Öğrencilerime kitaplık

aaaysegulll

öğretmen
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
43
0
36
Ankara
merhabalar......ben bir öğretmenim....geçen sene minicikti çocuklarım 1. sınıf......1.sınıfta okumayı öğretirken onlara 2. sınıfta bir çok kitabımız olacak diye söz verdim....yeni kitapları okuya bilmek için büyük bir azimle okumayı öğrendiler....şimdi 1 hafta sonra okul açılacak ve en fazla kendi çabamla 2 set kitap alabildim.....öğrencilerime kitap temin edeilmek için baş vurmadığım yer ,kuruluş, parti vs..kalmadı.. ama adrese bir tek kitap dahi gelmedi.......şimdi öbür hafta kula geldiklerinde nerede öğretmenim bizim kitaplarımız dediklerinde.... sadece 2 setlik kitapları gösterecem onlara....ve gözlerindeki hüznü seyredecem... hepsi bu kadar mı öğretmenim diyecekler ..cevap veremiyecem çünkü anlatamıyacam onlara ilgisizliği ve nedenlerini....onların dünyası tertemiz çünkü artar sayısı diyecem zamanla üzülmeyin........ama çok acı bir tek kitabın bile gelmemesi çok acı........ ..paylaşmak istedim okuduğunuz için teşekkür ederim

canım benim ya ne güzel bir derdin çilesindesin..inşallah bir sürü kitap bulursun koyacak yer sıkıntısı çekersin..ben de kitapları çok severim..keşke bir işim olsa da maaşımın bir bölümüne kitap alıp sana yollasam..ama maalesef 3 senedir iş aramalarım olumsuz...Allah ım hayırlı bereketli bir iş verse inşallah hep yardım etsem birilerine keşke..dua etmekten başka elimden bişi gelmez inşallah olur canım ..bir de kitapçı sitelere yazsan derim...bir dene bakalım..

YKY bana göndermişti.
Mail atıp biraz da köy öğretmeniyim filan şeklinde acitasyon yapınca gönderiyot.
Acitasyon derken gerçekten köyde çalışıyordum o zaman ciltli kitaplar bile gelmişti.
Umarım hala sağlamdır o kitaplar.

canım teşekkür ederim ilgine umarım gönlüne göre bir iş bulursun......bazı .kitap sitelerinede yazdım canım yanıt olumsuz yada inşallah şimdilik bir cevap vermiyorlardır......

canım ankaranın ufuktepe semtinde görev yapıyorum.....burada gecekondudan yıkma apartmanlardan gelme çocuklar........ailelerin çoğu işsiz....ilgisiz.....yani köydeki celilerim okula daha çok sahip çıkarlardı.......buradakiler çok ilgisiz...ama çocuklar pırıl pırıl işıltı saçıyor......amacım onlar yetişsin.......geleceğe ışık tutsun.......yky ye yazıcam şimdi bakalım gelecek mi

Canım elimden gelen desteği vercem bana özelden ulaş bir ..
Bende öğrenciyim bilirim o hüznü hangi setiCADIARZUalmak lazm yaz ki alıp ulaştırayım sana

Her ay kitap yollarım sana olmazmı set halinde

Arkadaşlarla görüştüm onlarda katkı sağlıcak canım üzülme sen hiççocuklarımız onlarda bizim..

Arkadaşlarla görüştüm onlarda katkı sağlıcak canım üzülme sen hiççocuklarımız onlarda bizim..

canım özel mesaj göndere miyormuşum........mesajın çok mutlu etti inan beni....bugün aldığım en güzel haber buydu adresim Mehmet Örücü İlköğretim Okulu 2-c sınıfı, Kanuni Mh.Bağlum Cd. Ufuktepe Sondurak keçiören ankara
tekrar tekrar teşekkürler.........:enbuyukkk:

Canım elimden gelen desteği vercem bana özelden ulaş bir ..
Bende öğrenciyim bilirim o hüznü hangi setiCADIARZUalmak lazm yaz ki alıp ulaştırayım sana

Her ay kitap yollarım sana olmazmı set halinde
ilköğretim 2. sınıfa uygun gördüğün her türlü kitap uygundur canım.......öğrencilerim çok mutlu olacaklar...........tekrar tekrar teşekkür ederim......büyük bir heyacanla bekliyeceğim kitapları................

Tamam canım sana ulaşcak adresimide verdim sevindirelim kuzucukları:)

duyarlılığına çok teşekkür ederim........bende bugün okula gelen ...yayınevinden bu sene içi kullanılacak ders kitaplarını sipariş ettim...kişi başı 30 milyon tuttu.. kayınvalidemle birlikte ortak karşıladık tüm parayı...mevcut 43 kişi olunca bayağı fazla tuttu....ama değer benim çiçeklerime.....

çok teşekkür ederim........amacım kendimi bu konuda yanlız hissettiğim için....dertleşmekti.....arkadaşlar sağolsun onlar sayesinde yanlız olmadığımı görmek çok güzel......bugünde büyük bir yayı evinden red cevabı aldıydım çok moralim bozulduydu........burada bu mesajı görmek umutlandırdı beni......tekrar teşekkürler..........adresi tekrar yazmak istiyorum mehmet örücü ilköğretim okulu 2-c sınıfı Kanuni Mahallesi Bağlum Caddesi 16.Sokak No:1

KEÇİÖREN/ANKARA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…