- Konu Sahibi aaaysegulll
-
canım teşekkür ederim ilgine umarım gönlüne göre bir iş bulursun......bazı .kitap sitelerinede yazdım canım yanıt olumsuz yada inşallah şimdilik bir cevap vermiyorlardır......canım benim ya ne güzel bir derdin çilesindesin..inşallah bir sürü kitap bulursun koyacak yer sıkıntısı çekersin..ben de kitapları çok severim..keşke bir işim olsa da maaşımın bir bölümüne kitap alıp sana yollasam..ama maalesef 3 senedir iş aramalarım olumsuz...Allah ım hayırlı bereketli bir iş verse inşallah hep yardım etsem birilerine keşke..dua etmekten başka elimden bişi gelmez inşallah olur canım ..bir de kitapçı sitelere yazsan derim...bir dene bakalım..
YKY bana göndermişti.
Mail atıp biraz da köy öğretmeniyim filan şeklinde acitasyon yapınca gönderiyot.
Acitasyon derken gerçekten köyde çalışıyordum o zaman ciltli kitaplar bile gelmişti.
Umarım hala sağlamdır o kitaplar.
nerede öğretmenlik yapıyorsun?
ankara ufuktepenin bir okulunda.........sen nerede görev yapıyorsun........
ben de maraştayım ayşegül.
Canım elimden gelen desteği vercem bana özelden ulaş bir ..merhabalar......ben bir öğretmenim....geçen sene minicikti çocuklarım 1. sınıf......1.sınıfta okumayı öğretirken onlara 2. sınıfta bir çok kitabımız olacak diye söz verdim....yeni kitapları okuya bilmek için büyük bir azimle okumayı öğrendiler....şimdi 1 hafta sonra okul açılacak ve en fazla kendi çabamla 2 set kitap alabildim.....öğrencilerime kitap temin edeilmek için baş vurmadığım yer ,kuruluş, parti vs..kalmadı.. ama adrese bir tek kitap dahi gelmedi.......şimdi öbür haftakula geldiklerinde nerede öğretmenim bizim kitaplarımız dediklerinde.... sadece 2 setlik kitapları gösterecem onlara....ve gözlerindeki hüznü seyredecem... hepsi bu kadar mı öğretmenim diyecekler ..cevap veremiyecem çünkü anlatamıyacam onlara ilgisizliği ve nedenlerini....onların dünyası tertemiz çünkü artar sayısı diyecem zamanla üzülmeyin........ama çok acı bir tek kitabın bile gelmemesi çok acı........ ..paylaşmak istedim okuduğunuz için teşekkür ederim
Arkadaşlarla görüştüm onlarda katkı sağlıcak canım üzülme sen hiççocuklarımız onlarda bizim..
ilköğretim 2. sınıfa uygun gördüğün her türlü kitap uygundur canım.......öğrencilerim çok mutlu olacaklar...........tekrar tekrar teşekkür ederim......büyük bir heyacanla bekliyeceğim kitapları................Canım elimden gelen desteği vercem bana özelden ulaş bir ..
Bende öğrenciyim bilirim o hüznü hangi setiCADIARZUalmak lazm yaz ki alıp ulaştırayım sana
Her ay kitap yollarım sana olmazmı set halinde
Tamam canım sana ulaşcak adresimide verdim sevindirelim kuzucukları:)
Tamam canım sana ulaşcak adresimide verdim sevindirelim kuzucukları:)
harika............çok sevindim bu mesajlara...ben de teşekkür edrm canım o çocuklar için...gelecek için...daha çok kitap daha çok yardımlar yağsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?