ayyy cnm bnm iyiyim valla kızlar ya maaşallah bebişim öyle uslu ki gece sadece yemek için kalkıyo emiyo hemencik uyuyo birde ben onu geceye alıştırdım karanlık olunca odayı loş ışığa çeviriyorum uyuyo yazık cnm yaa hiç ağlamıo gazını hemencik çıkarıyo hiç üzmüo beni böyle bi çocuk görmedim ben herkes değişir diyo ama 26 gün oldu hala aynı inşaallah değişmez böyle devam eder ve sizinkilerde inşaallah bnmki gibi uslu olur gece iki kez kalkıo o kadar hiç uykusuz kalmıyorum allahım sizede nasip etsin böyle uslu olsun bebişleriniz ağlayan bebek çok zor hadi doğurunda fotolarını koyun göreyim sizinkileride mjoy cnm hiç korkma sezeryandan normal doğumdan daha kolay bak hiç anlamıcaksın hemencik kucağına alcaksın üç günde dikişlerimin acısı bile geçti hiç ağrım olmadı bnm 20 kırk yaptım bn dün alışveriş merkezinde bütün gün gezindik bebişimle hiç sorun yaşamadım görürsün sezeryan daha stressiz oluyo diğerinde sancı ne zaman gelecek nasıl doğacak ya normal doğuramazsam sezeryana çevirirlerse çektiğin sancılar boşuna valla git hemen bi saat içinde kucağına alacaksın ohhh ne güzel hiç stres yapma hayatım kendine iyi bak bebişinede:ecrin_bebek: