arkadaslar bgn öğrendim bebişimi minik bi oğlum olacak inş Allah' ın izniyle tabii çok değişik pek duyulmamış isim arıyorum haliyle internetten yada kitaplardan bulamadm sizlerden yardım istiyorum..şimdiden sağolun ilginiz için:CüvCüv:
Biz utku düşünüyoz nasıl sizce.. Daha ortada utku mutlu yok ama nesse:)
tayanç değişik anlamı ne acaba güze bi isimmiş?
kızlar aybars nasıl fazla duyulmuş bi isim mi sizce onu düşünüyouz şimdide:)
canm allah kolaylık versin doğunmuda canm duyulmamış isitiyosun ama anlamıda güsell olsun kayra ,eymen,emir,efe,orkun,cenker,eren,beren bunlar güsell aklıma gelirse değişik isim yazarım:1ninca:arkadaslar bgn öğrendim bebişimi minik bi oğlum olacak inş Allah' ın izniyle tabii çok değişik pek duyulmamış isim arıyorum haliyle internetten yada kitaplardan bulamadm sizlerden yardım istiyorum..şimdiden sağolun ilginiz için:CüvCüv:
canm kayra ismi erkeğede konuyo kızada anlamıda allahtan gelen ihsan iyilk ...bende böyle biliyorumsengözlerimebaksanabarkadaslar kayra kiz ismi degilmi?
Arkadasim hamileyken kiz olacagini ögrendi ve kayra ismini koyacakti. ama vazgecti. cünkü arapcada gayra diye okunuyormus ve anlamida "zehirmis" diye biliyorum ben. ama isim olarak cok güzel bence.
benim en sevdigim isim UMUT