• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Oğluşuma isim...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun adı hangisi olsun?

• Alp Kutay

OY: 18 23,7%
  • Kuzey

OY: 38 50,0%
  • Uygar

OY: 20 26,3%

• Ankete Katılan
    76
yeğenimin adını ben koydum çağan
kendi oğlum olursa ilerde "cem uras"koymayı düşünüyoruz.
Bunları da önerebilirim..
.

alp kutayı çok beğendım. kutay da alp de ayrı ayrı çok hoş isimler birleşince de güzel olmuş. benım favori ismim uras..

İki isim çocuk için ileri de sorun ve normal yaşamını da etkileyecek bi unsur olucak.
Kuzey ve uygar isimleri bana uzak geldi çok ama arasında tercih yapmak gerekirse sanırım KUZEY

oyumu kutaya veriyorum.. benim bi oğlum olursa adı emir olsun istiyorum eşim ömer oğlum da emir olsun :))))

ALP KUTAY olsun.....Kuzey son zamanlarda çok fazla konuluyor........sağlıkla kavuşun bebeğinize....

bende uygar ve çağdaş isimlerini beğeniyorum ama eşim pek hoşlanmadı bu isimlerden kuzeye gelince güzel ama son dönem bebeklerinde çok kullanlıyo ve bi sürede kullanılmaya devam edilecek gibi çocuklar ilkokula başlayınca bi sürü ege efe kuzey olacak sanırım sınıflarda tabi bu beim düşüncem sağlıcakla büyüsünler inşallah..

Evet haklısınız, ben de kuzeyi çok beğenmeme rağmen tek düşündüğüm artık birçok kişinin bu isme yönelmesi.Bir ara sırf bu yüzden vazgeçmiştim bu isimden ama sonra yine geri dönüş yaptım.
Bir de eşim de ben de karadenizliyiz, kuzey ismi bu yüzden bana anlamlı geliyor ama bakalım son kararımız ne olacak.
Bu arada herkese önerileri için çok teşekkürler....

Yağızı da düşünmedik değil.Ama anlamı esmer, kara kaşlı, kara gözlü yiğit delikanlı demekmiş.Ama bizim oğlan çok çok büyük bir ihtimalle sarışın ve bayaz tenli olacak :))
Her isme bir bahanemiz var anlayacağınız :))

Oğlum 20 mart pazar günü , 35+3 te erken doğumla dünyaya geldi.Hepinize katılımlarınız için çok teşekkürler.Şimdi küvözde, iyi olacağı günleri dört gözle bekliyoruz.İsmini "kuzey" koyduk...

Back
X