- 15 Şubat 2013
- 25.070
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.850
- 798
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
-
LanhdgsggdggdggdggdhdnndbdhdhhdBarınakta mı öğretmenlik yapıyorsunuz?
Onu sonradan fark ettim ama yazmış bulundum.Kız ısıran çocuk için dedim
Lanhdgsggdggdggdggdhdnndbdhdhhd
Anca orda ısırma olur diye düşündüm hayvacağızı kızdırdıysa filan
Allah aşkına bunun gerçekten öğretmen olduğuna inandınız mı?Hata sende değil ;
seni öğretmen olabilecek yeterliliğe sahip görüp,sana çocuk emanet eden zihniyet ve oluşumda.
Anca orda ısırma olur diye düşündüm hayvacağızı kızdırdıysa filan
Öldüm hfhfhhfhdhbdEğer köpek eğitmeni değilseniz öğrencinizden bir şey olmaz:)
Ama gidin tetenos aşısı falan vursunlar, madem o kadar panik yaptınız bir doktor görsün,içinizi rahatlatır.
*Bir öğrenci öğretmenin omzunu nasıl ısırır, gözümde canlandiramadimsiz masada otururken mi geldi dişledi, sıraya çıkıp boyunu uzatıp siz geçerken mi kıtladi???
Allah aşkına bunun gerçekten öğretmen olduğuna inandınız mı?
Az önce bir konuda yeni üyelik alıp öğretmenlere saydıran biri vardı. O milletle kafa bulmak için açmıştır. Okul tatildeyken hangi öğrenciyi bulmuş da ısırtmış kendini
Çok küçükmüş, bence de bişey olmaz ama yine de için rahat etsin istiyorsan aile hekimine gidebilirsin.Hahaha cok komik gerçekten
öğrencim 2bucuk yaşında sarılırken ısırdı
Bence sizin buraya danışmanız komik 2.5 yaşında çocuğun başına bişey gelse de mi buraya yazıp ona göre hareket edeceksinizHahaha cok komik gerçekten
öğrencim 2bucuk yaşında sarılırken ısırdı
Allah aşkına bunun gerçekten öğretmen olduğuna inandınız mı?
Az önce bir konuda yeni üyelik alıp öğretmenlere saydıran biri vardı. O milletle kafa bulmak için açmıştır. Okul tatildeyken hangi öğrenciyi bulmuş da ısırtmış kendini
Ağır düzey zihinsel, hiperaktif ya da otistikse ısırabilir. Bir öğretmen arkadaşımı eni konu dövüyordu öğrencisi kriz anında.Eğer köpek eğitmeni değilseniz öğrencinizden bir şey olmaz:)
Ama gidin tetenos aşısı falan vursunlar, madem o kadar panik yaptınız bir doktor görsün,içinizi rahatlatır.
*Bir öğrenci öğretmenin omzunu nasıl ısırır, gözümde canlandiramadimsiz masada otururken mi geldi dişledi, sıraya çıkıp boyunu uzatıp siz geçerken mi kıtladi???
İnsan ağzı mikrop yönünden en pis olanlardan biriymiş, o yüzden tehlikeliymiş aslında acil hemşiresi söylemişti. Ama ben konuya inanmadım.İnsan ısırdığında da aşı yapılıyormuş, komik ama bu şekildeymiş arkadaşlar
Çok düşük ihtimal benceKreş ?
Bu ne ya bide ogretmenim diyorArkadaşlar öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz vs herhangi bir hastalık geçme durumu varmı internetten biraz baktımda acaba panik oldum(
Yorumu sizin atlamaniz ilginc keşke üzerinize alinmasaydiniz.Ayni kafa yapısindaysaniz size de yazık.Utanmasi gereken bu zihniyettekiler.Beyniniz var mi diye test yaptırın aşıdan once cümlesini yazarken utanmadiniz mi ? Ben okurken utandim bu ne IQ'su düşük bir cümle diyeBunun belli bir yaşa getirdiği çocuğu biz eğitip adam etmeye çalışıyoruz iste..
bu da öğretmen olmuş işteNe alaka ya insandan da kuduz geçebiliyorms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?