• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrencilerime kitaplık

nihan hanım tunahan için bir minik bir paket gönderdim bugün okul adresinize bir tanıdık vasıtasıyla takip eder beni bilgilendiriseniz sevinirim

nihan hanım tunahan için bir minik bir paket gönderdim bugün okul adresinize bir tanıdık vasıtasıyla takip eder beni bilgilendiriseniz sevinirim

öğrencim adına teşekkür ederim......ama bugün bana kimse ulaşmadı.........artık pazartesi ulaştı haberi veririm inşallh......gerçekten çok mutlu oldum teşekkür ederim

canım ççççççççoooook teşekkürler.paket bugün elime ulaştı.ve tunahana verdim kendisi inanılmaz mutlu oldu.tekrar tekrar teşekkür ederim......fotosunu çektim yükleyemedim yükleyince burada yayınlarım tekrar teşekkürler

elinize ulaşmasına çok sevindim keşke o an gözlerindeki ışıltıya bende tanık olabilseydim bence bir çocuğun mutluluğu dünyalara bedel ne dersinizopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kesinlikle pakete sarılışı çok hoştu.......bir yandan burnunu çekiyo.......bir yandan pakettekilere bakıyo........kalemlere boyalara bayıldı..........tekrar teşekkürler

bugün 10 tl kitap parası gönderen arkadaşıma canı gönülden teşekkür ediyorum...........burada olmaktan çok mutluyum.. iyi ki kadınlar kulübüne üye olmuşum..duyarlılık inanın çok güzel..tekrar teşekkürler

Keşke öğrenci olmasam da yardım edebilsem ben de :(
Ama bir umut belki bursum çıkarsa yardım edebilirim ben de...
Çocukların mutluluğu kadar güzel başka ne olabilir ki...

arkadaşlar meb dan eğer resmi yazı göndere bilirsem kitap gelecekmiş..ama resmi yazı olayı biraz zorlayacak okul ilçeye ilçe ile ilde mebe göndercek..........yani biraz zor olacak ama ben hala ümidimi yitirmedim

ben de ingilizce öğretmeniyim ve örnek k.tap dağıtan kırtasiyelerdekiler ya da yayın evleriyle uğraşıyorum. dün bi yayın evini aradım örnek kitap gönderecek. isteyince reddetmiyolar genelde ama kitap seti için aynısı söz konusu değil sanırım. bi eğitimci olarak da seni saygıyla selamlıyorum ;)

ben de ingilizce öğretmeniyim ve örnek k.tap dağıtan kırtasiyelerdekiler ya da yayın evleriyle uğraşıyorum. dün bi yayın evini aradım örnek kitap gönderecek. isteyince reddetmiyolar genelde ama kitap seti için aynısı söz konusu değil sanırım. bi eğitimci olarak da seni saygıyla selamlıyorum ;)

canım buralarda örnek kitap sıkıntısı olmuyor genelde.......yayınevleri ders kitabı getiriyor....adresini bana yaz ingilizce ile ilgili fazla kaynak gelirse göndereyim sana........burada sıkıntı o kitapları kullanamamak sürekli takipteler......fotokopi çekiyolarmı çoğaltıyorlar mı diye........öğrencilerin durumuda malum....alamıyorlar .kitplar çok pahalı geliyo onlara.........haklılarda.benim bir çok öğrencim belediyeden aldıkları yardımla geçiniyorlar.........okuma kitabı istediğim bir çok yerden red cevabı aldım en son gene set aldım.........50liraya....ne oldu dersin. set özürlü çıktı .hep sayfaları ayrıldı şimdi zımbaladık öğle kullanıyoruz.....bendende sana saygılar canım

canım buralarda örnek kitap sıkıntısı olmuyor genelde.......yayınevleri ders kitabı getiriyor....adresini bana yaz ingilizce ile ilgili fazla kaynak gelirse göndereyim sana........burada sıkıntı o kitapları kullanamamak sürekli takipteler......fotokopi çekiyolarmı çoğaltıyorlar mı diye........öğrencilerin durumuda malum....alamıyorlar .kitplar çok pahalı geliyo onlara.........haklılarda.benim bir çok öğrencim belediyeden aldıkları yardımla geçiniyorlar.........okuma kitabı istediğim bir çok yerden red cevabı aldım en son gene set aldım.........50liraya....ne oldu dersin. set özürlü çıktı .hep sayfaları ayrıldı şimdi zımbaladık öğle kullanıyoruz.....bendende sana saygılar canım

teşekkür ederim cnm. şu anda konya hüyükteyim, örnek kitap gelmiyo buraya ama tokat niksarda fazlaca gelen kitaplardan birer tane kendime almıştım gittiğim yerde kullanırım diye.iyiki de almışım çünkü buraya hiç gelmiyo. iyi niyetinden dolayı çoook ama çok teşekkür ediyorum. branş öğretmeni olduğum için hikaye kitapları falan fazla yok ama 4lerin dersine giriyorum, sınıf öğretmenlerine bi sorayım bakayım. fazladan varsa ellerinde falan onlardan alıp yollayayım sana yerimseniben

teşekkür ederim cnm. şu anda konya hüyükteyim, örnek kitap gelmiyo buraya ama tokat niksarda fazlaca gelen kitaplardan birer tane kendime almıştım gittiğim yerde kullanırım diye.iyiki de almışım çünkü buraya hiç gelmiyo. iyi niyetinden dolayı çoook ama çok teşekkür ediyorum. branş öğretmeni olduğum için hikaye kitapları falan fazla yok ama 4lerin dersine giriyorum, sınıf öğretmenlerine bi sorayım bakayım. fazladan varsa ellerinde falan onlardan alıp yollayayım sana yerimseniben

aa merhaba hocam ben de konya karaali kasabasında öğretmenlik yapıyorum yakınmışız. bizim okulda da kitap sorunu var malesef:(((

Back