- Konu Sahibi aaaysegulll
nihan hanım tunahan için bir minik bir paket gönderdim bugün okul adresinize bir tanıdık vasıtasıyla takip eder beni bilgilendiriseniz sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nihan hanım tunahan için bir minik bir paket gönderdim bugün okul adresinize bir tanıdık vasıtasıyla takip eder beni bilgilendiriseniz sevinirim
ben de ingilizce öğretmeniyim ve örnek k.tap dağıtan kırtasiyelerdekiler ya da yayın evleriyle uğraşıyorum. dün bi yayın evini aradım örnek kitap gönderecek. isteyince reddetmiyolar genelde ama kitap seti için aynısı söz konusu değil sanırım. bi eğitimci olarak da seni saygıyla selamlıyorum
canım buralarda örnek kitap sıkıntısı olmuyor genelde.......yayınevleri ders kitabı getiriyor....adresini bana yaz ingilizce ile ilgili fazla kaynak gelirse göndereyim sana........burada sıkıntı o kitapları kullanamamak sürekli takipteler......fotokopi çekiyolarmı çoğaltıyorlar mı diye........öğrencilerin durumuda malum....alamıyorlar .kitplar çok pahalı geliyo onlara.........haklılarda.benim bir çok öğrencim belediyeden aldıkları yardımla geçiniyorlar.........okuma kitabı istediğim bir çok yerden red cevabı aldım en son gene set aldım.........50liraya....ne oldu dersin. set özürlü çıktı .hep sayfaları ayrıldı şimdi zımbaladık öğle kullanıyoruz.....bendende sana saygılar canım
teşekkür ederim cnm. şu anda konya hüyükteyim, örnek kitap gelmiyo buraya ama tokat niksarda fazlaca gelen kitaplardan birer tane kendime almıştım gittiğim yerde kullanırım diye.iyiki de almışım çünkü buraya hiç gelmiyo. iyi niyetinden dolayı çoook ama çok teşekkür ediyorum. branş öğretmeni olduğum için hikaye kitapları falan fazla yok ama 4lerin dersine giriyorum, sınıf öğretmenlerine bi sorayım bakayım. fazladan varsa ellerinde falan onlardan alıp yollayayım sana yerimseniben
aa merhaba hocam ben de konya karaali kasabasında öğretmenlik yapıyorum yakınmışız. bizim okulda da kitap sorunu var malesef((
karaali kasabası nerd?? ben buraya yeni taşındım da :) beyşehir harici bi yer bilmiyorum eyvahedigeldismile