Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayy sağol hayatım olur yaa ilerde yaparsın daha güsellerini inşaallah bu arada sen nerelerdesin m.joyy görüşemedik bayadır iyi demircik nasıl büyüdü anlatamam tulumlar dar gelio artık spor ayakkabılar giyiyo kotlar gömlekler giyiyoo abi oldu vallahihoyyyt sen neler yapıosun bakiim:))
ayyy az kalmış hadii bencede yaa yeni nesil nasıl yakışıklı şimdiden kızların yanında karizma pozlar veriyo büyüdüğünde düşünemiyorum ya nasıl zeki oluyolar geçen gün mızıldanıyordu bende almadım yatağından öksürerek boğulma taklidi yaptı şok oldum yaa düşün bazen kusuyo boğuluyo bende hemen alıyorum kucağıma onu aklına yerleştirmiş bücür boğuluyomuş gibi yapıo alayım diye yaa ne akıllı fırlama olacak valla ayy hadi geçsin günler biran önce doğur sende çook tatlı anne olmak:)))))
ayyy cnmm bnmm bende merak ediyodum seni yaa doğurdumu bu kıjj dedim hadi hayırlısı az kalmış artık durumunu tahmin edebiliyorum allahtan ağustosa fln kalmadın şimdiden çoook sıcak yaws şişinip kalırdın valla delikafadulden demir büyüdü teysesi üç aylık oldu agular yapıyo her sabah annesine gülücükler saçıyoo uslu bebişim bnmm çok tatlı oldu allahım sanada böyyle uslu bi bebiş versin hiç üzmesin seni inşaallaaah sağlıkla doğsun hayatım çokk öpüyorum kendine çok iyi bak doğurcağın zaman msj at bana yarın giriyorum fln diye okiii merak ediyorum hadi sağlıkla kal sende opuyorumnanaktan
odanız harika ikea nın modellerini bi arkadaş eklemişti bişeye benzemiyodu ama siz harika bir odaya çevirmişsiniz malesef Ankarada ikea yok hele alt açma bölümü bi harika ellerinize sağlık bebeğinizi güle güle büyütün
küçük paşanın odası çok güzel tabi kendi daha güzel, Allah analı bablı büyütsün çok mutlu, yüzünden gülümsemesi hiç eksik olmayan bir çocuk olur inşallah:1rolleyes: