Öğrencilerime kitaplık

Değer benim çiçeklerime demişsin ya gözlerim doldu resmen
Sen Gerçek bir öğretmensin Tebrik ediyorum seni yürekden

Benim abim ve yengemde öğretmen
Abimin ilk görev yeri çok ama çok kötü bir yerdi
Abim inanılmaz çocuk seven birisidir öğrencilerinin resimlerini cebinde taşır
İlk görev yaptığı köy çok fakir ve gelişememiş bir yerdi
12 yaşında bi öğrencisini babası yaşında adamla evlendirilince abim müthiş etkilenmiş görev yerini değiştirmişti
Neden diyeceksin kaçar gibi oranın insanlarını değiştiremediler 4 öğretmen
Abim cebindel
ki paranın tamamını öğrencileri için harcar sırayla sobanın yanına oturturmuş
Kırık pencereleri kendisi yaparmış
Sabahın 6 sında gidermiş okula sobayı yakıp içeriyi ısıtabilmek için
Ben tokalarıma çok düşkündüm kimseye dokundurtmazdım
Abim geldikçe eksilirdi
Bi gün oturmuş kutudan seçiyor "hayırdır" dedim
Meğer öğrencilerine hediye ediyormuş seve seve vermiştim hepsini
Neler alırdı onlara kıskanırdım bazen
Ben ilkokulda nefret ettim öğretmenlerden orta ve lisede biraz ısındım eğitincilere
Sizlerin üzerine o kadar çok şey düşüyor ki bişeyleri sevdirebilmek için
Gerçek emektarlarsınız....
Geleceği hazırlıyorsunuz en duyarlı ve iyi şekilde olsun diye çabalarınız
Okumayı çok seven birisiyim...

İlkokulda bi kitap vardı yaşadığım yerin kahramanını anlatan
Sınıfta herkes okudu bir ben kaldım sevgili öğretmenimde bir türlü okuma sırasının bana gelmesini sağlamıştı
Bende gidip diğer sınıfın öğretmenine sormuştum kitaplığınız bu kitap var mı diye var diyip çok sevinmişti okuma isteğimi görünce
Meğer onun sınıfında kimse sevesli değilmiş o kitaba istemiştim utana sıkıla İçimden bir ses sevinçden çığlık atarken diğeride bunun için canımın sıkılacağını söylüyordu...
Diğer öğretmen tenefüsde benim sınıf öğretmenime vermiş kitabı bana versin diye
Öğretmenim kabul etmemiş bizim var diye
Tabii sınıfa gelince beni bir güzel fırçalamıştı çok kötü olmuş çok utanmıştım
getirip kitabı resmen yüzüme çarpar gibi fırlatmıştı sırama sessizce alıp koydum çantama 4. sınıf falandım 120 sayfa kitap 1 gecede okudum
Ertesi gün götürüp iade ederken öğretmenime hala sinirli ve tavırlı bir halde bana bu muydu hevesin demişti okuduğuma bile inanmaıştı anlatmıştım kitabı baştan sona
Tek suçum kimseye engel olmadan okumakdı ne fark eder bu sınıfın kitaplığı ya da yan sınıfın halbuki o öğretmen çok sevinmişti okumak isteyişime sohbet bile etti benimle önemli hissetmiştim kendimi kitabı bana ulaştırmak için çabalamıştı birde
Söylediklerimiz ön sıraları işgal eden sayılı zenginin çocukları hariç pek önemsenmeyen bir ilkokul dönemi yaşadım benboshayallersmile

Neyse abimden başlayıp anılara gömüldüm
Ben ne olursa olsun okumazsam nefes alamayacağımı düşünen birisiyim
Ne olursa olsun okumakdan vazgeçmedim
Seviyorum okumayı....

Umarım sende çiçeklerin için düzinelerce kitaba sahip olursun canım...
Elimden geleni yapmaya çalışıcam.....

Öğrencilerini ayırmadan seven öğretmeleri çok seviyorum....

