benim oğlumun adıda BARKIN bi oneride benden
ARIN ismide güzelmiş....
bende önereyim...ayaz veya aras...
diğer 3 isimdende uygar hoş..kuzeyde favorim ama uygar ı yeni duyduğum için tercih ettim...sağlıcakla kavuşun oğluşunuza...
Benim 3,5 aylik oglusumun adi da Emek... Insani insan yapan en degerli kavram oldugunu dusundugumuz icin koyduk...
bende oğlum olursa inş. DURUKAN koycam kısmet olursa.bilmem hoşuna gidermi bu isim
çağan oğlumun ismi.Çınar ismini de seniyorum. Belki size fikir olur
canım, benim oğlumun ismide kuzey.bence güzel bir isim ama duyanlar kuzey güney doğu batı diyorlar.bence bebeğini ismi dalga geçilecek bir isim olmasın.benim şu an bebeğim 7,5 aylık ve ilerde dalga geçerlerse diye düşünüyorum.normalde biz asrın kuzey diye düşünüyorduk.yani babamız kuzeyi bende asrını beğeniyordum hatta eşimde asrın kuzey koyalım dedi ama ben tek isim olmasını istediğim için sadece senin beğendiğin isim olsun dedim.çünkü biz ilk hamile kaldığımda kız olursa ismini ben koyacaktım erkek olursa o koyacaktı öle anlaşmıştık.bence uygar ismi güzel.kültürlü, eğitimli, görgü kurallarına uyan, medeni.anlamıda çok güzel.
Kızlar tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz, belki buraya yazdığım isimlerin hiçbirini beğenmeyeceksiniz ama en azından içlerinden birini seçip bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Oğlum doğdu doğacak ama hala bir ismi yok
1.Alp Kutay
2.Kuzey
3.Uygar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?