... Yaş, çocuklar. Bir fikir verin lütfen?

bosanmis ve bes yil gecirmis. ne istedigini bilen olgun ve duzgun egitimli bir bey demek ki. dis gorunusunuzu bilmedigim icin konusuyorum eminim huyunuzu begenmistir. 30 larda bir kadin bulabilir ama bu kadin havai, nazli, kaprisli olabilir. belki de denedi oyle bir iliskiyi. sizin gibi meslegi olan, ayaklari uzerinde durabilen bir kadin istiyor demek ki. ben begendim bu bakis acisini adamin.

Hocam bu beyefendinin, kariyeri ve geliri harici özellikleri nelerdir? Karakteristik özelliklerinden de bahsederseniz yorumlar daha farklı olur.Yaklaşımı nasıl, konuşması nasıl,ilgisi alakası, anlayışlı mı,özen gösteriyor mu size?Çok yüzeysel kalmış bazı şeyler..

Bir sürü beğenmedim atan olmuş hatta yazık kafana diye büyük harfle yazan olmuş ona da yok artık diyorum. Hadi sonrasını düşünelim o zaman. Öğrenci belli bir yaşın altında ise ilişkide bulunman gerekenler öğrenci artı velidir. Sevgililikten sonra irtibatta bulunulmaz arkadaş kalınmaz diyen de sizlersiniz. Diyelim ki flört oldu sonra sevgili oldun ve 6 ay sonra ayrıldın. Biraz da kötü ve kırgın ayrıldın.. bakın kanlı bıçaklı da demiyorum. Eee bir şekilde görüşmek toplantıya katılmak zorundasın. Ya adam görmek istemiyorum diye çocuğu başka okula alırsa yazık degol mı o çocuğa alıştığı sevdiği yerden ayrılacak. Ya da hepimiz insanız aynı zamanda, öğretmen şimdi konuşmak istiyorum sanır çok çok gerekmedikce bir şey yazmayayım diyecek ve çocukla ilgili kısıtlı bilgi verse... Ya da yine insan herkes çocuğa adam yüzünden biraz gıcık olsa falan... Ben çocuğu düşünüyorum bir de diye suçlu oluyorum. Başka örnek de olabilir sadeve örnek .3 sene sürecek bir davada avukatla müvekkil resmi ilişkiden çıkamaz değil mi çünkü araları da bozulursa işleri de sekteye uğrayabilir değişebilir falan. Burda arada cocuk var ve olumsuz bir durum olursa öğrenci de etkilenecek. Hatta çok olumsuz olursa kesin etkilenecek. Hem madem öyle de değil diyelim niye burda bir sürü kişi nisanlanmadan okulda arkadaşına da söyleme diyor. Neden ayrılırsa hoş olmaz diye... bu işin ayrılığı da var eğer iş dönerse. Ben hala etik bulmuyorum. Siz 2 insan arasındaki ilişki diye bakabilirsiniz temelde öyle olsa da etkilenecek başka şeyler de var. Şimdi beğenmeyin yazık kafana , tüü bir de öğretmen olacaksin deyin..istediginizi deyin.

Ben kimseye söyleme diyenim ama ayrılırlarsa diye değil, bakış açınız çok farklı bence. Daha bir ilişkinin başında ayrılmaları aklıma bile gelmedi.

daha üst bir sosyal çevreye mensup olmasına rağmen diğer çocuklara nazaran dahi daha saygılı olduğunu ifade etmek istedim

Cok farkli bisey demiş oldunuz şimdi. Ben anladim şahsen.

Benim sizin bu düşüncenize hiç itirazım yok ve çok teşekkür ederim zaman ayırıyorsunuz yazıyorsunuz. Sonuçta benim konum için efor harcıyorsunuz. Çok teşekkürler. Kimse kimseye hakaret edemez, ben öğretmensiniz diye sinirle yazdım eminim müthiş bir öğretmensinizdir. Bu düşüncenizide dikkate alacağım mutlaka ve mantıklı kesinlikle ama biliyorum ki sadece online diye bize gönderdi. Yıl ortasıda almak istemiyor. Büyük ihtimalle seneye öğrencim olmaz yani sanırım bu hiç sorun olmayacak :) Çok teşekkür ederim tekrar benim size olan tepkim sadece başka veli olsa terslersiniz cümlenize karşılıktı. Orda kırıldım sadece biraz :)

Bilemiyorum hocam, bence iyi birisi yani bana değer veriyor, önemsiyor mesela bazen ufak bişey söylüyorum günler sonu o konuyu ne yaptın diye soruyor ufak detayları hatırlıyor :) İlgili bana karşı tabi zamanla ne olur bilemiyorum kibar birisi ayrıca :)

Detayları hatırlaması önemli önem veriyor,anlattıklarınızı gerçekten dinliyor ve önemsiyor.İlgili ve kibar olması da artı puan ama asıl önemli olan neden boşandı Bu konuda bilginiz varmış,eğer samimi geldiyse geriye kalan tek şey kendi özgüveninize biraz daha ağırlık vermeniz.Sanki biraz değersizlik hissiniz var gibi sezdim.Bu ilişkilerde en büyük handikap.Lütfen buna ağırlık verin.

Tüm yazdıklarınızı okudum söylenecek pek bisey yok çünkü zaten herseyin farkında olacak olgunluktasiniz sadece mutluluklar dilemek istedim. Umarim herşey yolunda gider ve çok mutlu olursunuz

durumu iyi böyle bir adam neden bana ilgi gösteriyor ki?
Evet beğenmedime bastım. Herşey yaş değil ki herşey fiziksel görünüş yahut maddiyat değil ki belki de sadece öğretmen eğitimli biri olduğunuz için tercih etmiş olamaz mı sizi neden size ilgi gösterdiğini sorgulamak yerine kendinize yaş olarak yahut farklı kriterler olarak bakmak yerine önce bir öğretmen olduğunuzu düşünerek kendinize vermeniz gereken değerin farkına vararak yaşamanızı dilerim.

Aaaa resmen kendini ezmöişsin neden olmasın ki meslek deseniz sizdede var yaşlarda yakın neden olmasın canım

Uslubu,bakis acisi,nezaketi sizin gibi bir ogretmen uzun zamandir gormemistim ,bana iyi geldiniz sahsen ne guzel anlatmissiniz derdinizi,abuksubuk yorum yazanlara bile ne kadar kibar davranmissiniz. Birbirini begenen iki insan var ortada,neden olmasin? Adam ayaklari yere basan,olgun,nazik,meslek sahibi bir kadinla gorusmek istiyor demek ki. İnsallah her sey gonlunuze gore olur,cok mutlu olun

özelden bi resmini atsana cnm biz bakıp karar verelim.

Neden sizi seçti sorusunu biz bilemeyiz sizi tanımıyoruz görmedikte.
Karşinizdaki insanı sizde tam olarak tanımıyorsunuz sadecee sanilarla gitmek tam bir fikir çıkarmıyor ortaya
Öğrenci öğretmen ilişkisi açısından riskleri de olabilir temkinli gitmek gerek
Şuan iki taraf içinde net birşey olmadığı için gözlem yapmak kalıyor geriye sadece
Karşılıklı birşeyler varsa ilerisi de gelir zaten :)

Son düzenleme:
o 30 larında kadın arayanlar genelde macera arıyor açıkçası adam 45 yaşında ama 30 yaşında olsun diyor. ee sen bir kaç sene sonra 50 sin ne arıyorsun ki. demek ki beyfendi aklı başında biri ki kendi yaşıtına göre birini bulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…