oğlumun saçları

glyokhande

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
9
0
86
Bursa
:sm_confused:benim oğlum 20 aylık.saçını hiç kestirmedik artık saçlar gözlerine giriyor.berbere götüremiyorum, çok ağlıyor, zaptedemiyorum.terleyince kafasını çok kaşıyor.saçlarını ben evde kendim kesmek istiyorum.traş makinası alıp sıfıra vurmayı düşünüyorum.Hem kafası temiz olur hemde adama benzer.bir anne olarak başka ne yapabilirim?

sıfıra vurmak iyi fikir bencede benm eşim erkek kuaförüü ve benm oluşumun ssaçlarını 4 kere filan sıfıra vurdu ,üdgün çıksın diye bana kalsa kıyamam saçlarına yakıştıramıyorum bebeğe kelliği ben yauff..ama düzgün çıkması açısından iyi de oluyo ...evde kendin nasıl yapıcan :bbo:vallahi ben beceremem doğrusuakannehir

ben oğlumun saçlarını 10 aylıkken sıfıra vurdurdum berbere götürüp.o kadar ağladı ki berberdeki adamlar kaçtı ama ne yapayım? onun ağlamasını hesaplarsam hiçbir şey yapamam.saçları çok şekilsiz uzamıştı çok komik olmuştu ve kış günü deli gibi terliyordu kafası.baktım olmuyor gittim kazıttım.sen de götür bence bırak ağlasın biraz bir şey olmazyerimseniben

benim oglum dogdugunda kiz gibi sacla dogdu :) tabiki yarisi dustu, fakat onleri kaldi vede dusenlerin yerine tekrar uzadi, suanda 6 aylik vede saclari gozlerine geliyor hep yana tariyorum (cokta tatli oluyor) ama daha fazla uzayinca sifira degilde kuafore gidip onlerden hafifce kestirecem. Kiyamam hepsini kestirmeye :) bence sen kendin degilde aglasa bile git bir berber yada kuaforde yaptir. Birsey olursa Allah korusun panik felan yaparsin diye diyorum :)

bence de sıfıra vurmak iyi bi seçenek değil. neden dersen aynı sorunu biz de yaşadık. eşim götürmüştü ilk berbere ben gitmemiştim . 3 kişi zor zaptetmişler . çocuk berberden korktu sonra hep o sorunu yaşadık . ben olsam bırakırdım .sıfır değildi bizimki ama düşündüğümden çok kısaydı şok olmuştum. nasıl olsa istediği bi zaman gelecek .hem de saçlar sert çıkıyor . bebeksi yumuşaklığı kalmıyor bence tekrar düşün . gözüne girmemesi için uyurken önlerini kısalt biraz sakin olduğu bi sırada televizyon falan izlerken de arkalarını makasla toplarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…