Öğrenciler Kulübü

slm arkadaşlar bende öğrenciyim bu yıl son yılım lisede...hihoyyytbakalım össye hazırlanıyoruz artık maraton bizi beklio......sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile5

hheee pardon canım genelde ıstanbulda oturyor oluyor sakaryadakılerde ondan sordum ben turk edebıyatındayım canım ya sen

evet genelde hep öyle oluyor.alışkınım ben bu sorulara canım :1rolleyes:
ben matematikteyim
peki sen istanbulda mısın

ewet canim isatnbulda yasiyorumm guzel sehir burasi ya gel beklerizzz:)

istanbulun güzelliğine şüphe yok zaten :) ama benim gibi sessizlik hastası biri için fazla kalabalık ve gürültülü
ayrıca ben de Sakaryaya beklerim :)

sağol canım..hihoyyyttüm öss ye gireceklere inşallah....kaydirigubbakcemile5
2kere girdim ÖSSye.eğer biraz cesaret etseydim 3te olacaktı:1rolleyes: o yüzden dualarım her zaman ÖSS ye girecek öğrencilerle:1hug:

sessizlik hastasimisin? Kiz bu yasta ne sessizligi allah askina gel istanbula ascik ges dolas valla saol canim davetin icin ben cikiyorum simdi yarin falan gorusuruz insallah

sessizlik hastasimisin? Kiz bu yasta ne sessizligi allah askina gel istanbula ascik ges dolas valla saol canim davetin icin ben cikiyorum simdi yarin falan gorusuruz insallah

gezip dolaşıyorum zaten de sıkışık trafik sinirimi bozuyorsırnaşık şey ben sakaryada ki o bi anlık sıkışık trafikte sinirleniyorum,orada hiç dayanamam sırnaşık şey
ama tabi ki gezerim:lepi:

maalesef ben de hala öğrenciyim yaaa ne zaman biticek bu üniversite çilesi.son yıllarımmm ama yine de sevmiyorummm

insanın en güzel yılları öğrencilik yıllarıdır deniliyor hep, muhtemelen de haklılar mezun olunca iş güç derdi, arkasından evlilik çoluk çocuk derken hayat derdi insanı iyice sarıyor, sorumluluklar biniyor insanın üzerine..
ama ben çok sıkıldım artık öğrenci olmaktan..sınavlar dersler devamlı olarak bir sinir stres..ama benim en çok yakındığım kısım ailesinden uzakta olan öğrenciler için kaçınılmaz olan göçebe yaşam şekli..
benimki ekstradan öyle oldu gerçi 4 senedir istanbulun 8 ayrı semtinde yaşadım, ama ne kadar da olsa insan bikaç parçaya bölünüyor..ne tam anlamıyla okulunuzun olduğu yere ait olabiliyorsunuz ne de ailenizin olduğu yere ait kalabiliyorsunuz..o yüzden artık mezun olup, iş hayatına atılıp hayatımı bi rutine bağlamak istiyorum mümkünse..yerim yurdum belli olsun evleniyim barklanıyım hatta mümkünse çoluk çocuğa karışayım:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…