Oğlumun söz fotoları buyrun...

Canımmm gozun aydınnnnn Şeniz

Bundan sonra her gunlerı yuzlerı hep boyle gulerek gecsın ınsallahhhh :nazar: :nazar: :nazar:

allah tamamına erdirsin düğün fotolarını da görürüz inşallah. gelininiz de kk ya üye mi :)

Üye değil ama en kısa zamanda olacak sanırım bi gidişle......kaydirigubbakcemile3benden öğrendi çünkü...

img0427yta.jpg
Allah tamamına erdirsin hep böyle gülsünler inşallah tebrikler canım
hayırlı uğurlu olsun

Üye değil ama en kısa zamanda olacak sanırım bi gidişle......kaydirigubbakcemile3benden öğrendi çünkü...

Hemen yarın gelınıne hedıye et bı KK uyelıgı canım benım kaydirigubbakcemile5

Bu sabah kahvaltıda da benım annem ıstıyodu da babam olmaz dedı :olmaz:

Tamammm kızı goruyoz artık senıde goruruz aç kalamam ben dedı kaydirigubbakcemile3

Eeee dugun resımlerı ne zaman gelıyo :dance:

eee sonra torun resımler ya onlar ne zaman :emir_bebek:

Cok acelecı gordum kendımı şakkıdı

Allah tamamına erdirsin, bir ömür boyu böyle mutlu olsunlar inşallah. Valla çok samimi söylüyorum her şey çok güzel gözüküyor. Pastaya ve çiçeklere bayıldım. Hani kalıcı olsun diye yapay süslü püslü çiçek alıyorlar ya, onları hiç sevmiyorum ben. Sizin çiçeklerinize bayıldım:)

img0427yta.jpg

img0428f.jpg

img0429gez.jpg

çok yakışmışlar allah tamamına erdirsin dibel ablam
en kötü günleri böyle olsun hayırlı gelin olur inş
senin gibi kaynanayıda bulmuş daha ne istesin............

allah tamamına erdirsin sibelcim..
çok yakışmışlar darısı burdan önce düğün fotalarına,sonrada torun fotolarını paylaşmana a.s.

Hayırlı ,uğurlu olsun.Çok uyumlular.Allah bir ömür boyu sımsıkı birbirlerine bağlı edip mutlu etsin.Söz böyle güzel görünüyor nişan nasıl olur kim bilir.Bekliyoruz ilerdeki güzel günlerinizin fotoğraflarını..

img0427yta.jpg

img0428f.jpg

img0429gez.jpg

çok yakışmışlar allah tamamına erdirsin dibel ablam
en kötü günleri böyle olsun hayırlı gelin olur inş
senin gibi kaynanayıda bulmuş daha ne istesin............
teşekkürler boncişim...sana da rabbim en kısa zamanda bebiş versin inş...:Saruboceq:
allah tamamına erdirsin sibelcim..
çok yakışmışlar darısı burdan önce düğün fotalarına,sonrada torun fotolarını paylaşmana a.s.
çok sağolasın burcum...dur hele torun deme yaw...daha kaynanalığa yeni ısınıom...17 temmuzda nişanımız var bekliyorum...kaydirigubbakcemile5
Hayırlı ,uğurlu olsun.Çok uyumlular.Allah bir ömür boyu sımsıkı birbirlerine bağlı edip mutlu etsin.Söz böyle güzel görünüyor nişan nasıl olur kim bilir.Bekliyoruz ilerdeki güzel günlerinizin fotoğraflarını..
teşekkürler bersucum...nişan fotolarını da eklemeye çalışıcam...zemuszemus
oy masallah, cok güzeller.

Harika bir kaynana olacagina eminim ablacim, allah tamamina erdirsin
teşekkürler canım...kaynanalık değil de annesi gibi olmak amacım...yerimseniben
Allah devamini getirsin, mutluluklar..
Gelinimiz de cok cici..:nazar:
çok sağol canım...rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşş...:Saruboceq:

Back