- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seviyesizlesmenize gerek yok. Bu sekilde yorum yapan birisine ne desem boş. O yüzden bi daha yorum yapmanızı asla istemiyorum.Siz g..rizekalı olabilir misiniz? O ne biçim konu başlığı ya !
hadi hayırlı güzel haberlerle gel inş..Dün MR ve EEG çekildi oğlumun haftaya nöroloji uzm.göstercez inş.bisey çıkmaz dua edin olurmu.?
Dün MR ve EEG çekildi oğlumun haftaya nöroloji uzm.göstercez inş.bisey çıkmaz dua edin olurmu.?
Siz g..rizekalı olabilir misiniz? O ne biçim konu başlığı ya !
Siz g..rizekalı olabilir misiniz? O ne biçim konu başlığı yza !
EEG CD verildi ama MR ankaradamisin okutulup geliyor buraya.Biz ilcedeyiz o yüzden.Ama eşim daha erkene almak için uğraşacak.
Bu ayın 17 sinde MR ve EEG Çekilece. Oğlumun. inşallah temiz çıkar. Erken doğduğu için de gelişim geriliği olur çocukta dedi Dr. Gelişmeleri yine sizinle paylaşacağım.Şimdiden hepinize çok tesekkur ederim bana verdiğiniz destek için.
Bu ne saçma yorum. Bu bir hastalık ismi, siz anlamıyorsanız sorun sizde.Siz g..rizekalı olabilir misiniz? O ne biçim konu başlığı ya !
Mrb arkadaşlar . Konu sahibi olarak sizi gelismelerden haberfar etmek istedim.Moralim çok bozuk kafam karmakarışık . Oğlumun MR ve EEG sini çocuk norolojisine uzmanına gösterdik. Mr da Bebeğimin beyninin sol tarafında biraz hasar olduğunu, bunun da iyi bir fizik tedavi gerektirdiğini , ayrıca oğlumun akranlarına gore gelişim geriliği gösterdiğinden ilerde SRREBRAL PALSİ olabileceğini , bu yüzden zihinsel olarak da bir kusurunun kalabileceğini söyledi.Fakat EEG nin güzel çekilmedigini tekrar cektirmemiz söyledi.Kesin bir tanı koyabilmek için MR ve EEG nin birbirini desteklemesi gerekiyormus.Yanı Dr olabilirler le konuştu . Ayrıca benim bebeğim 35 haftalık doğduğu için zaten gelişmesi geç olabilir bunu Biliyorum ama Dr söylediği zihinsel bir kusurunun kalması yada kalmamasıni anlayabilmemiz için oğlumun ilerleyen zamanlarda ki gelişimini takip etmemiz gerekiyordu yanı arayi kapatabilir de iki yaşına na kadar normal gelisme sureci sergilerse zihinsel ve r sorun yok demekmiş s.Offffff ama biz bide ankara Hacettepe de bi nöroloji uzm.na goturmeyuse dusunuyoryz.Felaket moralim bozuk ....