Öğrenciler Kulübü

maalesef ben de hala öğrenciyim yaaa ne zaman biticek bu üniversite çilesi.son yıllarımmm ama yine de sevmiyorummm

biter biter kaydirigubbakcemile3

şimdi herkes "özleyeceksiniz bu günleri "diyor ama bakalım hihoyyyt

slm kızlar bende öğrenciyim...:lepi:
bu arada kaymakamlık sınavına girmek istiyorum.
kpss b-c grubundan barajı aşıp kaymakamlık sınavına girilebiliyor mu? yoksa a grubundan tekrar mı gireceğim?
bilen var mı aranızda...

merhaba arkadaşlarrrrrr öğrenci kulübünde olduğum için ben de çok mutluyum.ben ankara üni. iletişim fakültesi radyo sinema tv öğrencisiyim. size bi yardımım dokunursa daha daha mutlu olurum.sizin de yardımlarınızı bekliyorum yerimseniben:dance:yerimseniben

slm kızlar ben eşit ağırlık öğrencisiyim.. tm ciler nasıl ders çalışıyorsunuz ders çalışma yöntemleriniz neler??

slm arkadaşlar bende öğrenciyim
önlisans okuyorum
2009 dgs ye gircem inş kazanırım varmı aranızda benim gbler

merhaba arkadaşlar bende 2 yıllık muhasebe bitirdim bu yaz şimdide açıköğretim işletmeden devam etcem inşallah:)

merhabalar bende zonguldak karaelmas üniversitesi matematik bölümü 2.sınıf öğrencisiyim.varsa karaelmaslı tanışmak isterimm

15eylülde denizlide halkla ilişkiler okumaya başlıycam halkla ilişkiler okuyan varsa beni bilgilendirebilirmi?

herkes hosgelmıs kulubumuzun ne cok uyesı oldu ama bende dahıl herkes unutuyor burayı malesef

Selam herkese:) Edebiyat öğrencisiyim ikinci sınıfa geçtim öss'ye hazırlananlara moral verebilirim iki kez öss'ye girdim ikincisinde kazandım.Edebiyatla da basınız derde girerse işte geldim burdayım:teselli:

slm bende 2 yıllık muhasebe okudumsıkdı devamını acıktan okuyacam elımden geldıgı kadar yardımcı olabılırım arkadaslar

slm bende geldimmm.. bu sene lise bitti. maglum öss.. celal bayar kazandım . 22 baslıcam =)

günaydın herkese yeni geldim buraya. bende 2 senedir össye giriyorum yerleşemedim ek kontenjanları bekliyorum 8 ekimi inşallah yerleşirim bir yerlere artık üniversiteli olayım bende yaaaa.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…