• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğrenciler Kulübü

selam kıslarrrrrrr böyle bir topic bensiz olurmu heççlaelaelaelaelae.ben geçen yıl liseden mezun oldum puan fena diildi ama tekrar denemek istedim ve bu yıl tekrar öss ye girdim bugünde tercihleri yaptım gönderdim artık şansıma nere çıkarsa bakalım:1rolleyes:.ee herkese merhaba dostlarr.a.s.a.s.
:dance::dance::dance::dance::dance::dance:.

:nazar: selam kızlar hepinize bende bir öğrenci olarakdestek vermek istedim bu kulübe..kurucumuza teşekkür ediyoruma.s.yerimseniben ben bankacılık bölümü 3.sınıf öğrencisiyim başken ünv'de..okulu sevmem pek ama bölümümü ve daha da önemlisi öğrenciliği çok seviyorum nedensesırnaşık şeysırnaşık şey sevgiyle kalın:enbuyukkk:

anaaa burdada mı sen kıssslülülülülülü:roflol: başkent demişsin bende orayı tercihe yazdıydım ama son anda sildim özel 1 tek o vardı ama vazgeçtik hepsi devlet ya bakalım nere olursafisfisfis.ee nasılsın bakalıma.s.

Selam gençlik ben geldim!
Ben üniversite öğrencisiyim. Türkçe Öğretmenliği, üçüncü sınıftayım.
Bu arada şunu itiraf edeyim ki okul iyi, hoş, güzel ama sınavlar da olmasa daha iyi olacak ama değil mi?:P

sLm ben Lise 3 deyim tm bölümündeyim beNde aranıza girmek istedim :1hug: ben yeni üyeyim de düN üye oLdum :1hug:

Slm arkadaşlar, artık bende burdayım :1closedeyes:
bende lise öğrencisiyim lise 3 bu yıl yabancı dil bölümündeyim:lepi:
inş ingilizce öğretmenliği okucm:icecream:
inş hepimiz istediğimiz yerlere geliriz...sengözlerimebaksanab

..$€L!n..;3492608 .!.:
Slm arkadaşlar, artık bende burdayım :1closedeyes:
bende lise öğrencisiyim lise 3 bu yıl yabancı dil bölümündeyim:lepi:
inş ingilizce öğretmenliği okucm:icecream:
inş hepimiz istediğimiz yerlere geliriz...sengözlerimebaksanab

aferiN benim kuzuma :1hug: beNde inşaLLh iç mimar oLcamm yanLş oLmasıNN şakkıdı:lepi:

bende bu sene üniversiteye başlıorum arkadaşlar iktisat okucam.gerektiğinde yardımcı olabilirim düşünen arkadaşlar olursa :)

selam kızlarrr bende öğrenciyim beni de alırmısınız aranıza:asigim:.inşaat mühendisliği 2.sınıf öğrencisi oldum çok şükür.:teytey:

selam kızlar ben de geldim.iktisat okuyorum.yardımcı olabilcegim bişy olursa sevinirima.s.

öhümm qençlik ben qeLdim lise 3 e geçtim ticaret lisesi bilg muhasebe bölümündeyim sefiorm sizi

upss! aramıza hoşgeldin umarım ii vakit geçirirsin

öhümm qençlik ben qeLdim lise 3 e geçtim ticaret lisesi bilg muhasebe bölümündeyim sefiorm sizi

upss! aramıza hoşgeldin umarım ii vakit geçirirsin

teşekkürLer dün üye oldum ama baya bi sevdim şuanda kimseyi tanımıyorum kuzenlerim dışında ama zamanla tanışırm inşallah tanıştığıma m.oldum ben rüya sanırım senin adında eLif :1hug:

slm kızlar bende bu sene baslıcam istanbul üniversitesinde galiba jeoloji mühendisi olcm.inşaat mühendisi olan arkadasım bende çift anadal yapmayı düşünüyorum inşaat mühendisliğne zor olurmu sence?

teşekkürLer dün üye oldum ama baya bi sevdim şuanda kimseyi tanımıyorum kuzenlerim dışında ama zamanla tanışırm inşallah tanıştığıma m.oldum ben rüya sanırım senin adında eLif :1hug:

evet cicim ismim eLif memnun oldum rüyacım :) :1rolleyes::1hug:

kızlar nerdesinizfisfisfis:uhm: ders mi çalışıosunuz tatilde :lepi:sırnaşık şey :dilcikar::teytey:a.s.:roflol:

Back