• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi oğluşum alkış yapıyor:)

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Viola

Yiğitim bitanem..
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
1.278
3
358
46
İzmir
Kızlar,bu kadar sevineceğimi düşünemezdim,oğluşum geçen perşembeden beri çalan müziklere alkış yapıyor:) ben yapıyordum öğrensin diye çok mutlu oldum.şimdi sırada el sallamak var:))

ayy ne güzel yaa
allah yürüdüğünü konuştuğunu büyüdüğünü görmeyi de hayırlısıyla nasip etsin

çok şeker oluyorlar di mi?
defne de yaklaşık 2 haftadır alkış ve bay bay yapıyor

evet gelişimlerini izlemek nasıl keyif veriyor tarif edemem.oğlum bay bay yapıyor,ce yapıyor ce yapmak perdeyi yüzüne kapatıp açmak açınca gülmek yada benim yüzüme perde kapaması ce yap diyince bunu yapıyor alkış yapmıyor ama müzikte ellerini yukarı ve aşağıya sallıyor.

ya benim oğlum el çırpamıyo bay bay da yapamıyo
sadece ce yapıyo şimdilik ve 9 ay 12 günlük bebeğim ne şanslısınız çok seindim adınıza
ellerini dizlerine vuruyo çcok şeker ama ya
ve eline bakıyo sürekli karanlıkta falan çok güzel ya

ay ben yerim onun ellerini..tam anneden herşeyi kapma zamanı......kızım da 8 aylıkken alkış,gel gel,bay bay yapıyordu...insan çok mutlu oluyor dimi....

Ayy canım al o elleri ye.. Ben bazen ısırır gibi yapıyorum Çınar'ın elini alkış yapınca. Sevdiğimi biliyor gülüyor.Bide benim şaşkın oğlum gel gel yapıyor ama tersten :) elini kaldırıyor bileğinden öne doğru kıvırıp baba diyor. Bende ne yapacaksın babanı diyorum annem birbir yapmayı öğretmiş anne diyip birbir yapıyor ve bunu düzenli olarak ona yedirmeye çalıştıktan hemen sonra yapıyor. Akşam babası gelince babacı anne diyor ve garip sesler çıkarıyor. Sanırım her akşam sıkı bir şekilde beni babaya şikayet ediyor. Suçum basit.. Yemek yedirmeye çalışmak.:))))

benim oğlum da aynı,2-3 gündür alkış deyince o minicik ellerini çırpıyor,çok tatlı canım benim ısırmamak için zor tutuyorum o elleri:) anneyi öp oğlum deyip yanağımı uzatıyorum hemen ağzını açıp yapışıyor aşkım yanağıma.acayip hareketlendi birde oğluşum kızlar ya,zaptedemiyorum.poposu yere deysin istemiyor asla,emeklemiyorda.ya kucakta gezecek yada ellerinden tutup yürütecez,bayılıyor yürümeye,oda oda geziyor,tabi benim belim kopuyor:))

ne tatlı!:) bizde bi süredir el sallamaya başladık. babamızı kapıda uğurlarken bay bay yapıyoruz ona. biz bay bay deyip el sallayınca o da kaldırıp sallıyor :) çokk tatlı oluyorlar.

Back