- 10 Şubat 2009
- 646
- 2
- 44
asyacenk cnm göğüs pedini stok yap bence acayip çok gidiyo ayrıca emzirme sütyenide çünkü geçiyo ne kadar sık değiştirsende pedleri sütler akıyo atlet pijama fln eve geldikten sonra valla sürekli değiştirme gereği duydum ben bebek içinde alttan çıtçıtlı badi uzun kollu özellikle tulumların içine çok lazım oluyo beyaz alırsan her renk tulumla uyar zıbınlar pek kullanılmıo çünkü yakası açık olduğundan bebişin göğsü açıkta kalıo ağız mendilleride çok kullanılıo birde alt açmalar marketlerde bez reyonunda var satılıo altını açarken koyuyorum ben yoksa her yerimiz batıyo işeyiveriyo bebiş o koruyo en azından birde penye battaniye acayip lazım bende üç tane var bazen yetişmio kurumuyo hemen kusuyo bebiş işiyo kirleniyo ondanda bol al ıslak mendilde hemencik bitiyo şimdiden stok yapabilirsin şimdilik akılıma gelenler bunlar hastane içinde ne koyduysam hepsini kullandım bebişe mutlaka iki takım veya daha fazla tulum koy hastaneye çünkü kusuyo işiyo batıyo üztü başı ayrıca emzirirken sütler akıyo hem senin üstün hem onunki batıyo onun içinde eve dönünce ben plastik mama önlükleri var kocaman onlardan aldı onu takıyorum üzerinede yumuşak bir bez koyup öyle emziriyorum yoksa dediğim gibi batıyo her yerimiz aklında olsun şimdilik aklıma gelenler bunlar yine yazarım bişiler unuttuğum varsa cnm kaydirigubbakcemile5