- 30 Aralık 2009
- 23.093
- 90.658
- 1.123
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
Kreşler kapalı değil yalnız. Çalışan anneler için özel kreşler her daim açıktır.
Keşke konu başına yazsaymış çocuğun yaşını, ben daha yeni gördüm, pardon hanımlarKreş ?
Çünkü dr a gitse dr dicek ki ne diyor bu değişikPeki siz neden doktora gitmek yerine buraya soruyorsunuz .
Muneccim mi dürttü bizi de sizin durumunuzu bilelim?
Madem insandan da geçiyor ve biliyorsunuz bunu
Eee o zaman amaç ne ?
Napsin nickini, kuduz öğretmen mi yapsın bdbfbdbNick ile konunun uyumsuzluğu peki
Artık kedi ve köpeklerde bile kuduz görünmuyor anca kırsal kesimde vahşi bir hayvan kedi ve köpeği ısiracak oda size bulaştıracak milyonda bir ihtimal kırsalda da yaşamıyoruz zatenGeçenlerde burda bir konuda görmüştüm gerçekten ısırarak enfeksiyon kapma ve kuduz olma durumu oluyormuş ve bildiğim kadarıyla aile hekimlerinde tetenoz yapıyorlarmis bir araştırın isterseniz.
Yorumlar da hayret verici ülkede herkes iyice bunalmış valla birbirinin üstüne atlayacak millet sıcak mı ekonomi mi bilmem ama sakin olun arkadaşlar
Aaa oyle mi biz de ögrencilerimiz ağlayınca okuldaki gizli mahzende iskence ediyorz. Sarilmak opmek gibi kelimeler bizim icin birer fiilden ibaret.. Link atayim da velilerim de gelsin kendi cocuklariyla ilgili anilarimizi yazsin da "bizim ogretmen sizin öğretmeni döver " seviyesindeki konuşmanız yerini bulsun!!!Yorumu sizin atlamaniz ilginc keşke üzerinize alinmasaydiniz.Ayni kafa yapısindaysaniz size de yazık.Utanmasi gereken bu zihniyettekiler.
Insanlar çocuklarıni, bebeklerini emanet ediyor.Acmış burda omzumu ısırdı kuduz olurmuyum? diye soruyor .Bence siz okuduğunuzu idrak edemiyor oluşunuza gülün kahkahalarla.
Okumakla insan olunmuyor.Ögretmen asla.
İşini vicdanıyla hakkıyla yapan öğretmenler arkadaşları tenzih ederim.Ben okula bir aksilik sonucu geç kaldim diye; korkup ağlayan çocuğumu öğretmen kucağına alıp bana merak etmeyin diye video atıp ,okulun karşısında ki kafede kızım kucağında sarılarak beklemişti.
Gerçek öğretmenlerle konu sahibi ve sizi aynı kefeye koymam
Yarıldım yaNapsin nickini, kuduz öğretmen mi yapsın bdbfbdb
Konuyu baştan oku, daha çok yarilirsin hdbdbbdYarıldım ya
@kudurukkudurNapsin nickini, kuduz öğretmen mi yapsın bdbfbdb
Öğrenciniz iyi mi siz onu söyleyin hayır eminim çocuğun aşıları yapiliyodur da sizden ona geçmesi muhtemel hastalıklar için aileyi uyarın başımıza böyle bır kötü olay geldi çocuğunuzu bı kontrol ettirin diye tedbir amacli yaniArkadaşlar öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz vs herhangi bir hastalık geçme durumu varmı internetten biraz baktımda acaba panik oldum(
Bildiğim kadarıyla başka hastalıklardan dolayı da yapılıyor asi enfeksiyon riski hayvanlara göre yüksek demişlerdi ama tabi doktora sormak lazım internetteki bilgiye ne kadar güvenilir . Birde burda birinin çocuğu birini isirmisti sanırım çocuk doktoru direk aşıya yollamış büyüklerde nasıldır bilmiyorumArtık kedi ve köpeklerde bile kuduz görünmuyor anca kırsal kesimde vahşi bir hayvan kedi ve köpeği ısiracak oda size bulaştıracak milyonda bir ihtimal kırsalda da yaşamıyoruz zaten
Bezli Öfkeli ve SalyalıKonu sahibi şimdi ciddileşecek olursam, küçük yaş grubu öğretmenliği mevcut durumunuz için çok da uygun değil sanki. Ya bir an evvel tedavi olun ya da mümkünse başka bir meslek seçin. Ben küçük yaş grubu ile çalışmadım ama aynı kurumda küçük yaş grubuyla çalışan arkadaşlarımın koşullarına şahit oldum. Muhtemelen bebeler bezli öfkeli ve salyalıdır. Hani ısırmaya gelene kadar yer yalamaktan, burundan çıkan çeşitli sıvıları hüpletmeye varan çeşitli iğrenç eylemleri olabiliyor bu yaş grubunun. Hijyene önem verecek yaşta ve bilinçte olmadıkları için de hastalık çok fazla oluyor o yaş grubunda. Dolayısıyla öğretmenleri de bu mikroplara maruz kalıyor. Çünkü bol temas gerektiren bir yaş grubu. Anksiyete ve panik atağı olan biri için pek uygun bir meslek değil. Canınıza yazık.
O ısırık kudurtmak içinBu arada konu sahibesi evli misiniz bilmiyorum ama bazı kocalar da ısırıyor haber vereyim dedim
Onun ısırdıgı yerde gül biter.Bu arada konu sahibesi evli misiniz bilmiyorum ama bazı kocalar da ısırıyor haber vereyim dedim
Yine de haber vereyim de ben , kocam beni ısırdı demesinO ısırık kudurtmak için
Çocugun ki kudurmak için
Arada fark var
Bak bak bak , yaşayanlar nasıl da biliyorOnun ısırdıgı yerde gül biter.
Sakin olun ya çocuğa birşey yapmadı bu öğretmen, belki bu konuda hassas.sizde diğer yorumda gerçekten abarttıniz. İnsanları daha sakin karşılayabiliriz dimi.Yorumu sizin atlamaniz ilginc keşke üzerinize alinmasaydiniz.Ayni kafa yapısindaysaniz size de yazık.Utanmasi gereken bu zihniyettekiler.
Insanlar çocuklarıni, bebeklerini emanet ediyor.Acmış burda omzumu ısırdı kuduz olurmuyum? diye soruyor .Bence siz okuduğunuzu idrak edemiyor oluşunuza gülün kahkahalarla.
Okumakla insan olunmuyor.Ögretmen asla.
İşini vicdanıyla hakkıyla yapan öğretmenler arkadaşları tenzih ederim.Ben okula bir aksilik sonucu geç kaldim diye; korkup ağlayan çocuğumu öğretmen kucağına alıp bana merak etmeyin diye video atıp ,okulun karşısında ki kafede kızım kucağında sarılarak beklemişti.
Gerçek öğretmenlerle konu sahibi ve sizi aynı kefeye koymam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?