Öğrenciler Kulübü

öğrenci arkadaşlarım Allah hepimizin yardımcısı olsun,işimiz çok zor

okul bittide kurtulsam yaww hazirnada finaller var kızlar mideme kram girmekten ölcem yani en sonudna( mideme vuruo öyleceee Allah kolaylık versın tum ogrencılere hee bu sınır stres için napmak laızm bilen varmı.. ozellıkle mide kramları için?

ben de geldim a.s.
bazen bezdirse de Dünyanın en güzel mesleği öğrenci olmak :sm_cool: özellikle finallerin bitmişse :teytey:

selamm kızlarrrr...bende katıldım aranızaaa artık:1rolleyes: başkent ünv.bankacılık bölümünde okuyorumm..okulumdan nefret ediyorumm ama olsunn..yaşasın öğrencilikk yaşasın tatill:dance::dance::enbuyukkk:

Selam kızlaaar bende geldim:lepi:
Hukuk son sınıfa geçmiş bulunmaktayım
1 senem kaldı öğrencilik hayatıma veda etmeyesenağlama

slm arkadaşlar bnde dha yeni gördüm we hemen katıldm. bu yıl lise3 olucam inşallah, tm bölümünde okuyorum we sizlere bişey sorucam ben işletme enformatiği okumayı düşünüyorum acaba bu bölüm konusunda sizinde bildiklerinz war mı yardmcı olursanız sewinirimm=))

ben de bu yıl lise 3 olucam:=) fen bölümündeyim genetikçi olmak istiyorum:=) bu arada aranıza hoşgeldim:=)

selamlar bende katıldım aranıza :) taze lise mezunuyum ve üniversiteye başlicam inş. sabırsızlıkla onu bekliorm :sm_cool:

merhabalar kızlar:)böyle bir kulubun olması cok hosuma gitti..bende üniverstede okuyorum bölümüm genetik ve biyomühendislik.çok popüler olduğu için yazma gereği duydum size istediğiniz kadar yardım edebilirim bu konuda=)

selam kızlar hepinize bende bir öğrenci olarakdestek vermek istedim bu kulübe..kurucumuza teşekkür ediyoruma.s.yerimseniben ben bankacılık bölümü 3.sınıf öğrencisiyim başken ünv'de..okulu sevmem pek ama bölümümü ve daha da önemlisi öğrenciliği çok seviyorum nedensesırnaşık şeysırnaşık şey sevgiyle kalın:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…