kızlar doğurduuuuuum:)))))) ay süper geçti herşey yaaa allah hep dua ettim herkese böyle doğum nasip etsin diye çok iyiydi herşey allaha şükür ben iyiyim bebeğim sağlıklı doğdu ve çooook tatlı yaa pamuk gibi yumuşacık her yeri ayyy bakmaya doyamıyorum ona bu arada yatağındada yatmaya başladı yatak süper ya çok memnunum odasından iyiki aldık kızlar valla tavsiye ederim kurulumu kendimiz yaptık eşim bi arkadaşıyla iki saatte hepsini halletti çok basit kitapcıkları var anlatıyo detaylı zaten bakarak kurulabilir sağlam herşeyi ve leke içinde bişey diyemeyeceğim çünkü yeni kullanmaya başladım cnm ayyy hadi sıra sizde:))))
delikafaduldenkızlar doğurduuuuuum:)))))) ay süper geçti herşey yaaa allah hep dua ettim herkese böyle doğum nasip etsin diye çok iyiydi herşey allaha şükür ben iyiyim bebeğim sağlıklı doğdu ve çooook tatlı yaa pamuk gibi yumuşacık her yeri ayyy bakmaya doyamıyorum ona bu arada yatağındada yatmaya başladı yatak süper ya çok memnunum odasından iyiki aldık kızlar valla tavsiye ederim kurulumu kendimiz yaptık eşim bi arkadaşıyla iki saatte hepsini halletti çok basit kitapcıkları var anlatıyo detaylı zaten bakarak kurulabilir sağlam herşeyi ve leke içinde bişey diyemeyeceğim çünkü yeni kullanmaya başladım cnm ayyy hadi sıra sizde:))))