• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluşuma Yaptığım Kapı Süsü ve Şekerliği

ATA_SEVEN

YolumuzunGüneşi Önderimiz
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
802
2
96
Samsun
yakında oğluşum sağlıkla gelicek inşallah :Saruboceq:

örgüden pek anlamam bari bebeğimin şeker hazırlıklarını kendim yapim dedim

nasıl olmuş sizce

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Çok beğendim ellerinize sağlık,çok şirin gözüküyor :) Bayılırım böyle şeylere bayanssulusmile Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız?

canım bebeğini sağlıkla alırsın kucağına inşallah çok güzel olmuşş bayıldımm ellerine sağlıkk

teşekkür ederim canım amin inşallah :Saruboceq:

QUOTE=gi.em;14793466]Çok beğendim ellerinize sağlık,çok şirin gözüküyor :) Bayılırım böyle şeylere bayanssulusmile Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız?[/QUOTE]

anlatırım tabi de hangisi mesela....

gördüğün malzemelerin hepsini temin ettim gerisi hayal gücü canım...

kelebek oğlumun süslerini kelebek temalı yaptım ..

takıldığın yer varsa sorarsın aklinialirimsmile

Şu alttaki tekerleklere takıldım ben,onları nasıl sabitlediniz,silonla mı? bilmiyorumkismile birde neden temin ettiniz ben böyle şeyleri yapmaya heves ederim ama kafamdakiler hiç bulamamda

hepsicok güzel olmuş ellerine sağlık.başka bi forumda bebekler için avize vardı.onuda yapabilirsen cok güzel kombine etmiş olursun balona tutkallı ipi sarıp kurutuyosun snrasında da süslüyosun.yakında oğluma yapacagım bende..

Şu alttaki tekerleklere takıldım ben,onları nasıl sabitlediniz,silonla mı? bilmiyorumkismile birde neden temin ettiniz ben böyle şeyleri yapmaya heves ederim ama kafamdakiler hiç bulamamda

hııı canım puset şeklinde ki şeker sepetini hazır aldım 15 tl...süslemesini ben yaptım tekerleri sabit değil... boshayallersmile

QUOTE=Zeos;14798770]hepsicok güzel olmuş ellerine sağlık.başka bi forumda bebekler için avize vardı.onuda yapabilirsen cok güzel kombine etmiş olursun balona tutkallı ipi sarıp kurutuyosun snrasında da süslüyosun.yakında oğluma yapacagım bende..[/QUOTE]

delikafadulden aaa evet olabilir gerçekten hemde süper olur kelebekli avizesiyle ..

sağol canım mutlaka bakıcam aklinialirimsmile sende oğluşuna yaptığının örneğini koyarsın artık sositososito

çok güzeller ellerinize saglık rabbim kucagınıza alacagınız günüde göstersin

Çok güzel olmuşlar gerçekten ellerinize saglık.
Kelebek ve şekerlik harika olmuş.
Pusetin boyutu ne kadar?
Ve siz kelebeği sadece halka olarak mı alıp süslediniz?

Çok beğendim ellerinize sağlık

cok guzller..elinize saglik..

çok güzeller ellerinize saglık rabbim kucagınıza alacagınız günüde göstersin

amiin iyi dilekleriniz ve beğeniniz için teşekkür ederim.

Çok güzel olmuşlar gerçekten ellerinize saglık.
Kelebek ve şekerlik harika olmuş.
Pusetin boyutu ne kadar?
Ve siz kelebeği sadece halka olarak mı alıp süslediniz?

teşekkürler canım pusetin eni ortalama 30 cm civarı boyu 15 cm civarı zaten hazır oldukları için genelde standartdır ..

ve evet kelebekleri tek alıp kendim istediğim şekilde yerleştirdim..

çok güzeller, sağlıkla gelir inşallah

amiinn canım teşekkürler

Back
X