Doğuma Hazırlık oğlumuzun odası bakalım beğenecekmisinis:)))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
asyacenk cnm göğüs pedini stok yap bence acayip çok gidiyo ayrıca emzirme sütyenide çünkü geçiyo ne kadar sık değiştirsende pedleri sütler akıyo atlet pijama fln eve geldikten sonra valla sürekli değiştirme gereği duydum ben bebek içinde alttan çıtçıtlı badi uzun kollu özellikle tulumların içine çok lazım oluyo beyaz alırsan her renk tulumla uyar zıbınlar pek kullanılmıo çünkü yakası açık olduğundan bebişin göğsü açıkta kalıo ağız mendilleride çok kullanılıo birde alt açmalar marketlerde bez reyonunda var satılıo altını açarken koyuyorum ben yoksa her yerimiz batıyo işeyiveriyo bebiş o koruyo en azından birde penye battaniye acayip lazım bende üç tane var bazen yetişmio kurumuyo hemen kusuyo bebiş işiyo kirleniyo ondanda bol al ıslak mendilde hemencik bitiyo şimdiden stok yapabilirsin şimdilik akılıma gelenler bunlar hastane içinde ne koyduysam hepsini kullandım bebişe mutlaka iki takım veya daha fazla tulum koy hastaneye çünkü kusuyo işiyo batıyo üztü başı ayrıca emzirirken sütler akıyo hem senin üstün hem onunki batıyo onun içinde eve dönünce ben plastik mama önlükleri var kocaman onlardan aldı onu takıyorum üzerinede yumuşak bir bez koyup öyle emziriyorum yoksa dediğim gibi batıyo her yerimiz aklında olsun şimdilik aklıma gelenler bunlar yine yazarım bişiler unuttuğum varsa cnm kaydirigubbakcemile5

canımmmmmmmmmmm sen dgum yaptınmııııı ayyyyyyyyyyyyyy inanmıyorummm yavrusuna kavustunnnn allak saglıkla huzurla hayrlı bı evlat olmasını nasıp etsınnn senağlama benım daha 25.haftammmmmm gecmıo gunlerrrrr allahım bızede nasıp eder inşallahh..kendınede meleğınede iyi bakkkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım nar suyuyla ilgide yazmışsın onunlada ilgili bilgi verirmisin

yazdım hayatım ilgili sayfada var ordan bilgi alabilirsin kendine iyi bak bebişinedehihoyyyt

teşekkür ederim m.joy cnm az kalmış seninde yarıyı geçmişsin bak son zamanlar hemen geçiyo ben doğumdan bir gün önce yaa ne zaman geçti bu hamilelik ben alışmaya başlamıştım hemencik bitiverdi diye mızıldanıyordum ama sonrası daha güzelmiş bebişime kavuşunca daha iyi anladım karnımda daha yakınmış gibi geliodu ama kucağımda bambaşkaymış allah hepinize nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi:Saruboceq:

canım tebrik ederim,çok sevindim.sağlıklı bi şekilde büyütürsün inş.bebişini.bende 20. haftamdayım umarım bizde sağ sağlim alırız kucağımıza canım yaa,

cok güzel olmus masallah bebeginin odası hayırlı günlerde saglıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin Allah
bende kapı süsü modelinizi kopyaladın kızmın odasına yapmaya calısacagım

mobilyalar çok açık renkli,kapılar bile beyaz bence çocuk odası cıvıl cvıl,rengarenk olmalı ama bu odaya koyu , mavi renklerle harmanlanmış bir halı,odanın duvarları buz mavisi yada gök mavisi ve perdeler de koyu mavi falan olsa daha da güzel olabilir,eşyalar beyaz renkli olduğu için bir çok renk kullanılabilir tabi koyu renkli olması gerekli çünkü mobilyaların beyaz olması ışıklı olduğunu ve buna gölgeli eşyalar gerekli yani koyu renkler,eğer mobilyalar koyu olsaydı duvarlar,perde ve halı açık olabilirdi yani kısacası bence açık ve koyu ilişkisiyle hareket ederek bu odayı daha da güzel yapabileceğinize eminim, örnek olarak bir kaç resim indirdim sizin için,bebeğinizin odası bu şekilde hareketsiz ve sakin görünüyor bu yüzden koyu renklerle haret kazandırabilirsiniz, allah bebeginize ve size sağlık versin ve bebeğiniz analı babalı büyüsün işallah!

cocuk10.jpg

yada bu şekil duvar kağıdı olabilir ama sonradan çıkartması zor olabilir o yüzden boya daha tasarruflu ve kolay ,ayrıca boya yapıp ortaya bordür de olabilir
3103.jpg
yavrufilli3.jpg

m4a53ebpr951k7.jpg
955_kucuk.jpg

soru0230.jpg
e_urun_resim_goster.asp

1192392115-hali-103.jpg
Tuana_608.jpg

bebekhali6kw4.jpg
Tuana_809_5.jpg

oyunath2883.jpg
pasifik1.jpg

Son düzenleme:
nadidecim önerin için çok teşekkür ederim ama ben her zaman sadelikten yanayım beyaz renk saflık temizlik anlamına geliyor ayrıca beyazın yanı sıra mavi renklede biraz olsun hareket kazandırdım odaya ama dediğim gibi yinede beyazın rengini çok fazla öldürmek istemedim hep hayalim beyazdı öylede yaptım ayrıca bi yerde okumuştum bebek odasında çok fazla renkli şeyler bebeğin ilgisini çekiyormuş uyku düzeni için pek iyi diilmiş açık renkler tercih edilmeliymiş senin fikrin belki bebek biraz büyüdüğünde olabilir o zaman uygularım ama bebek için beyaz renk ideal bence renk bebek büyüdükçe koymayı planlıyorum ama dediğim gibi yinede düşündüğün için saol cnmkaydirigubbakcemile5

