Doğuma Hazırlık oğlumuzun odası bakalım beğenecekmisinis:)))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
allah saglıkla kullnmayı nasp etsın. bebek odasini nerden aldın çok guselllllllllllllll hangi sehirde oturuyorsun neolur yaz olurmu odanda en bayildigim sey altini acma yeri varyaa bayildim masalllah masallaahh :nazar: :nazar: :nazar:

çok şeker yaa çok beğendim benimde oğluşum olucak Allah izin verirse ağustosta ama ben şimdilik bi oda yapmayı düşünmüyorum ona yinede bu oda aklımı çelmedi değil hazırmı aldınız kendiniz mi yaptırdınız mobilyaları? Güle güle kullanırsın inşallah

canım odadan ikea kokusu geliyo bende izmirdeyim bazı eşyalarımız ortak .bende biraz süs arıyodum paşabahçede çok şeker duvara yada cama yapıştırmak için süsler buldum .aklında olsun.bende cibinlik arıyorum senin cibinlik duvara dübellimi kasnaklımı nerden aldın ben ikeada baktım ama pek beğenmedim.bu arada benimde oğluşum olcak ayakkabılarınada bayıldım ii günlerde sağlıkla giysin insanın bakarken içi cızzzzz ediyo :CüvCüv:

güzel yorumlarınız ve iyi niyet dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar mobilyanın hepsini ikeadan aldım cibinlik tavana dübelle asılı duruyo bu arada cibinlikte ikeadan tüyünü kendim alıp üzerine diktim:)) odadaki süs tüllerde kemeraltından izmirli olanlar bilirleryerimseniben asyacenk paşabahçeye bakmak isterdim ama sanırım zamanım olmayacak artık sadece iki günüm var bugün ve yarın perşembe sabahı oğluma kavuşuyorum kısmetse allah hepinize nasip etsin son eksiklerimi tamamlıyorum dün hastane için şekerlerini yaptık tüllerle çok güsel oldu kaydirigubbakcemile3fotolarını koyarım zaman bulursam bana şans dileyin kızlar dua edin bebişim sağlıklı doğsun:ecrin_bebek:

DEMIRCIK canım cok gusel olmus oglusunun odası masllah.....:nazar:
Allah mışıl mışıl uyutsun onu bu odada...bayıldım bende odasına sade ve sık o0lmus canım ya cok gusel...İZMİR işte buyuk sehır avantajı var...cok gusel esyalar gule gule kullanın canım..ay ne gusel 2gun varmıs dogumuna..ne super bı duygudur...bana suan gunler gecmek bılmıo senın yerınde olsam saatler gecmez heraldekaydirigubbakcemile3Rabbım sagsaglım kavusmayı nasıp etsın canım.hayırlı dogumlar.a.s.

asyacenk bak cibinliğin fotosunu senin için koydum diğerlerine hiç o kadar para verme bnce bu hem ucuz hemde dilediğin gibi süsleyebilirsin ikeada var sadece tül olan ok:dance:

Eklentiler

• $06032009.jpg
    $06032009.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 76
süslemeden önceki fotosunu koymuşum kaydirigubbakcemile3neyyse bak buda süslü halihihoyyyt

ay fotoyu koymayı unutmuşum kaydirigubbakcemile3 kafam dolu şekerim yaa off bu defa oldu sanırım:))

Eklentiler

• $10032009(004).jpg
    $10032009(004).jpg
    93 KB · Görüntüleme: 58
canımçok saol allah sağsalim bebeğini eline almaknasip etsin sağsalim kurtulun ikinizde:))))))))))
şekersüslerininde fotosunu koyarmısın benim daha 6 haftgam var süprizolmazsa bende yapayım.
darısı başımıza

DEMIRCIK cnm bu odayı sorması ayıp ıkeadan kaca mal ettın canım ya...
ben burda pek bişi bulamadım dogrusu.sadece çılektekı odayı begendım.ben de sadece besık ve dolap alıcam odamız kucuk şifonyer sıgmıycak...eger fıyatı uygunsa bende bı izmir yapıım dıorum senın odayı gordukten sonra...ıkeanın sıtesınıde ıncelıycem şimdi...aramız 2,5 saat gunubırlık gelıp gıderız olmazsa...