Değer olan bütün eğitimcileri yürekdenalkisalkisalkis

çokkkkkkkkk teşekkür ederim çok güzel ..çok ince ...içten bir paylaşımdı.........yüreğine sağlık canım...........

arkadaşlar adını reklam olmasın diye açıklayamıyorum bir tane site ek olarak aldığım kitaplardan kargo ücreti almayacağını söyledi çok mutlu oldum..pazartesi elimde olurmuş seçtiğim kitaplar.........iyiki duyarlı insanlar var.........

Elinize ulaşan setleri belirtirseniz, ben de, zamanım olduğunda size bildirimde bulunup sizde olmayan setlerden göndermek isterim. Ancak burada gönderilenler belirtilirse, aynısından bir kaç tane olmasın

Elinize ulaşan setleri belirtirseniz, ben de, zamanım olduğunda size bildirimde bulunup sizde olmayan setlerden göndermek isterim. Ancak burada gönderilenler belirtilirse, aynısından bir kaç tane olmasın

canım reklama girmezse belirte bilirim tabiki......şuan atlas ilköğretim 2. sınıf tüm dersler full set özgün yayıncılık okuma seti.......alfa..okuma seti bunlar ve aydan yayıncılık tüm dersler 2 benim aldığım setler.........şu an başka setde yok zaten......teşeeeeeeeeeşekkür ederim

ders kitaplarını devlet bedava vermiyomu???

ders kitaplarını devlet bedava vermiyomu???

ders kitaplarını devlet tabiki veriyor.....ama içerikleri çok zayıf... test tekniği ve soru bankası şeklinde değil.......okulum keçiörede.....ankara keçiören büyük bir ilçe ve çevre koşulları çok iyi olan okullar var..özel okullarıda hesaba katarsak sbsde hepsine karşı yarışacaklar...kendi ailelerinin durumu kötü diye çevre koşulları yetersiz diye neden maça 1 0 geride başlasınlar.........benim vizdanım el vermez.......ben elimden geldiğince en iyisini yapmak için çalışıyorum sadece.........ayrıca amacım benim bir kitap paylaşımı başlatmak değildi...duyarsızlık adına çok morlim bozuktu o gün dertleşme bölümüne yazdım....daha sonra arkadaşlar derdime ortak oldular ve onlar sayesinde bu bölüme taşındı konu....tekrar herkese teşekkür ederim.....

özelden mesaj attım bana ulşaırsanız sevinirim

özelden yazdım ama gönderemedim canım.öncelikle ilgine çok teşekkür edderim.........memnuniyetle kardeş öğrenci bula bilirim... isterseniz sınıfımda hafif düzeyli zihinsel engelli dünyalar tatlısı öğrencim var anneside babasıda hafif düzeyde zihinsel engelli çok kötü bir gece konduda oturuyorlar....baba işsiz bizim buralarda genelde anne ve babalar geçici işlerde çalışıyorlar...çoğu belediyeden aldıkları yardımlarla geçiniyorlar.......benim 2. sınıf yaşları 7 8 9 ......gerçekten çok ihtiyacımız varrrr desteğe tekrar teşekkür ederim......tel no veremiyrum burada kusura bakma adım nihan okulu arayıp öğleden snra bana ulaşa bilirsiiz

nihancım öğrencin hakkında bilgi verirsen yaşı cinsiyeti filan iyi olur

canım adı tunahan yaşı 8 cinsiyeti adındanda anlaşıldığı gibi erkek......istersen kız öğrencide bula bilirim .............istersen sen istediğin kriterleri yaz ona göre bakayım hatta.....

Tamam canım, bu ay içerisinde uygun bir set bulup sana ulaştırmaya çalışıcam, kolay gelsin :)

canım adı tunahan yaşı 8 cinsiyeti adındanda anlaşıldığı gibi erkek......istersen kız öğrencide bula bilirim .............istersen sen istediğin kriterleri yaz ona göre bakayım hatta.....

tamamdır biraz kırtasiye filan ayarlamaya çalışıcağım müsait olduğumda ulaşacağım kolay gelsin

minicik katkım olduysa ne mutlu bana 2 yaşındaki kızım için yaptım ben bunu artık kardes olkulu var onunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…