demircikkk nasılsın annelik nasıl gidioooo.uykusuz geceler basladımıııhihoyyyt allah bızede nasıp eder inşallahhhh..valla gunler gecmek bılmıyor..bu hafta 27 olduk bızdee sezaryan olcam zorunlu 10 haftamız kaldı kısmetse:Saruboceq:

kızlar bende ikeadan aldım çok sade ama süsleyınce çok cici olduuuu.tavsiye edrim.ekleyebilirsem eklerım.demrcıten kıskandımmm:ecrin_bebek:

kızlar bebişimin fotoğrafı küçük demirimi görün teyzeleri:nazar:

Eklentiler

• $100_1373.JPG
    $100_1373.JPG
    83,4 KB · Görüntüleme: 92
  • $jjyjmm.jpg
    $jjyjmm.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 94
ayyy cnm bnm iyiyim valla kızlar ya maaşallah bebişim öyle uslu ki gece sadece yemek için kalkıyo emiyo hemencik uyuyo birde ben onu geceye alıştırdım karanlık olunca odayı loş ışığa çeviriyorum uyuyo yazık cnm yaa hiç ağlamıo gazını hemencik çıkarıyo hiç üzmüo beni böyle bi çocuk görmedim ben herkes değişir diyo ama 26 gün oldu hala aynı inşaallah değişmez böyle devam eder ve sizinkilerde inşaallah bnmki gibi uslu olur gece iki kez kalkıo o kadar hiç uykusuz kalmıyorum allahım sizede nasip etsin böyle uslu olsun bebişleriniz ağlayan bebek çok zor hadi doğurunda fotolarını koyun göreyim sizinkileride mjoy cnm hiç korkma sezeryandan normal doğumdan daha kolay bak hiç anlamıcaksın hemencik kucağına alcaksın üç günde dikişlerimin acısı bile geçti hiç ağrım olmadı bnm 20 kırk yaptım bn dün alışveriş merkezinde bütün gün gezindik bebişimle hiç sorun yaşamadım görürsün sezeryan daha stressiz oluyo diğerinde sancı ne zaman gelecek nasıl doğacak ya normal doğuramazsam sezeryana çevirirlerse çektiğin sancılar boşuna valla git hemen bi saat içinde kucağına alacaksın ohhh ne güzel hiç stres yapma hayatım kendine iyi bak bebişinede:ecrin_bebek:

ayyy cnm bnm iyiyim valla kızlar ya maaşallah bebişim öyle uslu ki gece sadece yemek için kalkıyo emiyo hemencik uyuyo birde ben onu geceye alıştırdım karanlık olunca odayı loş ışığa çeviriyorum uyuyo yazık cnm yaa hiç ağlamıo gazını hemencik çıkarıyo hiç üzmüo beni böyle bi çocuk görmedim ben herkes değişir diyo ama 26 gün oldu hala aynı inşaallah değişmez böyle devam eder ve sizinkilerde inşaallah bnmki gibi uslu olur gece iki kez kalkıo o kadar hiç uykusuz kalmıyorum allahım sizede nasip etsin böyle uslu olsun bebişleriniz ağlayan bebek çok zor hadi doğurunda fotolarını koyun göreyim sizinkileride mjoy cnm hiç korkma sezeryandan normal doğumdan daha kolay bak hiç anlamıcaksın hemencik kucağına alcaksın üç günde dikişlerimin acısı bile geçti hiç ağrım olmadı bnm 20 kırk yaptım bn dün alışveriş merkezinde bütün gün gezindik bebişimle hiç sorun yaşamadım görürsün sezeryan daha stressiz oluyo diğerinde sancı ne zaman gelecek nasıl doğacak ya normal doğuramazsam sezeryana çevirirlerse çektiğin sancılar boşuna valla git hemen bi saat içinde kucağına alacaksın ohhh ne güzel hiç stres yapma hayatım kendine iyi bak bebişinede:ecrin_bebek:

ayy inşallah canımmm yaaa hayırlısıı.melekçikler için herseye degerr.kucagımıza aldgımızda bakalım nelr hissetcez..bu arada izmiri o kadarrrrrrrrrrrrr çok özledım kiiiiiii o kadarrrrrrrrrrrrrrrsenağlamaeflendım geldım istanbula ama izmir cennettttt burda kımsem yokkk sadece kociş işteee.bakalım daha uzun sürede gelemıcem galibaaaa:1no2:

demircik bebeğin de odası da dünyalar tatlısı...allah ona ve size uzuun hayırlı ömürler versin....

ay kıyamam sanaa sen izmirlisin demeek hemşeriyis ne güsell yaa izmir gibisi yok tabiki ama olsun naapalım kocin nerde sen orda mecbur bnm kuzenimde istanbula evlendi oda çok yalnısdı kimseyi tanımıodu zor oluyo tabi ama şimdi birsürü arkadaşı var üzülme yaws bulursun sende inşaallah:))))

oyyy tam küçük prens odası olmuş çok şık ve ferah...

sağlıkla, güle güle büyüt bebeğini inşallah canım:nazar:

slm demircik bizimde kavuşmaya 1 hafta falan kaldı bbeğin büyümüşdeabi olmuş maşallah allah nazardan korusun

X