sende saol cnm şekerleri koyacağımız tabağı süslüyor görümcem bende görmedim henüz şimdi yapıomuş bitsin yarın fotoğrafını koyarım büyük ihtimalle ok cnm ama şekerler çok hoş oldu dün yaptık süper hemde böyle çok ucuza geldi resmi koyayımda fiyatınıda yazarım okyerimseniben

tabiki bak ikeanın sitesine girdim ordan tam fiyatları yazıyorum hensvık karyola 268 tl treofast iskelet (çekmeceli olan bölüm) 60 tl (çekmeceler hariç fiyatı)hensvık alt değiştirme masası 198.95 tl hensvık gardırop 238 tl trofast saklama kutusu 8 tl (1 adet) trofast saklama kutusu 4.95 tl (4 adet) (kapakları ayrı satılıo tanesi 1.50 tl ) noje duvar cebi 12.95 tl aydınlatmaları tavandaki top şeklinde ışık 10 tl duvardaki yıldız gece lambası 14.95 tl lill perde 8.95 tl irja perde borusu ve topuzları 2.50 tl barnslıg nevresim takımı 34.95 bunların dışında sitede yazmıyor karyolanın içindeki yatak var ayrı satılıyor sanırım 60 civarıydı ama tam emin değilim orda sorarsınız ama en fazla 85 flndır daha pahalı değil bi kaç çeşidi vardı unuttum şimdi:)cibinlikte 10 ytl flndı yanlış hatırlamıyorsam işte toplayınca bu fiyatları tam fiyatı çıkıyor tabi dolabın içine askı gerek (kıyafetler için) yorganı battaniyesi aksesuarlar fln onları başka yerlerden aldım ama oda takımının fiyatları bunlar umarım yardımı olmuştur cnm bence bu fiyatlar çok uygun biz araştırdık çünkü izmirde 2000 ytlden başlıo mobilyalar valla hemde hiçbirini beğenmedim çok ağır bebek için ne gerek var zaten büyücek kaç yıl kullanacak oda düşünüosan gel ikeadan al hepsini çık hiç uğraşma derim tabi sen bilirsin cnm allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize:CüvCüv:

rica ederim cnm birilerine faydam oluyorsa ne mutlu bana bende burdan çok şeyler öğreniyorum iyiki böyle bi site var birbirimize destek olabiliyoruz mesafeler uzakta olsa dimikaydirigubbakcemile5

canım oğlusunun odası cok guzel gercekten allah sagsaglım kullanmayı nasıp etsın fıyatıda cok cok uygun gercekten:nazar:

demirin annesi arkadaşım doğumu nerde yapacaksın .ben çınarlı düşünüyorum doktorum çınarlıda özel sağlıkta ve kentte doğum yaptırıyo.ben çınarlı diye düşündüm gezdinmi hastaneleri:ecrin_bebek:

cok teskkur ederım DEMıRCıK...COK SAOL CANIM YA valla bu fıyatlarla benım burda baktıım odanın yarısına kadar mal edebılırız...bende hiç begenmedım dogrusu mobılyacılardakını..hem hesaplı hemde cok sık olmuş oglusunun odası..mışıl mışıl uyusun inşallah içinde...Rabbım nazardan saklasınnn:Saruboceq::nazar::nazar::nazar:
sewgılera.s.

canım bırde sana son bı sorum olacak....naklıyede falan ıkea bişi yapmıo dimi...yanı bu mobılyalar paket içinde ve montajı bıze ait demi.eşime soledım şimdi onada gosterdım ama ızmırden buraya nasıl getırcez dıor:KK43:((bızım arabaya boy bakımından sıgmaz onların paketlı halı dıor yahu....

Son düzenleme:
cnm çok güzel ve sade....oğluşun güle güle iyi günlerde kullansınnnn....

asyacenk ben tepecik doğumda yapacağım cnm bnmde doktor çınarlı veya karataşı önerdi ama çok pahalı geldi bize fiyat doktor 1200 istedi hastanede 1000 civarıymış sanırım o yüzden ne gerek var diye düşündük çocuğuma harcarım o parayı tanıdık var tepecikte herşeyim yine özel gibi olacak sezeryan zaten doğumum bakalım yarın sabah doğcak bebişim kızlar:CüvCüv:

X