okul bittide kurtulsam yaww hazirnada finaller var kızlar mideme kram girmekten ölcem yani en sonudna( mideme vuruo öyleceee Allah kolaylık versın tum ogrencılere hee bu sınır stres için napmak laızm bilen varmı.. ozellıkle mide kramları için?
slm arkadaşlar bnde dha yeni gördüm we hemen katıldm. bu yıl lise3 olucam inşallah, tm bölümünde okuyorum we sizlere bişey sorucam ben işletme enformatiği okumayı düşünüyorum acaba bu bölüm konusunda sizinde bildiklerinz war mı yardmcı olursanız sewinirimm=))
merhabalar kızlar:)böyle bir kulubun olması cok hosuma gitti..bende üniverstede okuyorum bölümüm genetik ve biyomühendislik.çok popüler olduğu için yazma gereği duydum size istediğiniz kadar yardım edebilirim bu konuda=)
selam kızlar hepinize bende bir öğrenci olarakdestek vermek istedim bu kulübe..kurucumuza teşekkür ediyoruma.s.yerimseniben ben bankacılık bölümü 3.sınıf öğrencisiyim başken ünv'de..okulu sevmem pek ama bölümümü ve daha da önemlisi öğrenciliği çok seviyorum nedensesırnaşık şeysırnaşık şey sevgiyle kalın:enbuyukkk: